Connect with us

Draft

FK! mock draft 2.0

fkmockszeles

 

A Combine után, de a szabadügynök-piac nyitás előtt itt van az idei második mock draftunk, már a teljes első körrel. Aki az elsőre kíváncsi, ezen a linken megtalálja. Szokás szerint várom kommentekben az észrevételeket, mekkora hülyeségeket írtam, vagy mivel értetek egyet esetleg (mindig ez a ritkább). Kicsit előrevetítve promóznám a március közepén kezdődő, immár harmadik éve megrendezendő Olvasói Mock Draftot, ahol minden nap szavazhattok az adott csapat választottjára, kezdve természetesen a Tennessee Titansszel és haladva naponta a Denver Broncosig.

 

titans 1/1 Tennessee Titans
 Laremy Tunsil
 OT, Ole Miss

 

Nem változott semmi az első mockom óta az első pick kapcsán, továbbra is ki szeretne majd trade-elni a Titans, de nem lesz könnyű vevőt találni az 1/1-re. Tunsil ugyan nem futotta le a 40 yardot és Nkemdiche egy kicsit be is dobta a busz alá nyilatkozatával, hogy Tunsil is ott volt a szobában, ahonnan kiesett az ablakon és ahol marihuánát találtak. Ettől még Tunsil a legjobb tackle-prospect, remekül mozgott a pozíciós gyakorlatok során és Mariota megvédése lehet a legfőbb prioritás Tennessee-ben. Én továbbra se választanék tackle-t 1/1-re, de a Titans valószínűleg továbbra is őt favorizálja.

 

browns 1/2 Cleveland Browns
 Carson Wentz
 QB, North Dakota State

 

Itt sincs változás, én továbbra is Wentzben látom a nagyobb potenciált, nem pedig Goffban, habár utóbbi jelenleg jobban készen áll az NFL-re. Goffnak egyébként is viszonylag kicsik a kezei, ami a clevelandi hideg és nyálkás időben nem kedvező. Hue Jacksonnak jó dolga lesz a fiatal irányító tanítgatásában, hiszen minden megvan benne, ami egy jó NFL QB-hoz kell. Akkora upside-ja van, hogy akár Andrew Luck-i magasságokba mászhat fel.

 

chargers 1/3 San Diego Chargers
 DeForest Buckner
 DE, Oregon

 

Itt az első változás és nem Joey Bosa, hanem a 3-4-be jobban illő DeForest Buckner kerül a Chargershöz. Bucknernek elképesztően nagy kezei vannak, a legnagyobbak 2003 óta a prospectek között, de persze nem emiatt lesz ő 1/3-as tehetség. Kvázi ő a tökéletes 5-technique védőfalember méretben és produktivitásban is, Calais Campbellhez hasonlítják többen is. Egy hátratrade elképzelhető lenne a Chargers oldaláról, ha találnak vevőt, hiszen támadófalembert is kiszemelhetnek, de 5-6 hellyel hátrébb már rizikós a dolog, így legfeljebb kis hátraugrás várható tőlük.

 

cowboys 1/4 Dallas Cowboys
 Ezekiel Elliott
 RB, Ohio State

 

Itt az első meglepetés, egy futó a top4-ben! Elliott nem fog kicsúszni a top10-ből, a Cowboysba pedig rendkívül jól illene a kiváló running back. Habár hova nem illene? Elliott azon kívül, hogy az egyetemen elképesztő teljesítménnyel rukkolt elő, a Combine-on rátett még egy lapáttal és nem csak, hogy első körös játékos lesz, a kör elején fog elkelni. Persze kérdés, hogy mennyire éri meg futót draftolni ilyen magasan és én sem értek egyet ezzel, ettől függetlenül óriási sztár lesz ebből a srácból.

 

jaguars 1/5 Jacksonville Jaguars
 Jalen Ramsey
 CB/S, Florida State

 

Ramsey is rátett egy lapáttal a Combine-on és lenyűgözött mindenkit, nem lepne meg ha feljebb húznák ki, igazából akármelyik fentebbi helyen elkelhet. Ha draft boardot állítanék fel, lehet ő lenne az első helyen a játékosok között, parádés a srác. Játszhat cornert és safetyt is, nem számít, mindenhol top tehetség.

 

ravens 1/6 Baltimore Ravens
 Joey Bosa
 DE, Ohio State

 

A Ravensnél örülnek a leginkább, hogy Elliott kimegy előttük, hiszen így megkapnak egy top prospectet. Ebben a scenárióban ez Joey Bosa, aki nem kápráztatott el minket a Combine-on, egy jó workoutja volt, de többet várnánk egy 1/1 jelölttől. Ha el is kel hamarabb, akkor is megszerezhetik Bucknert vagy Ramsey-t, mindkettő nagy segítség lenne a csapatnak, de Bosától sem kell félni, egész jól mozgott a linebacker-drillek során, így elképzelhető OLB-ként a hollóknál, még ha a 40 yardos ideje nem is volt épp gyors.

 

49ers 1/7 San Francisco 49ers
 Jared Goff
 QB, Cal

 

A 49ersnél nem változtatok, de továbbra is nagy wild card ez a pick, hiszen fogalmunk sincs mi lesz Kaepernickkel. Goff azonnal kezdethető irányító, talán az egyetlen az idei classban. Jól olvassa a pályán történteket, gyorsan dönt, jól is mozog a zsebben és gyorsan engedi el a labdát.

 

dolphins 1/8 Miami Dolphins
 Myles Jack
 LB, UCLA

 

A Dolphins is nagyon érdeklődik Ezekiel Elliott iránt, hiszen elengedik Lamar Millert, így ha itt még elérhető lenne, akkor feltehetőleg behúznák. Így viszont, hogy eddig mindenki elengedte Jacket, ő lesz a választottjuk. Jack nem tudott részt venni a Combine gyakorlataiban korábbi sérülése miatt, azonban a Pro Dayére már jól lesz és meggyőzhet mindenkit arról, hogy a ő bizony top10 pick. Ami így is igaz szerintem, a 2014-es teljesítménye önmagáért beszél, de azért fontos lesz megnézni, hogy milyen állapotban van sérülése után.

