Connect with us

Hír

Palmertől függ, hogy marad-e Fitzgerald

Larry Fitzgerald tavaly egy All Pro szezont futott. A klasszis elkapó 1200 yardot és 9 TD-t termelt, a Packerst szinte egymaga ejtette ki a rájátszás hosszabbításában. Jelenleg rendkívül boldog, hisz nyer a csapat és van egy remek irányítója, de nem volt ez mindig így.

 

Palmer fitz

 

Amikor a legendás Kurt Warner visszavonult 2009-ben, olyan irányítók kezdtek a Cardinalsban, mint John Skelton, Derek Anderson, Max Hall, Kevin Kolb, Ryan Lindley vagy Brian Hoyer. Az irányítókérdés a tavaly végre egészséges Carson Palmerrel oldódott meg, a 2012-14 között stagnáló elkapó pedig elkezdett teljesíteni. Amikor jövőéről kérdezték elmondta, hogy 30+ évesen esze ágában sincs megint irányító nélkül, gyenge csapatban játszani:

 

“Csak contender szeretnék lenni. Van egy nagyszerű csapatunk remek emberekkel, ami a legmagasabb szinten képes teljesíteni” – mondta (via ArizonaSports.com). “Hogy visszavonulnék-e a Super Bowl megnyerése után? Carson Palmertől függ. Nem akarok megint átélni egy irányítómizériát”.

 

Palmer 37 éves lesz idén és 2017-ig van szerződése a csapattal. Fitzgerald szerződése az idei szezonban jár le, viszont 2017-ben 9,7 millió dollárral fogja terhelni a fizetési sapkát annak ellenére, hogy már nem lesz élő szerződése. Nem kizárt, hogy amennyiben jól megy a csapatnak és jövőre lesz még esélyük a Super Bowlra, akkor Fitzgerald egy viszonylag alacsony fizetésért bevállal még egy évet, ha már úgy is terheli a sapkát (fontos, azt a 9,7 milliót ő már megkapta, tehát nem fizetésről van szó, hanem könyvelési trükkről).

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!