Connect with us

Hír

Reggie Bush nem akar visszavonulni

Marshawn Lynch visszavonult, Calvin Johnson tervezi, Peyton Manningtől mindenki ezt várja. De a lassan 31 éves Reggie Bush megnyugtat mindenkit, ő nem tervezi abbahagyni.

reggie-bush

 

Bush a 2006-os NFL draft első körének második választásával került a New Orleans Saintshez. Heisman győztesként egyike annak a 10 játékosnak, akik Super Bowlt is nyertek. Ezzel együtt aligha lehetne nemcsak minden idők, de akár az évtized legjobb játékosai között emlegetni. Sőt!

 

A futó első öt évét az őt draftoló New Orleans Saintsben töltötte, ahol mindössze egy szezont bírt egészségesen végig. Ez idő alatt egyszer sem lépte át a 600 futott yardot, kétszer még 400 yardot sem, utolsó évében pedig 8 meccsen csak 36-szor futhatott. Öt év alatt háromszor is megesett vele, hogy több elkapott yardja volt, mint futott. Ráadásul a TD gyártás sem ment neki, saintses pályafutása során összesen 17 futott hatpontosra futotta. Persze a labdára már akkor sem tudott vigyázni, 19 fumble-t vétett, amiből 10-et el is vesztett.

 

2011-ben szabadügynökként leigazolta a Miami Dolphins, ahol hirtelen ötös átlaggal átlépte karrierje során először az 1000 yardot (többet futott, mint utolsó három New Orleans-i évében összesen). Miami jót tett neki, második évében 986 futott yarddal zárt. Ezután Detroitban talált magának új csapatot, ahol rögtön karrierje legjobb szezonját produkálta: 1006 futott és 506 elkapott yard, bár a labdák megtartásával továbbra is problémája volt. A 2014-es detroiti szezonja legszebb saintses éveit idézte, a Lions pedig ki is vágta a szezon után. 2015-ben a 49ers színeiben lépett pályára öt meccsen, ahol mindent egybevetve 14-szer kapta meg a labdát, majd csinált egy ilyet és kidőlt a szezonra:

bushwall.0

 

Bush elmondása szerint így semmiképpen nem akar visszavonulni. Pedig jó eséllyel ez lesz a történet vége, manapság a futók, különösen az idősebbek, egyáltalán nem kelendőek. Ráadásképp olyan RB-k lesznek idén szabadügynökök, mint Chris Ivory, Matt Forte, Doug Martin, Lamar Miller vagy CJ Anderson. Aki futót akar, az talál nála jobbat.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!