Connect with us

Hír

A Bearst érdekli Wilkerson

Az ESPN-es Rich Cimini szerint a Chicago Bears is azon csapatok között van, akik érdeklődnek Muhammad Wilkerson, a New York Jets franchise tagelt defensive endje után.

 

wilkerson 2

 

Wilkerson a liga egyik legjobb 3-4-es endje, futás ellen és pass rushban is elit szintet képvisel, a Jets pedig nyilvánvalóan azért tett rá taget, hogy ne ingyen veszítse el (bár nagy szerződés esetén egy 3. körös kompenzációs pick járhatott volna érte, ha úgy alakul). A 3-4-es end a Bears legnagyobb hiányposztja, ha azt megoldják, akkor egy nagyon tehetséges védelemről beszélhetnénk. Állítólag a Jets az 1/11-ért gondolkodás nélkül elcserélné Wilkersont, az már más kérdés, hogy ennyit érne-e a Bearsnek.

 

Chicagoban 23 millió dollárnyi hely van a sapka alatt, így be tudnák vállalni a 15,7 milliós taggel rendelkező Wilkersont. Viszont az első kör elején lehet jobb 3-4-es endet találni, az idei draft elég mély a védőfalemberekből (ha nincs is Wilkerson tehetségű prospect). Szerintem kizárt, hogy egy mindössze egy éves szerződéssel rendelkező játékosért, aki ráadásul borzalmasan sokat keres, akárki adjon egy első kört. Egy második kör eleje viszont korrekt árnak tűnik (annál nagyobbat úgy sem kapna a Jets), így 1/11-re a Bears nyugodtan húzhatna támadófalembert. De egy első körös helycsere sem lenne dőreség egyik csapat részéről sem.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!