Connect with us

Draft

A Ti mock draftotok

Idén is megrendezésre került a Ti mock draftotok – vagy más néven az olvasói mock draft -, ahol minden egyes picket ti döntötök el! Minden napra egy csapat jut, egy húzásról tudtok dönteni szavazás formájában. Minden választásra este 22.00-ig lehet voksolni és ahogy időm engedi, minden este frissítem majd a cikket egy újabb szavazólappal és az előző pick értékelésével (legrosszabb esetben ez másnap délelőtt megtörténik). Trade-ek szokás szerint nincsenek, az other opcióba pedig be tudjátok írni, ha olyat választanátok, aki nekem nem jutott eszembe (vagy trollkodnátok).

 

fkmockszeles.olvasok

 

titans 1/1 Tennessee Titans
 Laremy Tunsil
 OT, Ole Miss

 

Az első és a második mock draftomban is Tunsil került a Titanshez, így érthető a ti szavazásotok eredménye is. Azonban ha ma írnék újabb mockot, akkor már Jalen Ramsey-t, a kiváló defensive backet jósolnám 1/1-re. A voksaitok 66,6%-át zsebelte be a tackle, a második Joey Bosa pass rusher lett 19,21%-kal és a harmadik lett Ramsey 10,23%-kal. A kedvenc “other” válaszom pedig a 180 kilós tight end Laquan McGowan lett, akiről Facebook oldalunkon írtunk.

 

browns 1/2 Cleveland Browns
 Carson Wentz
 QB, North Dakota State

 

Nagy a kérdés, hogy Jared Goff vagy Carson Wentz lesz az első irányító, akit elvisznek, szerintetek és szerintem is Wentz lehet a Browns választottja. Wentz gyenge ellenfelek ellen játszott, de remek fizikummal rendelkezik, nagy lyukakat nem találni a játékába, habár a mélységi passzok pontosságával akadnak problémái. Szavazataitok 50,77%-át zsebelte be, míg Goff 39,62%-ot. A harmadik legtöbb az “other” kategóriába került, jimboy is kapott szavazatot, de ő Johnnyval együtt elhagyta a süllyedő bandwagont. De érkezett még két Peyton Manning, egy Brett Favre vagy Hackenberg is, meg persze hogy bárki lehet, úgyis bust.

 

chargers 1/3 San Diego Chargers
 Jalen Ramsey
 CB/S, Florida State

Szombat révén kicsit kevesebb szavazat érkezett, de Ramsey megkapta a voksok 41,18%-át, Bosa kapott 28,76%-ot, majd Stanley 12,42%-ot, de Buckner sem marad el tőle nagyon, 11,11%-ot bezsebelve. Egy szem David Beckham “other” válasz érkezett, őt nehezen tudom hova tenni ebben az esetben. Ramsey másrészről remek pick szerintem, már ha bent lesz, jelen állás szerint én a Titanshez mockolnám. Remek defensive back, cornernek és safetynek is jó lehet a ligában.

 

cowboys 1/4 Dallas Cowboys
 Joey Bosa
 DE, Ohio State

 

Bosa a szavazataitok 44,93%-át zsebelte be, mögötte Ezekiel Elliott végzett 24,64%-kal, majd Jared Goff 11,11%-kal. Nagyjából ilyen sorrend várható szerintem is a Cowboys boardján, bár szerintem irányítót nem fognak húzni. Bosa egy remek passzsiettető, nagyon kellene egy ilyen játékos a ‘Boys védelmébe.

