About the author

3 Comments

 1. 1

  Balázs Meilinger

  Én mint bengals Fun azért szeretnék hozzátenni, amiért természetesen megleszek kövezve….
  Tudjuk mi is, hogy Burfict nem egy sportszerű játékos. Sajnos rászolgált erre a kétes hírnévre. Valahol az az érzésem, hogy néha dúrvasággal ellensúlyozza a hiányosságait, valamint próbál félelmet kelteni az ellenfélben. Teljesen jogos hogy elmeszelték! Mondom ezt úgy, hogy a csapatomban játszik.
  Egy dologban azért nagyon igaza van. Ami nála aumatikus zászló és personal foult azt sokszor másra be sem dobják…. Igazolásként nem mennék messzire, ugyanezen a meccsen Bernard kiütése hasonló szituban… Sárga zászló nélkül, bünti nélkül. Pedig ugyanaz volt a szituáció! Nehéz vitatkozni a cikkel, mert igaz minden szava, de ez is mint a ebben az ügyben az NFL kissé egyoldalú… Nekem még mindig keserű ez a meccs. Én legalább ennyire megbüntetném az adott bírókat is… Mert ezt a szintet bárki hozta volna az utcáról is…
  Szerintem az egyoldalu bíráskodásal, több mint fura ítéleteikkel előidézői voltak az egész esetnek. Aki versenysportolt, az tudja miről beszélek. Egy idő után a kötélidegek is szakadnak ha minden ellened szól! És Igen lassan eltűnik ennek a sportnak a varázsa, NFL-nek hála eljutunk oda, hogy nonkontakt sport lesz… Jönnek itt a sérüléssel és maradandó károsodással. Menjenek sakkozni / bár ott is ütik a sötét parasztot/. Amennyi lét keresenek eltudja dönteni bárki, hogy megéri-e!
  Bocs kicsit eltértem a témától….
  Ismétlem nagyon jó cikk, és érdekes dolgokat vet fel, csak éppen picit egyoldalúnak érzem….
  Bocs Renningan nem sértésnek szántam.

 2. 2

  Kopi3.14

  Azzal a meccsel kapcsolatban bíozni és nem sötét parasztozni, minimum közröhej kategória.

 3. 3

  reszelo.aladar

  Ott ahol ütköznek ott lesznek sérülések is. A vége az lesz, hogy csak felsőtestre lehet menni, és fel fog puhulni a játék. Vagy nem, és ezt is meg fogják tanulni.
  Sem a szétszakadt térd, sem egy folyamatosan rászkódó agy nem jó. Előbbivel valóban véget érhet egy karrier, utóbbival egy élet is (R.I.P Junior Seau)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team