 

buccaneers 1/9 Tampa Bay Buccaneers
 Vernon Hargreaves III
 CB, Florida

Hargreaves legutóbb egy pickkel korábban ment ki, de ez nem jelenti azt, hogy romlott volna az értéke. Sőt, akár a Ravensnél is kimehet, ha úgy alakulnak a dolgok. Remek egyetemi játéka után a Combine-on is parádézott, ugyan nem néztem végig az összes drilljét, de ahol láttam, egyetlen labdát sem ejtett el (egyetemen is 10 interceptionje volt 35 meccsen), ami nem elhanyagolható. Ezen felül a lábmunkája is remek volt, gyors, jól emberező cornerback.

 

giants 1/10 New York Giants
 Shaq Lawson
 DE, Clemson

 

Nagy szüksége van a Giantsnek egy passzsiettetőre, főleg ha JPP is távozik. Habár ez igaz majdnem minden védelmi pozícióra, szóval választhatnak BPA alapon is itt. Lawson jó az irányító siettetésében, de még jobb futás elleni védekezésben, neki volt a legtöbb negatív yardos szerelése az FBS-ben.

 

bears 1/11 Chicago Bears
 Ronnie Stanley
 OT, Notre Dame

 

Legutóbb a védelembe húztam a Bearsnek, most azonban a támadóoldalra, hiszen a múltkori mockommal ellentétben bent van még Ronnie Stanley. Első naptól kezdethető játékos, akár a bal oldalon is, Cutler tisztán tartása pedig prioritás kell, hogy legyen a szeles városban.

 

saints 1/12 New Orleans Saints
 A'Shawn Robinson
 DT, Alabama

 

Ez a húzás nem változik, habár a Saints is kvázi mehet legjobb elérhető védőjátékos pickre, annyi lyuk van a defense-ben. Robinson nem volt kiemelkedő a Combine-on, de annyira nem is vártuk ezt tőle. Ő épp az a fajta játékos, aki lefoglal két támadófalembert, beljebb nyomja őket az irányító közelébe és lyukakat nyit másoknak, hogy megcsinálják a sacket.

 

eagles 1/13 Philadelphia Eagles
 Paxton Lynch
 QB, Memphis

 

Az Eagles hosszabbított Bradforddal, de ez nem jelenti azt, hogy az első körben nem fognak irányítót húzni. Lynch pedig pontosan az a QB, akinek jót tesz, ha padozik egy évet valaki mögött és addig Pederson és a QB-edző tanítgatja, hogy majd 2017-ben bevessék. Nagyon magas, atletikus játékos pontos hosszú passzokkal, de nem nagyon kellett végigmennie a readeken, legtöbbször az első elkapójának tudott passzolni, olyan volt a rendszer Memphisben. A tehetséges megvan, az upside-ja hatalmas, de “alacsony a padló”, tehát egyáltalán nem egy biztos prospect.

 

raiders 1/14 Oakland Raiders
 Kevin Dodd
 DE, Clemson

 

Dodd a már említett Lawson túloldalán rohamozott az egyetemen és nagy vita van róla, hogy melyikük a jobb játékos. Sokáig Lawson volt az egyértelmű favorit ebben a kérdésben, azonban Dodd egyre jobb megítélésnek örvend. Sokoldalú játékos, még kicsit nyers, de magas az upside-ja.

 

rams 1/15 Los Angeles Rams
 William Jackson III
 CB, Houston

 

Eléggé under the radar játékos volt a Combine-ig, ott azonban úgy tűnik bebiztosította magának az első kört. Lehet ilyen magasan nem fog elkelni, de nekem nagy kedvencem a houstoni cornerback. Nagyon jó időt futott Indianapolisban, remek méretei és képességei vannak, hogy első számú CB legyen idővel. A Rams pedig egyelőre úgy tűnik kénytelen elengedni Janoris Jenkinst, így a pótlására érkezhet Jackson.

 

lions 1/16 Detroit Lions
 Jack Conklin
 OT, Michigan

 

A Lions valamelyik falat fogja feltehetőleg erősíteni (vagy egy elkapót húznak, ha Megatron visszavonul). Most a támadó oldalra esett a választásom, mivel sokkal jobb értéket képvisel Conklin, mint bármelyik bennmaradó védőfalember. Meglepően atletikus volt a Combine-on és remekül használja a kezeit.

 

Falcons 1/17 Atlanta Falcons
 Darron Lee
 OLB, Ohio State

 

Lee is sokat javított értékén Indianapolisban, megmutatta gyorsaságát és remekül csinálta az agilitást mérő gyakorlatokat. A Falcons pocsék volt a futók és tight endek levédekezésében, Lee ebben nyújthat nagy segítséget. Lehetne nagyobb, de szinte repül a pályán és az irányító siettetésében is használható játékos.

 

Colts 1/18 Indianapolis Colts
 Taylor Decker
 OT, Ohio State

 

A Coltsnál szerintem reménykednek, hogy nem viszik ki Deckert korábban, mert ő az utolsó tackle, akit megéri kiválasztani 1/18-on. Andrew Luck megvédése kell, hogy első számú prioritás legyen Indianapolisban, de ha esetleg Decker már nem lenne elérhető, akkor a védőoldalra várhatunk húzást a csapattól, igazából mindenhol ráfér a defense-re az erősítés.

 

Bills 1/19 Buffalo Bills
 Sheldon Rankins
 DT, Louisville

 

Dareus mellett Rankins, ez lehet Rex Ryan álma, két ilyen jó belső passzsiettetője nem sok más csapatnak van a ligában. A 135 kilós defensive tackle erős, de emellé gyors is és remek counter move-okat használ, hogy megverje a guardokat. Szinte a backfielden él, a DT-k között neki volt a legtöbb sackje és negatív yardos szerelése együttvéve az utóbbi két évben.