 

jaguars 1/5 Jacksonville Jaguars
 Myles Jack
 LB, UCLA

 

Többek a legtehetségesebb játékosnak tartják Jacket, de egész éves sérülése miatt van benne kis rizikó, még ha minden orvosi vizsgálat játékra alkalmasnak is találja. A Jaguars a védelmet fogja erősíteni szinte biztosan, Jack kiváló játékos és remek segítség lesz a front7-be.  (Köszönöm a napi Gütyül Gang tagjairól szóló other opciókat :D )

 

ravens 1/6 Baltimore Ravens
 Vernon Hargreaves III
 CB, Florida

 

Ilyen forgatókönyv mellett én Bucknert tartom a legvalószínűbbnek a Ravenshez, de egyébként nagyon szeretem Hargreaves játékát. Jó emberező CB, a hollóknak pedig elég gyenge a corner-állományuk, így egyébként jó döntés. A szavazataitok 41,4%-át söpörte be, Buckner lett a második 22%-kal. Other opcióba Ray Lewis és DeForest Gump érkezett, ami tetszett.

 

49ers 1/7 San Francisco 49ers
 Jared Goff
 QB, Cal

 

Eddigi mindkét mockunkban Goff került a 49ershez, nincs ez most sem másképp, a szavazataitok 62%-át kapta meg a Cal irányítója. Jelen pillanatban talán ő a legjobb QB a classban és ki tudja mi lesz Kaepernickkel vagy egyáltalán a 49ers QB helyzetével, így érthető ez a választás.

 

eagles 1/8 Philadelphia Eagles
 Ezekiel Elliott
 RB, Ohio State

 

Mivel Hargreaves nem volt bent már, így szerintem jó választás Elliott, egy remek futó, mindenben kiemelkedő, főleg blokkolási képességében emelkedik mindenki más felé, ami elég fontos dolog a mai passzorientált ligában. A szavazataitok 43%-át kapta meg, mögötte holtversenyben 21%-kal végzett Ronnie Stanley és DeForest Buckner.

 

buccaneers 1/9 Tampa Bay Buccaneers
 DeForest Buckner
 DT, Oregon

BPA választás, Buckner remek párost fog alkotni Geald McCoyjal és terrorizálhatják az ellenfelek támadófalembereit. A voksaitok 56%-át meg is kapta.

 

giants 1/10 New York Giants
 Ronnie Stanley
 OT, Notre Dame

 

Hiányposzt, valószínűleg BPA is, nehéz ezzel vitatkozni. A szavazataitok 46,67%-át zsebelte be Stanley, mögötte az elkapó Treadwell lett a második.

 

bears 1/11 Chicago Bears
 Shaq Lawson
 DE, Clemson

 

Ez volt eddig a legszorosabb és egyébként a legnehezebb pick szerintem is. Szerintetek a pass rusht erősíti majd a Bears, de csak egy szavazattal előzte meg Lawson a támadófalember Jack Conklint. Elkapóban, belső védőfalemberben és cornerbackben gondolkodtatok még nagyobb számban.

 

saints 1/12 New Orleans Saints
 A'Shawn Robinson
 DT, Alabama

 

A Saints védelme mindenhol ersítésre szorul, szerintetek a védőfalba húznak majd. Robinson a voksaitok csupán 25%-át kapta meg, azonban így is első tudott lenni a sok jó lehetőség miatt. Remek futás elleni védőről van szó, a passzsiettetésben azonban nem remekel, így nem lennék meglepve, ha hátrébb kelne el.

 

dolphins 1/13 Miami Dolphins
 Eli Apple
 CB, Ohio State

 

A Dolphinsnak kell a cornerback és akár Apple is lehet a legjobb ezen a poszton a bent maradók közül, habár én William Jackson III-t preferálom. Itt a 10. és 20. pick között elég nehéz belőni a játékosok értékét egymáshoz viszonyítva, sok hasonló képességű játékos van poszttól függetlenül. Apple-lel az a legnagyobb probléma, hogy nem találja meg a labdát a levegőben. A szavazataitok 25,38%-át kapta meg, mögötte Leonard Floyd és Laquon Treadwell kapott 17-17%-ot.

