Connect with us

Hír

Griffinnek küzdeni kell, Fitzpatrick 16 milliót kér

A Cleveland Browns állítólag nem ígért kezdő pozíciót a nemrég leigazolt Robert Griffinnek. Valószínű, hogy a Browns 1/2-re irányítót fog húzni és az OTA-k és táborok során mutatott teljesítmény alapján döntenek a kezdő QB-ról. Ha már RGIII: a Broncos is intenzíven érdeklődött, de Mike Shanahan véleményére alapozva túlságosan karakterproblémásnak ítélték.

 

Az Atlanta Falcons leigazolta a volt Raven Courtney Upshaw-t egy évre. Upshow után érdeklődött a Patriots, a 49ers és a Jets is. A főleg futás ellen kiváló védő 2012-ben a második körben érkezett a Ravenshez, 183 tackle-t, 4 kierőszakolt és 5 összeszedett fumble-t jegyzett. Soha nem hagyott ki mérkőzést, erős oldali LB lehet belőle a Falcons 4-3-as védelmében.

 

Ryan Fitzpatrick évi 16 millió dollárt akar évente. Ezzel szemben a New Jork Jets csak 7 millió dollárt ajánlott és legfeljebb 9 millió dollárig mennének fel. Ha Fitzpatrick nem fogadja el a Jets feltételeit, akkor a csapat Mike Glennonra (Tampa Bay Bucs) repülhet rá egy trade keretein belül, esetleg Josh McCown jöhet szóba. Ami érdekes, hogy az évi 16 millió dollárral Fitzpatrick csak a 21. legjobban kereső irányító lehetne.

fitz 16 mila

 

Von Miller, a liga talán legjobb pass rushere 22 millió dollár éves fizetést szeretne magának. Ez még kedvezményesnek is számít, hisz egyes GM-ek szerint a piacon 24-25 milliót is kaphatna valakitől. A New York Giants 17 milliót fizet Olivier Vernonnak  évente és nem egy Von Miller szintű játékos. Ugyanakkor a 22 millió azt jelentené, hogy Miller lenne a liga második legjobban kereső játékosa, egyedül Joe Flacco keresne nála többet, ami azért eléggé vicces.

 

Josh Hill marad a Saintsben. A tight end tavaly 16 elkapásból 120 yardot és 2 TD-t szerzett csak.

 

Rashad Johnson, a Cardinals safetyje egy évre a Titans játékosa lett. Johnson 2013-ban egy Saints elleni meccsen megpróbálta szerelni Darren Sprolest, aminek következtében elveszítette középső ujjának felső ujjpercét.

 

Chris Prosinski  egy évre visszatér a Bearsbe. A safety 13 meccsen lépett pályára, ötször volt kezdő és 31 tackle-t szerzett.

 

A már Los Angeles Ramsben remekül teljesítő defensive tackle Nick Fairley leigazolására a New Orleans Saint a legesélyesebb.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!