Connect with us

Hír

Anderson marad, Jones és Wallace jobbra el

Eric Weddle szerződtetése után ismét egy nagyobb nevet halászott ki a zavarosból a Baltimore Ravens csapata. Mike Wallace megszerzésével mélyült a Ravens elkapógárdája egy rutinos, ám az utóbbi időben messze képességeihez mérten alulteljesítő játékossal. Az mindenesetre reménykedésre adhat okot, hogy a Sr. Smith – Perriman – Aiken – Wallace négyesben már van fantázia és sokoldalúság, persze az kérdéses, hogy a friss szerzeménynek mennyi kedve lesz a játékhoz – Miamiban és Minnesotában sem volt túlságosan lelkes, bár Baltimore-ban legalább egy normális irányító fog dobálni neki Flacco személyében. Wallace szerződése két évre és 11,5 millió dollárról szól.

 

mike-wallace-sherman-39

 

Sokáig úgy nézett ki, hogy a Denver Broncos csapata megválik kezdő futójától, C.J. Andersontól, ám Elwayék matchelték a Dolphins 4 éves, 18 millió dolláros ajánlatát, így Anderson nem megy sehova.

 

DENVER, CO - OCTOBER 23: Running back C.J. Anderson (22) of the Denver Broncos gains eight yards during the second half of the game. The Denver Broncos played the Miami Dolphins at Sports Authority Field at Mile High in Denver on November, 23 2014. (Photo by Joe Amon/The Denver Post)

 

Végül pedig a nap talán legnagyobb híre, miszerint a Patriots elcserélte Chandler Jonest az Arizona Cardinalsszal. Ez a csere részben várható volt, hiszen a következő szezon végén lejár mind Jones, mind Hightower és Collins szerződése is, így valakiről mindenképp le kell mondania a vezetőségnek és ez alapján viszont a legjobb döntést hozta a Patriots. Az Arizona részéről is jó döntés született, hiszen Jones egy kiváló pass rusher, ami ellene szól az inkább az inkonzisztens teljesítmény – illetve a drogok, habár most hogy már nem elsőherbálozó, talán meggondoltabb lesz ilyen téren is. A Patriots ellenértékként a guard Jonathan Cooperrel és egy második körös draftcetlivel gazdagodott – utóbbit biztos egy random safetyre fogják beváltani.

 

Kelvin Beachum, a korábbi Steelers támadófalember a Jacksonville Jaguarst erősíti a jövőben.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!