Connect with us

Hír

Vasárnap reggeli hírmorzsák

A korábbi hírekkel ellentétben mégsem haladnak olyan jól a tárgyalások a Broncos és Von Miller között, így a játékos valószínűleg franchise taget kaphat. A múlt héten Elway azt nyilatkozta, hogy mindenképpen hosszú távú szerződést szeretnének Miller elé tenni, de a két fél álláspontja nem közeledett a megfelelő ütemben. A csapat háza táján természetesen az irányítókérdés is tovább húzódik. A jelek szerint Manning a jövő héten dönt, több forrás is a visszavonulást valószínűsíti. Osweiler pedig már elvileg tudja, milyen ajánlatot kaphat a csapattól, csak rajta áll elfogadja-e.

 

A Washington Redskins először egy 12,5 millió éves átlagú szerződést tett Cousins elé, ami nyilvánvalóan nem tetszett az irányítónak. Ezek után egy 15 milliós ajánlattal is bepróbálkoztak, de ez sem aratott osztatlan sikert a játékos és ügynöke számára. A franchise tag egyre valószínűbb, amely összege azonban 20 millió körül van, tehát több pénzt foglalna idén a sapkából a tervezettnél.

 

A Buffalo Bills minden erejével Cordy Glenn megtartásán ügyködik. Szeretnének megállapodni a kiváló falemberrel, de ha ez nem sikerül, akkor ő is franchise taget kaphat. A csapat közeli források szerint a front office mindenképpen szeretné egyben tartani az elmúlt évben jól teljesítő offensive line-ját.

 

További irányítóhírként Colin Kaepernick sem maradhat ki. A legutóbbi információk szerint most éppen a Browns és a Texans érdeklődik a játékos iránt, amennyiben a 49ers hajlandó cseréről beszélni. Ha már Browns. A csapat Combine interjúi során a sokak szerint elsőszámú irányító prospect Goff rendkívül gyenge benyomást keltett, Wentz viszont meggyőző volt. Mayock szerint pedig Wentz draftolásával a Cowboys járna a legjobban, akik egy év Romo mögötti tanulás után állíthatnák a kezdőbe.

 

A tegnapi napon az elkapók képességeit mérték fel a Combine-on és 2003 óta a leglassabb class voltak a gyakorlatok során. Akik az elmúlt évek során elkapót draftoltak most elégedetten dőlhetnek hátra, míg a WR-t kereső csapatok törhetik a fejüket, mert Jeffery tagelésével az FA-n sem maradt igazi elsőszámú elkapó.

 

A nyáron forgatott Hard Knocks, amely során a nézők egy NFL csapat edzőtáborába tekinthetnek be, minden jel szerint a Saints otthonába költözhet be. Tavaly a Houston Texans volt a forgatás alanya és Amerikában nagy sikernek örvendett. Ha igazak a hírek, akkor első kézből láthatjuk Drew Brees és csapata felkészülését.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!