 

Jets 1/20 New York Jets
 Leonard Floyd
 OLB, Georgia

 

A Jetsből évek óta hiányzik egy jó külső linebacker, Floyd pedig azon kívül, hogy oda tud érni az irányítóhoz, coverage-ben is megállja a helyét, belső LB-t is játszott az egyetemen. Még kell vele dolgozni, de szerintem Todd Bowles ennek csak örül, az ő kezei alatt kivirágozhat a Georgia korábbi tehetsége.

 

Redskins 1/21 Washington Redskins
 Eli Apple
 CB, Ohio State

 

Apple-nek egy gondja van igazán, megtalálni a labdát a levegőben, ezért nem kel el hamarabb. Fizikális CB remek méretekkel, ezen felül gyors is, tehát a labdaérzéken kívül mindene megvan ahhoz, hogy kiváló corner legyen belőle az NFL-ben. A Redskinsnek pedig egyáltalán nem árt egy kis segítség a secondarybe Breeland mellé.

 

Texans 1/22 Houston Texans
 Laqoun Treadwell
 WR, Ole Miss

 

Kellene egy irányító, de első körben nem húznám Connor Cookot, aki a következő QB lenne a boardon, habár sokan mockolják őt a Texanshoz. Kellene egy futó, de Derrick Henryt sem draftolnám 1/22-n. A védelemre is ráfér az erősítés, de inkább egy támadó oldali fegyvert adok nekik, bárki is legyen az irányító. Nem vagyok annyira oda Treadwellért, mint sokan, mert lassú és nem tud elszakadni a cornerektől, de a vörös zónában remek célpont és a magas labdákat remekül játssza meg. Egy possession receiver pedig jól jön a mindenben kiváló DeAndre Hopkins mellé.

 

Vikings 1/23 Minnesota Vikings
 Josh Doctson
 WR, TCU

 

Bridgewaternek kell még egy elkapó, Doctsonnak pedig nagyon tudna örülni. Remek atléta, neki van a legjobb súlypontemelkedése a classban, tehát nagyon nagy az a terület, ahol még el tudja kapni a labdát (catch radius). Nagyon jól támadja meg a labdákat a levegőben, nem csak engedi, hogy odaérjen hozzá.

 

Bengals 1/24 Cincinnati Bengals
 Will Fuller
 WR, Notre Dame

 

WR-rush, Fuller a harmadik elkapó egymás után, aki elkel. Igazából az első kör második felében számíthatunk elkapókra először, nincs kiemelkedő tehetség, de az említett három úriemberen kívül még szóba jöhet Corey Coleman és Michael Thomas is, de szinte bárki kicsúszhat a második körbe. A Bengalsnál Jones és Sanu távozásával nagy hiányposzt lett az elkapó, de könnyen el tudom képzelni, hogy itt inkább Andrew Billingsbe fektetnek, aki Domata Pekot helyettesítheti a védőfalban.

 

Steelers 1/25 Pittsburgh Steelers
 Mackensie Alexander
 CB, Clemson

 

A Steelers régóta nem húzott cornert az első körben, most ennek is eljött az ideje. Alexander egy sérülés miatt nem vett részt Combine gyakorlatain, de úgy gondolja, majd beszél helyette az egyetemen mutatott játéka, miszerint nem engedett egy TD-t sem. Mondjuk egy interceptiont sem szerzett karrierje során, ami már rosszabbul hangzik, de azért viszonylag keveset is dobtak felé. A magassága sem ideális (5’10) és a kezei sem elég hosszúak, de egy elég jó emberezés cornerről van szó.

 

Seahawks 1/26 Seattle Seahawks
 Robert Nkemdiche
 DT, Ole Miss

 

Tavaly az első választásukkal Frank Clarkot választotta a Seahawks, akinek voltak karakterproblémái. Így van ez Nkemdichevel is, pedig a tavalyi szezon előtt többen 1/1-nek is várták. A tehetsége egyértelműen megvan, ha kordában tudja tartani őt Pete Carroll és stábja, akkor nagy fegyver lehet ő a védőfal közepén, ahonnan épp hiányzik valaki Seattle-ben. Ha maximalizálják képességeit, a liga egyik legjobb belső passzsiettetője lehet, elképesztő atletikus képességekkel rendelkezik a méretéhez képest.

 

Packers 1/27 Green Bay Packers
 Reggie Ragland
 ILB, Alabama

 

Ugyan néhányan azt gondolják, az ILB poszt egész jól meg van oldva Green Bayben, a Jake Ryan – Sam Barrington duót nem mondanám épp erősnek. Clay Matthews pedig biztosan kimozog OLB-be, ami a legjobban fekszik neki és terrorizálhatja az ellenfél irányítóit, Ragland pedig itt akár stealnek is tekinthető, de pozíciója miatt csúszhat. Intelligens, erős és a Combine-ra leadott pár kilót, így remek gyakorlatokat tudhatott magáénak, amivel megmutatta atletikusságát is. Andrew Billingst tudom még itt könnyedén elképzelni a védőfal közepére.

 

Chiefs 1/28 Kansas City Chiefs
 Jarran Reed
 DT, Alabama

 

Jay Howard és Mike DeVito szabadügynök, így kell a védőfalba erősítés, ez lehet Reed, akit nagyon nehéz kimozdítani a helyéről, jól fogja a futást és foglalja le a támadófalemberek, utat nyitva ezzel például Justin Houstonnak vagy Tamba Halinak.

