Connect with us

Hír

Megint kiosztották Chip Kellyt

Chip Kelly nem lopta be magát sem az Eagles szurkolók, sem pedig a játékosok szívébe. Most Evan Mathis kritizálta kicsit volt edzőjét:

 

Két dolog aggasztott igazán: 1. Egy sosem változó, egyszerű támadósor, ami arra késztette a saját védelmünket, hogy az átlagnál jóval több snapet töltsön a pályán. 2. A türelmetlensége bizonyos típusú személyiségekkel szemben akkor is, ha ők voltak a legtehetségesebb játékosok. Az idei Broncos elevenen megette volna Chipet.

usa-evan-mathis-eagles-nfl-draft

 

Mathis mondjuk nem nagyon panaszkodhat, ha Kelly nem küldi el, valószínűleg soha nem nyert volna Super Bowlt. Az más kérdés, hogy inkább igaza van, mint sem. Kelly alatt egy nagyon jó védelem állt össze, de a gyorsított offense a szezon közepére kiherélte az egységet. Ha jók voltak, akkor hamar tettek fel pontokat, ha rosszak, akkor hamar eladták a labdát. Így vagy úgy, de a védelem gyakorlatilag tábort is verhetett a pályán. A játékosokkal sem volt sokkal jobb a helyzet: DeSean Jackson, Evan Mathis, Jeremy Maclin, LeSean McCoy távozott csak a támadók közül, a helyükre draftolt vagy hozott játékosok (mint DeMarco Murray) pedig nagyon nem váltak be.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!