Connect with us

Hír

A szimpatikus Joey Bosa

Joey Bosáról mindenki úgy beszél, mint a jövő nagy tehetsége és sztárja, aki nem csak méreteiben, de a Combine-on mutatott teljesítményét tekintve is nagyon hasonlít a jelenlegi NFL egyik legközkedveltebb alakjára, J.J. Wattra.

 

Egy különbség azonban már most körvonalazódni látszik a két kiváló defensive end között mégpedig abban, ahogyan a közösségi médiát kezelik. Watt mindenkivel rendkívül barátságos, egyszer-egyszer persze odaszúr a recruit-értékelő oldalaknak, hogyan is sikerült kihozni azt, hogy ő csak két csillagos tehetség.

 

Joey Bosa azonban más, de ezt a generációk közti különbséggel alig lehet magyarázni. Sokkal inkább azzal, hogy viszonylag rutintalanul kezeli még a médiát, hiszen magánemberként kevésbé számít, hogy mit csinálsz a twitteren. Ellenben ha potenciális NFL sztár vagy, akkor nem árt odafigyelni a részletekre. Bosának ez kevésbé sikerült.

 

Történt ugyanis, hogy a Combine alatt rengeteg twitter felhasználó azzal szórakozott, hogy Bosa korábbi tweetjei közül szemezgetett, majd a legarcpirítóbbakat retweetelték, egyenesen a játékosnak címezve. Erre eléggé berágott Bosa, aki nem épp a legkorrektebben reagálta le az eseményeket. Ezt először egy rántott hússal és egy pohár Titanic-koktéllal fejezte ki.

bosa3

 

Majd ezt követően nekiállt barátkozni a “rajongóival”. Nem sokkal a történtek után persze, azonnal törölte az összes tweetjét, de szerencsére a College Spun is megőrizett néhányat az utókor számára.

 

Screen-Shot-2016-02-29-at-10.45.58-PM

 

1. Azt hiszem találtam egy csoportot, akik azzal töltik a napjukat, hogy az én 5 évvel korábbi tweetjeim között kutakodnak, lol

 

2. Ennyire szar a ti életetek, hogy a sikeres emberek lehúzása teszi élvezetessé?

 

3. Én visszavonulok majd 35 évesen, de te még akkor is azért fogsz küzdeni, hogy vissza tudd fizetni a tandíjad.

 

Mindenesetre nem épp a legzökkenőmentesebb módon sikerült bedurrantania profi karrierjének ezen szegmensét.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!