Cardinals 1/29 Arizona Cardinals
 Hunter Henry
 TE, Arkansas

 

Itt voltam az egyik legnagyobb bajban. Egyértelműen passzsiettető a legnagyobb hiányposztjuk, de nem találtam olyan játékost, aki értékben is jó lenne, emellett pedig a 3-4-es rendszerben outside linebackerként vissza tudna lépni coverage-be néhanapján. A class magasan legjobb tight endje sokaknál első körös osztályzatot kapott, itt a végén be is lehet vele próbálkozni.

 

Panthers 1/30 Carolina Panthers
 Emmanuel Ogbah
 DE, Oklahoma State

 

Jared Allen visszavonult, Charles Johnson kivágva, így nagyon kell pass rusher az NFC bajnokának. Ogbah igazából ebben tűnik ki, sok mást egyelőre nem tud azon felül, hogy kiváló atléta. Futás ellen gyenge, de az ellenfél tackle-jeit elég jól veri meg, ha épp passzjátékra kerül sor. Azért nem a Cardinals viszi ki, mert 3-4-es rendszerben néha coverage-be is vissza kellene lépnie, amire nem lenne képes, a Panthers 4-3-as rendszerében erre nem lesz szükség.

 

Broncos 1/31 Denver Broncos
 Jason Spriggs
 OT, Indiana

 

Az talán senkinek sem meglepő, hogy a Broncosnak kell támadófalember. Spriggs jól illik a Broncos zónablokkolási rendszerébe atletikussága miatt. A Combine mellett a Senior Bowlon is remekelt, ez talán feledtetni tudja a kissé inkonzisztens egyetemi karrierjét.

 

Az épp kimaradók különösebb sorrend nélkül: Vonn Bell, (S, Ohio State), Ryan Kelly (C, Alabama), Cody Whitehair (G, Kansas State), Derrick Henry (RB, Alabama), Corey Coleman (WR, Baylor), Kendall Fuller (CB, Virginia Tech), Andrew Billings, (DT, Baylor), Noah Spence (DE, Eastern Kentucky), Jihad Ward (DE, Illinois), Chris Jones (DT, Mississippi State)

 

55 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
55 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Leonidasz007
Leonidasz007
2016-03-04 14:24

Nem értem, hogy ha nem értsz egyet az eliott pickkel és nem érdemes futót draftolni ilyen magasan (amivel tökéletesen egyetértek), akkor mégis miért? Oké, hogy egy futó jól jönne a csapatba, de LB is jól jönne és Ramsey-t se lenne hülyeség kihúzni. Persze semmi Sem lehetetlen de elég meglepő lenne és elég nagy ostobaság is. Semmi értelmét nem látom, már beírni mock draftra se ilyen magasan őt se és más futót se.

katonadani
Reply to  Leonidasz007
2016-03-04 14:34

A mock draft nem arról szól h én mit csinálnék, hanem hogy mi fog történni :)

katonadani
Reply to  katonadani
2016-03-04 14:35

Ha arról szólna nem Tunsil lenne az 1/1 többek között

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  katonadani
2016-03-04 16:04

de nehogyaztmodnmár hogy az Eliott pick a legvalószinűbb forgatókönyv.

katonadani
Reply to  Leonidasz007
2016-03-04 16:08

Nagyon azt mondják, hogy ott kimegy. És ha nem is, a top10ben igen, akkor meg már nem olyan “elképesztő reach”.

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  katonadani
2016-03-04 16:34

Nem csinálnál egy ilyen draftot is? Illetve a draft elé közvetlenül egy lisát majd a csapatok needjeiröl, FA után.

katonadani
Reply to  Kopi3.14
2016-03-04 16:43

needekről volt most szó az FA kitekintő sorozatban minden csapathoz, azt lehet korrigálni a megszerzett játékosokkal.

Egyébként persze ebben a mockban is benne van, hogy én mit csinálnék, hiszen a legtöbb csapatról fogalmunk sincs mit akarnak, néhány helyről jöttek infók már, de persze kérdés mennyire megbízhatók. Tunsil meg Elliott épp olyanok, akikhez volt valami infó. Szóval nem tudom mennyire változna meg a lista, erre akarok kilyukadni.

De valami alternatív, drafttal és prospectekkel foglalkozó dolgom gondolkodok, pl top5 posztonként, de prospect ismertetők jönnek majd kb két hét múlva kezdődően ilyen portré szerűen

fkosh
fkosh
Reply to  katonadani
2016-03-04 18:29

pont fordítva

katonadani
Reply to  fkosh
2016-03-04 18:36

egy mock draftban azt próbálja az ember megmondani, hogy mi fog történni április 28-án (jelen esetben). Nem azt, hogy én mit csinálnék. Én nem húznám Tunsilt 1/1-re és nem húznám Elliottot 1/4-re, de ennek az a célja, hogy minél pontosabban megjósoljuk h mi lesz majd az első körben. Persze eben a műfajban a 6-7 találat már jónak számít.

Két éve például eszem ágában sem lett volna a Dolphins helyében kiválasztani Ja’Wuan Jamest, mégis beírtam, mert olvastam riportokat, hogy első körös grade-jük van rá és valszleg őt viszik. Bejött.

fkosh
fkosh
Reply to  katonadani
2016-03-04 18:40

ez nem így van. nem ezek miatt ír az ember mockot h milyen insider infoi vannak. annak nem sok értelme van.
főleg nem márciusban

katonadani
Reply to  fkosh
2016-03-04 18:45

akkor miért? hogy megmondja, melyik játékosról mi a véleménye? ez ugyanúgy megtörténik a mockban.
Vagy hogy sorrendbe rakja a játékosokat? Erre nem alkalmas a mock.
Hogy elmondja, ő mit csinálna? Lehet ilyen mockot is írni, én beleveszem ezt is sok helyen, de attól, hogy én sokra tartok valakit még nem fogom sokkal magasabban kihúzni valahol, amikor mindenki más, és feltehetőleg az NFL csapatok is kevesebbre tartják. Én úgy szoktam és úgy szeretek mockot írni, hogy azt próbálom minél jobban megjósolni, hogy mi fog történni.

