Connect with us

Hír

A Browns nagyon nulláról akar kezdeni

A Cleveland Browns elküldte a 30 éves Donte Whitnert. A 2014-ben Pro Bowlba választott safety a tavalyi év legjobbja volt a gyengécske secondarynek. 4 milliót sporóltak rajta 4,5 millió dead money ellenében.

 

CLEVELAND, OH - DECEMBER 07: Donte Whitner #31 of the Cleveland Browns is introduced prior to the game against the Indianapolis Colts at FirstEnergy Stadium on December 7, 2014 in Cleveland, Ohio. (Photo by Jason Miller/Getty Images)

 

Whitner azután került lapátra, hogy a Browns elküldte Karlos Dansbyt, a csapat tackle leaderér. Ezen kívül elveszített az FA során a korábbi pro bowler Tashaun Gipsont (safety) és Alex Macket (center), a liga egyik legjobb jobboldali tackle-jének tartott Mitchell Schwartzot, és legjobb elkapójukat Travis Benjamin személyében. Jelenleg mindössze egyetlen egy átlagon felüli játékos van a keretben a PFF adatai szerint, mégpedig a left tackle Joe Thomas, aki iránt egyébként lehet érdeklődni (persze Joel Bitonio és Joe Haden még ott van, de tényleg ennyi az annyi).

 

Elküldték továbbá Clevelandből Ifo Ekpre-Olomut, a tavaly komoly térdsérülést szenvedő 22 éves defensive backet. A 7. körös játékos mindössze 400 ezer dollárt foglalt a jelenleg 40 millió dollárnyi hellyel rendelkező Browns fizetési sapkából, viszont sérülése előtt első körös tehetségnek számított. 40 meccsen kezdett az egyetemen bárminemű probléma nélkül. Talán lehetett volna vele még várni egy kicsit.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!