 

raiders 1/14 Oakland Raiders
 William Jackson III
 CB, Houston

 

Sean Smith-szel és David Amersonnal azért meg van oldva a CB poszt a Raidersnél, így szerintem ide nem fognak húzni. Ettől még megkapta a szavazataitok 23%-át, mögötte Leonard Floyd, majd Sheldon Rankins végzett.

 

rams 1/15 Los Angeles Rams
 Paxton Lynch
 QB, Memphis

 

Végre egy nagyobb arányú győzelem, szerintetek is irányító kell Los Angelesbe, 61%-otok gondolta így, mögötte Laquon Treadwell kapott még több szavazatot. Lynchnek kellene még pihennie, mielőtt a mély vízbe dobják, de kérdés, hogy erre lesz-e lehetősége ott, ahol draftolják. Remek fizikai adottságokkal és karerősséggel rendelkezik, de nagyon nyers még a játéka.

 

lions 1/16 Detroit Lions
 Jack Conklin
 OT, Michigan State

 

Nehéz ezzel kötekedni, kell a támadófalba erősítés a Lionsnek, Conklin pedig szerintem közelebb van Stanley-hez, mint Stanley Tunsilhoz, így jó választás lenne ő. A voksaitok 44%-át meg is kapta, Treadwell kapott még sokat, aki Megatront pótolhatná.

 

Falcons 1/17 Atlanta Falcons
 Laquon Treadwell
 WR, Ole Miss

 

Kissé meglepő Treadwell draftolása a Falconstól, hiszen ugyan Julio Jones mellé kell valaki (Sanu ugyan nagy fizetést kapott, nem ér fel egy második elkapó képességeihez), azonban ez ráérhet a második-harmadik körben, első körben a védelmet kellene erősíteni, ott vannak nagy bajok. Treadwellre 23,7%-a érkezett a szavazatoknak, mögötte Darron Lee és Leonard Floyd végzett.

 

Colts 1/18 Indianapolis Colts
 Taylor Decker
 OT, Ohio State

 

Semmi meglepő, a mock draftok nagyon kicsit százalékában nem a támadófalba húz a Colts. 36%-ot kapott Decker, mögötte a két linebacker, Darron Lee és Leonard Floyd végzett.

 

Bills 1/19 Buffalo Bills
 Robert Nkemdiche
 DE/DT, Mississippi

 

Kicsit meglepő végeredmény, szerintem a problémás játékos még nem fog itt elkelni, de az opciók közé azért tettem be, mert a Billsből pont kinézem. 19%-ot kapott Nkemdiche, mögötte Dodd, Lee és Floyd is 15% felett volt, szóval elég szorosra sikeredett.

 

Jets 1/20 New York Jets
 Leonard Floyd
 OLB, Georgia

 

Jó választásnak tűnik, kéne a Jets védelmébe egy pass rusher, itt pedig Floyd lehet a legjobb elérhető, aki a játk más területein nem gyenge. Lee, Dodd, Rankins és Ogbah kapott még sok szavazatot.

 

Redskins 1/21 Washington Redskins
 Mackensie Alexander
 CB, Clemson

 

Lehet kicsit korai neki, de vele most bezárult az első körös CB tehetségek sora. Alexander arról híres, hogy egy interceptionje sem volt egyetemi karrierje során. Sheldon Rankinsszel futott nagy versenyt, épp hogy nyerni tudott.

 

Texans 1/22 Houston Texans
 Sheldon Rankins
 DT, Baylor

 

Egyértelmű BPA húzás, nem lepne meg, ha a 12. hely környékén kimenne Rankins. Nem a legjobb fit 3-4-be, mert nagyon kicsi (alacsony és könnyű is), így NT semmiképp, de 2-gapping DE-t se szívesen játszatnék vele, így igazi 3-4-be kevésbé tudom elképzelni, kivéve ha a védőkoordinátor sokat váltogatja a felállásokat. Corey Coleman kapott még sok szavazatot.