fkosh
fkosh
Reply to  katonadani
2016-03-04 18:47

én úgy gondolom h a mockíró minden picknél beleképzeli magát a csapat GMének a helyébe és kiválaszt egy játékost.

katonadani
Reply to  fkosh
2016-03-04 18:50

igen, de ha vannak plusz információi a csapat gondolkodásmódjáról, akkor azt nehéz figyelmen kívül hagyni. Én nem vinném el Ellittot a top10-ben, lehet a top20-ban sem, de hülye lennék későbbre írni, ha tudom, hogy hamarabb ki fog menni.

katonadani
Reply to  katonadani
2016-03-04 18:51

ugyanez Tunsillal. és nem tudom, csak nagy valószínűsége van, hogy korrigáljam a fentit

renningan
renningan
Reply to  fkosh
2016-03-04 19:12

Így nagyon vicces dolgok születnek :D

Egyébként én speciel veled értek egyet ebben a kérdésben. Két éve írok mockot, hozom az nfl.com-os szakértők átlagát, de Danitól mind a két évben kikaptam egy ponttal (ő egyel több csapat-játékost talált el) :D Pont azért, mert ő felhasználja az insider infókat :D genyóság :D

touchdown89
touchdown89
Reply to  katonadani
2016-03-06 00:41

Hol lehet olvasni ilyen riportokat?

katonadani
Reply to  touchdown89
2016-03-06 09:32

Nincs ilyen kifejezett oldal, sok helyről jönnek az infók :)

KidInk789 .
KidInk789 .
2016-03-04 16:18

Ha nem lenne Ramsey a Ravensig(amit már egyre jobban kétlek hogy lecsúszna ez a srác.:D) Akkor fogalmam sincs ,hogy Hargreaves vagy esetleg egy Bosa/Buckner.Secondaryre nagyon ráférne.Ha már így a Chargers hátratradet írtátok,azt nem tartjátok elképzelhetőnek hogy a Ravens feltradel Ramseyért ? A Chargersnek még a 6.hely nem lenne rossz,vagy ennyit nem érne meg ez az egész a Ravensnek szerintetek?

katonadani
Reply to  KidInk789 .
2016-03-04 16:26

Chargers örülne neki szerintem, Ravenst nem tudom mennyire akar felmenni, ha szerintük elérhető lesz az általad említett 3 úriember egyike

touchdown89
touchdown89
Reply to  katonadani
2016-03-06 00:40

Ki a legjobb a (Ramsey), Bosa, Buckner, Jack közül? Ramsey-t azért tettem zárójelben, mert nagy valószínűség szerint már nem lesz bent :(

katonadani
Reply to  touchdown89
2016-03-06 09:03

Hát megoszlanak a vélemények. Nekem Ramsey a kedvencem, Jacknél megvárnám még a pro dayt h hogy mutat sérülés után

guthmate
2016-03-04 16:33

Noah Spence annyira karakter problémás, hogy kikerülhet az első körből?

A Saintshez miért nem inkább egy pass rushban erősebb ember kerül? Mivel most kettő értékelhető pass rusher van és ez meg kevés szerintem.

katonadani
Reply to  guthmate
2016-03-04 16:37

Spence amellett, hogy problémás, nem is teljesített jól a Combine-on plusz állítólag szarul is interjúzott. Első kör végén kimehet akár.
Nincsenek olyan elképesztő pass rusherek az idei classban, Robinson jobb játékos mint a következő edge rusher, aki ott lehet a Saints környékén és a falba is kell nekik ember. Robinson szerintem elég jó lesz

bg
bg
2016-03-04 16:46

Spriggs-t nézegettem már, hátha lecsúszik Patriotshoz a 2. körbe, de én kb 2. kör első felére tettem fejben őt. Már komolyan érdekel, elkel-e az első körben :)

katonadani
Reply to  bg
2016-03-04 16:47

Leonidasz örült mikor meglátta, ő nem biztos abban, hogy elérhető lesz. Patshez esélytelen, második kör első fele max

Aximov
Aximov
2016-03-04 16:55

Texans behúzhatja RG-t vagy Sackorpick-et (mondjuk utóbbit OB nem biztos hogy erőltetni fogja) szabadpiacról és ha meg tudják tartani a védőiket normális összegekért, akkor reális egy wr/futó igazolása. Mondjuk RG-t sokan a Cowboysban látják, de pont a csillagos csapatban nem látom a franchise arcát egy afro srácnak szánnák. Persze bízom benne előbb utóbb rámcáfolnak a déliek és túlteszik magukat ezen az örök büszkeségen. meglátjuk.

Bence
Bence
2016-03-04 17:02

Pace idén már needre kell menjen, ez pedig OL, DL, LB, CB, S… Nem lesz könnyű, de pénz van, egy részét meg lehet oldani a piacról is (azért hagyjunk zsetont jövőre is, hátha jobb lesz a piac). 1/11-re szerintem ideális lenne egy falember, bár nem tudom, a szerkesztők segíthetnének: az idei drafton melyik posztból vannak a legígéretesebb prospectek?

katonadani
Reply to  Bence
2016-03-04 17:04

DL nagyon mély, 2-3. körben is lehet majd kezdőt találni akár, ez a legjobb posztja az idei classnak

Bence
Bence
Reply to  katonadani
2016-03-04 17:06

Köszi. Akkor első körben igazán lehet hozni OL-t, aztán a védelmet erősítjük 2.-4. kör közt, utána meg aki marad :))

fkosh
fkosh
2016-03-04 18:52

-miért nem draftolnád Henryt 1/22re ha Elliot 1/4?
Henry egy állat, akkor mint Brandon Jacobs és úgy fut mint Frank Gore fénykorában. Lehetetlen egyedül megfogni megállítani.
Nem mondom h Elliottnál jobb, de nincs ekkora különbség köztük, főleg h EE 1/4…

