Connect with us

Hír

Mathis vissza akart vonulni, Starks marad Packer

A veterán guard, Evan Mathis vissza akart vonulni Peyton Manninghez hasonlóan a Super Bowl győzelem után. Ám jött az Arizona Cardinals és úgy gondolta, miért ne próbáljon meg még egy gyűrűt nyerni. Mathis egy 1 éves, 6 millió dolláros szerződést írt alá, Mike Iupatival a liga egyik legjobb guard duója állt össze. Ráadásul Chris Jonhson is visszatért, a tavaly top3-as Cards offense idén még jobb lehet.

 

A futó James Starks  2 évre, 6 millió dollárért marad Green Bayben. Eddie Lacy gyenge formája miatt akár kezdő posztra is esélye lehet.

 

starkss

 

A Baltimore Ravens cornere, Tray Walker súlyos motorbalesetet szenvedett. A tavaly 4. körben kiválasztott játékos életveszélyes állapotban van.

 

A futó Christine Michael visszatért Seattle-be.

 

A veterán linebacker Daryl Smith Tampába igazolt. Smith 174 meccsen lépett pályára 12 éves pályafutása során, ebből és 172-szer kezdő volt.

 

A volt Packers linebacker, Mike Neal a Seahawksnál és a Lionsnál fog vizitelni.

 

Még egy futó, nevezetesen Lance Dunbar talált magának csapatot. Egy évre, 1,75 millió dollárért marad Dallasban.

 

A Jaguarstól kivágott guard, Zane Beadles  3 évre 11,75 millió dollárért a 49ershez igazolt. Komoly visszalépés Alex Boone után.

 

A Ramstől idén meglepetésre kivágott James Laurinaitis a Saints játékosa lett. A linebacker 7 szezonon keresztül volt a Rams játékosa, soha egyetlen mérkőzést nem hagyott ki, minden meccsen kezdő volt és minden évben legalább 100 tackle-t szerzett.

 

A Bengals tackle-je, Andre Smith egy évre 3,5 millió dollárért a Minnesota Vikingsé.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!