 

Vikings 1/23 Minnesota Vikings
 Corey Coleman
 WR, Baylor

 

Colemanről 2 napja írtunk ismertetőt, meg is szerettétek úgy tűnik. A voksok 52%-át kapta meg, mögötte Doctson végzett 32%-kal, szóval nagyon WR-t gondoltok a vikingeknek, amivel én is egyet értek.

 

Bengals 1/24 Cincinnati Bengals
 Josh Doctson
 WR, TCU

 

Nekem a kedvenc elkapóm Doctson idén és fit szempontból én megcserélném a Vikingsszal Colemanre egyébként. Amúgy nem rossz választás, sok hiányposztja nincs a csapatnak, a WR mellett a DT még az. 55%-ot kaparintott meg Doctson, mögötte senki se volt közel se távol.

 

Steelers 1/25 Pittsburgh Steelers
 Kevin Dodd
 DE, Clemson

 

Erősen BPA-szerű húzásnak tűnik, mivel a Steelersnek van két fiatal passzsiettetője Jarvis Jones és Bud Dupree személyében, habár egyelőre egyikre se bíznám a csapatom pass rushának vezetését, ez igaz. Andrew Billingst jobb picknek tartottam volna, aki a második helyen végzett a szavazáson.

 

Seahawks 1/26 Seattle Seahawks
 Cody Whitehair
 OG, Kansas State

 

Nagyon szoros volt a verseny, Whitehair 22%-ot kapott, mögötte Spriggs 19%-ot, aztán Kelly, Lee és Billings is 13% környékén. Én egyetértek a pickkel, nálam Whitehair a legjobb belső falember az idei prospectek közül.

 

Packers 1/27 Green Bay Packers
 Reggie Ragland
 LB. Alabama

 

29%-kal sikerült nyernie, mögötte Lee és Billings 24%-ot kapott. Ragland futás ellen kiváló, harmadik kísérletnél lehet bajban, mert coverage-ben közepes.

 

Chiefs 1/28 Kansas City Chiefs
 Darron Lee
 LB, Ohio State

 

BPA picknek tűnik, de Derrick Johnson mellett csak Mauga van és 2-3 éves távlatban már Johnson utánpótlásán is kell gondolkodni. Lee egy remek coverage linebacker, aki jól is blitzel, de futás ellen gyengébb, ezért jól kiegészítik majd egymást Johnsonnal középen. 26%-ot zsebelt be a szavazáson, mögötte Ryan Kelly és Will Fuller végzett.

 

Cardinals 1/29 Arizona Cardinals
 Ryan Kelly
 C, Alabama

29%-ot kapott Kelly, mögötte két pass rusher, Spence és Ogbah végzett 23% körül. Igazából egyik poszt orvoslásával sem lenne problémája a Cardinals vezetőségének, de talán Kelly a legjobb játékos közülük. Ellenben a posztja kevésbé értékes, későbbi köröken könnyebben találhatnak kezdő centert, mint pass rushert. Ettől függetlenül tetszik a pick.

 

Panthers 1/30 Carolina Panthers
 Jason Spriggs
 OT, Indiana

 

Egyelőre inkább atléta, mint játékos Spriggs és ugyan a támadófal nagyon jól dolgozott év közben, Remmers összeomlott Von Miller nyomása alatt és Michael Oher-ra sem bíznám hosszú távon szívesen a vakoldalt. Én inkább pass rushert húznék, de ez sem hülyeség. 35%-ot kapott Spriggs, mögötte Ogbah végzett 27%-kal.

 

Broncos 1/31 Denver Broncos
 Connor Cook
 QB, Michigan State

 

Nagyon szoros szavazás volt, 21%-kal nyert Cook, mögötte Billings 19%, Ifedi 17%, Henry 13%. Nyilván hiányzik egy jó QB a Broncosból, de jó kérdés, hogy ennek orvoslására a YOLO-kapitány Cook mennyire jó megoldás.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group