Connect with us

Hír

Peyton Manning tökéletes ajándéka

Ki tudja, ki az a Jordan Taylor? Senki? Nem meglepő, a 23 éves elkapó soha életében nem lépett pályára. Draftolatlan újoncként azonban helyet kapott a denveri gyakorló csapatban és a sors kegyes volt hozzá. Ő volt az, aki elkapdosta a gyógyuló Peyton Manning labdáit.

manning álom

 

Manning lábsérülés miatt az alapszakasz majdnem felét kihagyta. Ugyanakkor edzenie neki is kellett, reggelenként, mielőtt a többiek megérkeztek volna, szorgosan dobálta a disznóbőrt. Csakhogy ehhez kellett egy társ is, a választás pedig a gyakorlócsapatos Taylorra esett. Ez persze azzal járt, hogy edzésnapokon duplán dolgozott, egyszer Manninggel, egyszer pedig a csapattársakkal.

 

“Rosszul éreztem magam, hogy még az előtt megdolgoztatom, hogy az edzés egyáltalán elkezdődne” – mesélte Manning. “Elég rossz a természetem. Mindig azt mondom, hogy na még egyszer, és a még egyszerből lesz még tíz. Nem hiszem, hogy nélküle sikerült volna a rehab és ott tartanék, ahol most. Nagyon hálás vagyok a segítségéért”

 

A hála egy ajándékban csúcsosodott ki. Taylor írt egy sms-t Manningnek, hogy nem tudna-e kölcsönadni egy öltönyt a számára, mert a gyakorlócsapatos fizetésből nem nagyon telik ilyesmire. Ezután Manning felbérelt egy fickót, aki lemérte Taylor méreteit és voilá – kész is a Peyton által fizetett, személyre szabott  öltöny. Ahogy Manning mondta, ő lett az egyik legjobban öltözött játékos a csapatban:

Taylor-suit-Broncos-02-06-16

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!