About the author

9 Comments

 1. 1

  Chester

  Miért nem lehet letölteni soundcloudról? :(

 2. 2

  katonadani

  máris javítom, csak most nem én tettem fel a lassú francia net miatt :D

 3. 3

  katonadani

  most elvileg jó

 4. 4

  Chester

  Működik, köszi! :)

 5. 6

  tszajko

  Ahogy ígértem, itt a Cam Newton mic’d up videó – kb. egy percnél kezdi el ekézni a bírót. :D

  http://www.nfl.com/videos/carolina-panthers/0ap3000000587997/Cam-Newton-gets-mic-d-up

 6. 7

  Jarred

  Én személy szerint nem örülnék egy Las Vegasi csapatnak, szerintem annak a városnak van egy képe, amihez nem igazán illik egy NFL csapat. De ezt nem én fogom eldönteni, ha a Raiders, és Vegas úgy dönt, hogy legyen, akkor lesz.
  Manzielt én komolyan nem értem. Már így is elég sokat ekézik, és akkor még tovább csinálja a balhéit. Nem hiszem, hogy sok csapat lenne, aki egy ennyire problémás játékost leigazolna, ezért nekem a Chiefs/49ers kiesik a lehetőségek listájából. A Dallast tudnám jelenleg egyedül elképzelni. Bár hogy őszinte legyek engem már nem érdekel, hova kerül, és ott mennyit fog játszani.

  Ami a Superbowlt illeti, sok a kérdőjel, de egy dologban biztos vagyok. Ha a Panthers elhúz két labdabirtoklásra, a meccs bármely szakaszán, akkor vége. Én nem nézem ki a Broncos támadósorából, hogy az eredmény után futva kétszer is végigmenjenek a Panthers védelmén. Emiatt félek is attól, hogy megint egy Seahawks-Broncos eredmény lesz, mert a Panthersre jellemző, hogy gyorsan szereznek vezetést.
  Manning szerintem sem lesz faktor ezen a meccsen, de őszintén, az egyetlen superbowlján sem ő volt az(és nem is Grossmann, mielőtt még valaki előjönne ezzel) szóval lehet, hogy tényleg ez kell neki, hogy ne ő vállalja magára az egész meccset.
  Viszont ezzel kapcsolatban egy kérdésem lenne Leonidaszhoz(vagy bárki máshoz) Ha teszem azt Manning lehozna egy olyan első félidőt, mint a Seahawks ellen, akkor elképzelhető-e, hogy Osweilert beküldik a második félidőre, és vele próbálnak meg zárkózni?

 7. 8

  Leonidasz007

  Amig remény van, sztem Manning nem jön le (hacsak össze nem törik) Ilyen félidőben 4 TD-vel megy a Panthers Maximum akkor tudoim elképzelni, de még akkor is nehezen,. Ha pedig za utolsó negyedre alakul ki ekkora különbség akkor pedig már azértn em fogják lecserélni. Egyébként nem mindegy hogy miként alakul ki a különbség, tehát ahoyg a seahawks ellen, vagyis nem ő tehetett róla (nem csak ő) akkro uti nem kapják le, de ha úgy ahoyg a Kansas ellen idán hogy 4 intet dob és totál homály akkor lehozhazják.

 8. 9

  Jarred

  Reménykedjünk benne, hogy ezúttal nem lesz olyan rossz meccse, mint a Chiefs ellen, és az első snapet sem sikerül mindjárt elrontani.
  Semleges nézőként jó lenne, ha nem dőlne el már az elején a mérkőzés.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team