-“Én továbbra se választanék tackle-t 1/1-re” – továbbra is hülyeség :P
-miért látodd Wentzben a nagyobb upsideot? mi alapján?
-Buckner meglepne ha hamarabb menne ki mint Bosa v Ramsey. de nem lehetetlen
-Tampa: VHIII helyett DE esélyesebb szvsz. van ott elfogadható kezdő páros és igéretes fiatal is. DE nincs

-Stanley jobb ahhoz h csak 11.pick legyen
-Bradford után nem lesz 1.körös Eagles QB…
-HOU: nincs szükség Treadwellre
-Cards évek óta megvan TE nélkül, nem hiszem h most hirtelen 1.körös kéne nekik. EDGE rusher, C, CB inkább need

köszi a mockot

renningan
renningan
Reply to  fkosh
2016-03-04 19:19

Elliotra vagy épp Henryre csak annyit mondok, hogy Thomas Rawls. Kell a ráknak első körös futó, vagy bejön, mint Gurley, vagy bukta, mint Gordon. Kár kockáztatni.

1/1-re én Tunsilt vinném, de Daninak igaza van abban, hogy az utóbbi évek első körös OT sztárjai inkább bustok voltak, mint nem.

Én szinte biztosra veszem, hogy lesz első körös QB az eaglesnél, ha lesz top3-as prospect bent. Bradford nem sok szart ér, kell irányító. Bár én inkább ha QB needes csapat lennék, akkor mondjuk harmadik körtől az ötödikig húznék 1-1 irányítót és megnézném, melyik lesz a jobb. Nagy számok törvénye alapján egyszer csak beakad egy normális.

A Texans szerintem elviszi Treadwellt, ha bent lesz nekik. Hopkins mögött nem nagyon van senki, ráadásul a Bears is tavaly WR-t hozott top10-es picknek Jeffery mellé. Van benne ráció.

katonadani
Reply to  fkosh
2016-03-04 19:25

-Mivel Elliottot se draftolnám magamtól 1/4, csak 1/20-30 között, így Henry is kimaradt, e el tudom képzelni a kör vége felé.
– tackle-t leírtam már itt, de ezen gondolom nem értük egyet, de ha esetleg más nem látta, belinkelem: https://fuzovelkifele.com/2016/02/24/hagyd-a-tackle-t-masra/
– Wentz fizikálisan jobb Goffnál, atletikusságban is. Mindene megvan, ami kell, az a probléma vele hogy másodosztály, de ennyi.
– Buckner jobb fit a Chargersbe, ennyi igazából. Bosa nem nyűgözött le senkit a combine-on, ami azért nem ártott volna egy 1/1 várományostól. Chargersnél lehet Ramsey is, de szerntem fontosabb a DE poszt náluk.
– Annyira nincsenek jó pass rusherek azért a classban, akik úgy all around jók. Lawson lehetne, de annyira ő se győzött meg azért, hogy Hargreaves elé tegyem.
– Stanley hol menne ki? Jobb lehet a 11. játékosnál, de nem tudtam volna sehová betenni.
– Bradford csak 2 éves hosszabbítást kapott, szerintem egyértelműen jön QB, rossz esetben a harmadik körben, de szerintem ha Lynch bent lesz, akkor viszik 1/13on. Itt írtam róla: https://fuzovelkifele.com/2016/03/02/sam-bradford-evi-18-milliot-kap/
– Nem árt még egy fegyver, ha szar az irányítód :P
– Cardnál ahogy írtam bajban voltam, centernek most bemozgatták Coopert, pedig Ryan Kellyben gondolkodtam a hír előtt. Edge-et akartam rakni, de nem volt senki elég jó. CB is lehetne, Kendall Fulleren gondolkodtam, lehet első körös. Szóval talán az volt a legnehezebb pick amit össze kellett hoznom.

Kuuuuuhn
Kuuuuuhn
2016-03-04 20:50

Jó lett köszi! Amennyire ismerem a csapatokat mindegyikben van logika és védhető is,de szerintem a Cardinals ahogy írtad passrushert fog húzni és a dallasi fal mögött szinte bárki képes jól teljesíteni úgyhogy én oda inkább Paxton Lynch-et várom aki tanulhat Romo mögött. Raglandnak nagyon örülnék,de túl szép,hogy igaz legyen habár sok a jó DL prospect és általában őket korábban húzzák mint a LB-ket. Szerinted kiktől várható leginkább a trade akár fel akár le?

katonadani
Reply to  Kuuuuuhn
2016-03-04 21:01

szinte kizártnak tartom, hogy a Dallas QB-t húz. Ha meg mégis, akkor sem Lynch, hanem Goff/Wentz, aki bent marad.
Letrade az elején a Titans és Chargers, de erről még extra korai beszélni :D

MidnightGreen
MidnightGreen
2016-03-04 22:46

Nem érzem Bradfordot annyira gyengének, mint ahogy sokan látják. A szezon első felében valóban pocsék volt, de szörnyű volt az Eagles O-line is. A 2. felében már sokkal jobb volt. Plusz más lenne a megítélése, ha az elkapók nem droppolnak annyit egész évben, mint tették. A meccsenkénti 3-4 elejtett labdákkall 40-50 yard benne maradt az offense-ben átlagosan.

Nem érzem jelenleg elsődleges prioritásnak QB húzását az 1. körben, sokkal nagyobb need egy jó tackle vagy guard, esetleg egy WR. Egyetlen jó receiver van rosteren, Matthews. Vagy ha nem sikerül Thurmondot megtartani, akkor egy safety is. QB-t elegendő lesz húzni a 3. kör valamelyik cetlijével, backupnak jó lehet, bár nem látom, hogy a középső körre várt irányítók mit tudnak.

katonadani
Reply to  MidnightGreen
2016-03-05 07:36

Guardba szerintem jon Allen a Chiefsbol, meg guardot nem is huzunk elso kor elso feleben, harmadik korben siman lehet kezdot talalni, safety es wr nincs jo erteken 1/13on. Meg a WRt nem is tartom akkora neednek, safety is johet akar FArol (Iloka)
Conklint el tudom kepzelni ha nem QB a pick.
Bradfordrol meg nem ertem miert alakult ki az a kep hogy a szezon masodik feleben jo volt. Kozepes volt, ennyi. Persze voltak dropok de sokszor kozre jatszott ebben hogy Sam se épp oda dobta pontosan ahova kell, kicsit moge, kicsit ele ami elkaphato de nem tokeletes. Kozepso koros QB pickek meg nagyon ritkan jonnek be azért

makosteszta
makosteszta
Reply to  katonadani
2016-03-05 11:03

Az szerintem is igaz, hogy közepes teljesítményt nyújtott, de azért sok minden árnyalja a képet:
– egy olyan rendszerben kellett játszania, amibe egyáltalán nem ő passzolt (komolyan nem is értem, miért őt akarta Kelly)
– nem volt mellett konzisztens futójáték, szinte soha
– elkapó sor és támadó fal is gyengült, bár ők azért egy közepes közeli szintet megütöttek

Másfelől azért ha egy játékosod, közepes/átlagos teljesítményt nyújt, az nem akkor katasztrófa (még ha a QB is a legfontosabb poszt). Nem lehet mindenki átlag feletti elitirányító. Idén is a Broncos úgy nyert SB-t, ahogy. Nem kötelező a QB-nek cipelni a csapatot, ha az jól egybe van rakva. Ezt pont megmutatta Chase Daniels is Chiefs-nél.

Persze ettől függetlenül van ráció a QB húzásban, de azért Bradford-dal se lehetetlen egy jó szereplés.

katonadani
Reply to  makosteszta
2016-03-05 11:28

Azért szerintem a rendszert ne hibáztassuk annyira, amiben Foles hozott egy 27TD-2INT szezont és még Sanchez is lehozott egy low-end kezdő szintet. Bradford lehozott egy top25 QB szintet, ami lássuk be semmire se jó. A csoportban el fogunk boldogulni így is, mert a védelem pofás lesz, de ahhoz, hogy a POban is legyen esélyünk kell egy jó QB. Bradford pedig nem az

MidnightGreen
MidnightGreen
Reply to  katonadani
2016-03-05 11:30

Tavaly az egész Eagles gyenge volt, az offense úgy ahogy van. Még Kelce-n sem éreztem igazán a tüzet, ami sok mindent elárul a csapat moráljáról. Utólag Kiderült az ok.

Bradford ebbe a környezetbe, új rendszerbe csöppent bele 2 év kihagyás után. A szezon 2. felére egyre inkább összeállt a játéka.

Az Eaglesnek szüksége van backup QBre, WR-re, OL-be 2 emberre inkább, esetleg DB-re. Ezeket kellene menedzselni a köv. hónapokban. Van ráció QB pick em, de tartom, hogy nem az a legnagyobb need.

katonadani
Reply to  MidnightGreen
2016-03-05 11:44

Én úgy vagyok vele, hogy QB nélkül nem lehet nyerni ebben a ligában. Kivéve ha van egy all-time great védelmed. Jó lesz ez az eagles védelem, de nem all-time great.
Ebben az évben szerintem még egyébként se várhatunk nagy eredményeket, mert ahogy mondod vannak hiányposztok bőven. De ha most draftolunk egy QBt, aki idén még nem feltétlen, de jövőre kezdethető, közben megoldjuk a többi problémát, akkor jövőre-2 év múlva már lehet nagyobb eredményekben gondolkodni. Ha a harmadik körben húzunk QBt, valszleg nem lesz jövőre kezdhethető, ezért nem hagynám akkorra. Míg a két harmadik körünkkel jöhet egy kezdő guard meg egy tackle is akár, vagy elkapó, habár szerintem megvagyunk azért WR-ben egy oké szinten.
Továbbra is úgy gondolom, hogy Jeff Allen érkezik a Chiefsből, vannak hírek is hogy rányomulunk majd, ezzel egy poszt meg van oldva a falban. Cornerben jók vagyunk, safetybe kell valaki de oda sem feltétlen sztár, sokkal kevésbé fontos poszt az.
A Bradford jó volt az év második felében állítással meg lehet vitatkozni, a dallasin kívül nem volt igazán jó meccse. Garbage time-ban lettek jók a statjai meg mutatott jól, de élesben szinte egyszer sem.

combat
combat
2016-03-05 09:05

Ehez csak annyi hozzászólni valóm van, hogy rohadjon meg Goodell…

katonadani
Reply to  combat
2016-03-05 09:54

Még a végén megint eltiltják Bradyt, ahogy az új tárgyalás halad :D

combat
combat
Reply to  katonadani
2016-03-05 10:01

Olvastam ilyet is, olyat is…
Szerintem megint fel akarja kicsit pörgetni ezt a hírt a kinti sajtó, mert enélkül rohadt unalmas és hosszú lenne a holtidény.

katonadani
Reply to  combat
2016-03-05 10:19

Ja hát meglepne azért egy eltiltás, de most megint lehetőség, nagyon unom már :D

combat
combat
Reply to  katonadani
2016-03-05 11:20

Ez még nagyon elhúzódhat… Az előző bíróság a ténykérdésben nem is igazán döntött, igazából az eljárásjogi hibák miatt meszelte el a büntetést a bíró. Ha most azt is mondják hogy az az ítélet nem emelkedik jogerőre, akkor is csak az eljárásjogi kérdés zárul le. Az hogy TB felelős a csalásban nem…
(Ha Craft nem fogadja el anno a liga ítéletét, még magát a csalás tényének megállapítását is meg lehetett volna fellebezni, hiszen az sem volt szerintem teljesen bizonyított.)

touchdown89
touchdown89
2016-03-06 00:44

A Ravens szeretne draftolni egy WR-t az első 3 kör valamelyikében. Ami inkább a második, illetve harmadik körre maradhat, mert elsőben biztos, hogy nem azt fognak húzni.

Az lenne a kérdésem a szakértőktől, hogy ki jöhet szóba elkapóként szóban forgó körökben, milyen típusú WR-t kereshet a Ravens.

katonadani
Reply to  touchdown89
2016-03-06 09:04

Aki kicsúszik az első körből lehet célpont második elején könnyedén

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  touchdown89
2016-03-06 10:10

Szerintem annyira nincs rászorulva a Ravens elkapóra mint elsőre tűnik. Aikent megtartják, perriman vegre jatszhatna (kerdes persze hogy). Egyebkent egy Michael Thomas, josh Doctson valasztas nem lenne meglepo (mar ha barmelyik lwcsuszik a masodik korben odaig). Illetve a 3-4 korbe (ink 4 sztem) van egy Sterling shepard neviu jatekos, aki slit receiverkent nagyon megallna a helyet es pont jo lehetne aiken es perriman melle.

touchdown89
touchdown89
Reply to  Leonidasz007
2016-03-10 17:30

Köszönöm szépen. Shepard csak negyedik körbe menne ki? Ez kicsit meglep, habár nem értek hozzá! :D

Ozzie azt mondta, hogy akar még 2 WR-t (draft+FA). Smith öreg már, Perriman is sérülésből tér vissza, (sztem egyébként jó lesz), de kellenek még emberek. Ha pedig találnak valakit, akit nagyra tartanak, akkor már csak a jövőre való tekintettel (Smith visszavonulása) is behúzhatják, feltéve ha ő a BPA :)

touchdown89
touchdown89
Reply to  Leonidasz007
2016-03-11 18:53

Mi a helyzet Braxton Miller-el? Az ő atletikussága, (playmaker lehetősége?) nem csábít el senkit? Mikor kelhet el a QB-ból WR-ré avanzsáló játékos?

labo7
labo7
2016-03-06 01:58

Huhh, ez most nálam nagyon félrement. 1/1, OT és pocsék első körös LT-kre: lehet arra fogni, hogy mostanában a legjobb pass rushert RT-re állítják, meg gyorsabban engedik el a labdát (nekem ez például újdonság, de ebben a pocsék támadófal is szerepet játszhat), de leginkább egyetemen keresném a támadófalemberek “nem beváltságának” a hibáját. Ott más a módi, amit Seahawkséknál már egyszer elpanaszoltak és igen, sok támadófalembernek több év kell a ritmus felvételéhez és hogy úgy fejlesszék tovább őket, ami az NFL-ben trend. Kár. 2/2, Wentz: azért a lucki magasságok remélem csak tréfa. A srác még mindig csak a másodosztályban játszott, összesen 23 meccset, 1 évet végig, 1 évet félig, mert sérült volt. 5000 passzolt yard és 1000 futott yard (azért ez szép termés). Erős a testalkata, biztosan atletikus is, de Jacksonville State? South Dakota? Oké :D. A combine-n viszont elég jól dobált, mondjuk pár hosszú passza eléggé mellé ment. Ezzel szemben Goff: 12000 passzolt yard, futott yard mínuszban, de róla eddig is nyilván való volt, hogy pocket, old school. 30 INT mellett 96 TD. És a UCLA vagy az Oregon netán Stanford nem egy South Dakota :). Persze neki is gondjai voltak a hosszúkkal a combine alatt, egyébként pontosabb a nyomást is jobban kezeli. Ez a kézméret mizéria meg meehh. Ha viszont elkapja az INT láz, akkor görcsös lesz és 3-4, akár 5 alatt meg se áll. Ja és 3 év kezdőként, az se mindegy. Zeki 1/4-n kicsit erősnek tűnhet, de még tartom összességében van olyan jó, mint Gurley, Dallasban viszont mindenki elfutkorászik minimum 1000 yardot (ahogy tette ezt McFadden 11 kezdő meccsén). Ettől függetlenül tetszene ez a páros, csak nem látom a hogyant. Clemson védőfalemberekben nem bíznék, erre már a GM-k is rájöhetnének. Stanley nekem nagyon megtetszett a combine alatt, a Tunsil elleni mirror drill király volt :D. William Jackson, who? Leonard Floyd nagy lieblingem, de ilyen kevés súllyal mire mehet? Szerintem 10 font még kéne rá. Parkour Robert az interjúkkal lehet kicsúszik az első körből, de a tehetsége top10. Fuller és Spriggs várhatóan belövi magát a nagyszerű combine eredményekkel az első körbe. Ragland a helyén, Treadwell a helyén (na majd ha fut 4,4-t akkor egyből top10 lesz, nem). Apple pedig király corner! Átgondolva nevek tetszenek csak talán a helyek nem…

katonadani
Reply to  labo7
2016-03-06 08:35

Goff higher floor, wentz higger ceiling. A combine-on meg továbbra se az számít h pontosak-e a labdáid, mert nem ismered az elkapókat. Ezt a combije gyakorlatos videóban elmondtam hosszabban :) szerintem az egyetemi statisztikák mint olyanok annyira nem szánítanak, én elég ritkán nézem őket, vagy inkább tulajdonítok nagy jelentőséget neki QBknál. (persze vannak red flagek itt is)
William Jacksont én valszleg többre értékelem mint mások de az első kör tuti (jó, ilyet nem mondok még március elején) nála is. Eddig under the radar volt, most megmutatta magát

labo7
labo7
Reply to  katonadani
2016-03-06 14:33

De azért az csak számít, hogy méterekkel mellé vagy elé dobja a labdát. Azért a deep balloknál az elkapók csak egyenesen futnak szinte, azt pedig ne mond, hogy nehéz belőni :D. Csak mondom nem mindegy, hogy mennyi tapasztalatod van és kik ellen.

55
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x