About the author

39 Comments

 1. 1

  katonadani

  -Nem hiszem h Braford illene a moneyballba, meg sztem ha Wentz a miénk, akkor nem is akarnánk idén elcserélni. Helyette jövő évi első kör lesz ebből, ha összejön.
  – a Jets trade is fura, kétlem hogy wilkerson csak első körös cserét érne plusz Bosa 3-4 OLBként necces nekem, inkább DE-nek jósolnám abba a rendszerbe is, így pedig nem kellene a Jetsbe.
  – amúgy sok mindennel egyetértek, vannak érdekes de jónak hangzó pickek meg vannak furák is nekem, de egyesével nem fogok belemenni ezekbe :D

 2. 2

  ClayMatthews52

  Milyen cselesen kikerülted a Packerst :D

 3. 3

  Chester

  – Bradfordot azért írtam, mert McCownnál jobb opció, az Eagles capjéből meg elég sok helyet foglal, egy trade útján “olcsón” megszabadulnátok tőle. A Browns jövőre még mindig kivághatja, sok dead money-val, viszont sokat is spórolnának rajta.

  – Nincs sok választása a Jetsnek, Wilkerson fizetése biztos nem fog beférni, ezért úgy kalkuláltam, hogy egy ilyenbe is belemennek. Pláne, hogy Wilkersonnal is meg kell majd egyeznie a 49ersnek, aki látva a cpa helyzetüket, egy igen combos szerződést fog magának kérni. Bosával egyetértek, írtam is hogy OLB-nek nem feltétlen a legjobb, de 1/7-en ő volt a legjobb pass rusher, Floydot mégse akartam 7. helyen kikapni.

 4. 4

  Chester

  :DDDD

  Billingset vittem volna egyébként ha nem szúrom be a trade-et.

 5. 5

  bg

  úgy tűnik sonny weaver most san franciscóban nyomja. nekik eléggé jól jött ki, egyébként király mock!

 6. 6

  labo7

  1/20-ra jöjjön Floyd és akkor a Lynch picket is elnézem. Egyébként ebben a mockban vannak vesztesek? :D Mindenkinek adott a gép, főleg Cleveland és Frisco városának. Viszont azt nézem, hogy ha a Titans vissza szeretne jönni top10-be, akkor Baltimore, Cleveland, Frisco és Tampa is opció lehet. Ja és Philinek azért többet kéne feladni és Bradfordot szerintem nem venné át a Cleveland. Wilkerson ára kb ennyi + 3. vagy 4. kör még. Titans inkább a két középső másodikat adná, mint a 2/33-t, de lehet 2 második kör se kéne hozzá. Packers-trade kicsit sok, de Kaep nagyon jó csere irányító, érdemes lenne őt is a dealbe bevonni :DDDD Nekem amúgy tetszik, mindenki jól járt.

 7. 7

  Leonidasz007

  Hmm érdekes mock, de igazából tetszik. Tényleg olyna mintha valahol mindenki kicsit jól járna a történésekkel túl meseszerű a forgatókönyv hogy összejöjjön. Főleg a Browns nem fog ilyen jól játszani :D A Jets pick kicsit fura. ha feljönnek akkor már sztem irányítóért fogják azt megtenni. Tudom h ugy gondolod h fitzpatrick viszsatértet, de egyrészt nem venném ezt 100asra másrészt ő nem fiatal jövőre is kelleni fog nekik a QB. A Broncos pick sztem nem Center lesz még ha Kelly jó játékos is, nem Elway-re vallana a húzás. Alapvetően viszotn tetzsenek a húzások meg a trade-ek nagy része is.

 8. 8

  guthmate

  A Saints húzés nem tetszik. Kihaka tökéletes a gyenge oldali pass rusher szerepre, így mindenképpen DT posztra húznék (Fairley csak egyéves szerződésen van) és nem DE-t.

 9. 9

  Chester

  Eredetileg Lawson volt beírva a Bearshez és Rankins a Saintshez, csak utána leesett, hogy Lawson nem 3-4 DE, így rögtön át is írtam. Nem nagyon tetszenek a DT opciók, Reed és Robinson túl egydimenziós, Nkemdiche egy idióta, Butler lenne még fasza, de 12. helyen szerintem nem érné meg, így maradt ez.

 10. 10

  Chester

  Lynch nem ér 1/7-et, meg se fordult a fejemben, hogy a Jets Lynch-et húzza ott, meg az első körben bármikor. Wilkersont ígyis-úgyis el kéne passzolniuk, mert nem marad pénzük nem csak Fitzpatrickra, de Wilkerson fizetésére sem. Hátrébb gondolom nem akarnak menni, így maradt a 49ers meg a Bears, a 49ersnek van több pénze, és Mo is szívesen játszana ott.

  Kelly-nél ezért írtam oda, hogy nem csak center poszton lehetne használni. Henry-nek blokkolt az egyetemen, aki Heismant nyert, Kubiak futásmániájába szerintem beleillene, na meg a “maradék” támadófalember közül ő a legjobb, és amíg a Cardinalsnál nem, a Broncosnál minden erősítés elkél abba az egységbe.

 11. 11

  Chester

  Hát egy draftnak az a célja, hogy adott csapat jól járjon, nem? :D A vesztes én vagyok, mert nem fogom tudni élőben nézni. :)

  Tudom hogy soknak tűnik a trade offer Lynch-ért, de elfogult vagyok, nézd el nekem. :D Na meg valahogy kompenzálni kell, hogy nem húzunk az első körben.

  Szerintem a Ravens nem menne ki a 6. helyről így, hogy tuti erősítést jelentő játékos fog lecsúszni hozzájuk, bárki is legyen az, a Frisco ugye a trade miatt nem, a Tampa meg nem hiszem hogy bent hagyná azt aki lecsúszik hozzájuk, ők se tudnak mellényúlni. Marad a képzelt Browns pick 1/8-on, akik amúgy is moneyballoznak.

  Kicsit Draft Day-es lett, meg kell hagyni, de olyan úgyse lesz, hogy ne legyen legalább egy trade, így próbáltam kiokoskodni egy ilyet. :D

 12. 12

  Petya90

  Charles leigazolásával, Ngata és Walker újraigazolásával nem hinném, hogy első körben a Detroit DT-t húz, főleg úgy hogy elég “deep” ez a draft ilyen szempontból. Ráérnek a 3. vagy 4. körben DT-t draftolni. Mario Edwards nyaksérülése után a Raidersnek esélyesebb az NT pick, így a detroit véleményem szerint a new englandi “defense első kör” mentalitást követve vagy Lee-t, vagy Dodd-ot fogja húzni (jelenleg csak 3 DE van szerződés alatt). Az offensive falba a második körben is lehet bőven jó prospekteket húzni.

 13. 13

  katonadani

  Túl van lihegve a Jets pénz téma, ha nem akarják Fitzet (és draft előtt nem lesz semmi Rapsheet szerint), úgy simán megoldható Mo fizetése meg a draftoltak is.

 14. 14

  katonadani

  Mondtam már h aludj előtte, 1től kezdjük majd a felvezetést, addig kell felkelni :P

 15. 15

  Chester

  Mondtam már hogy nem tudok “kényszerből” aludni. :D Majd letöltöm pénteken, este meg meghallgatom a ti felvételeteket.

 16. 16

  Chester

  Overthecap szerint 3.1, Spotrac szerint 8.9 millió dollárjuk van, ebből nem tudom hogy jön ki Wilkerson/Fitz + a draftoltak.

 17. 17

  ppix

  De minek a 49ersnek Wilkerson, amikor ott van Ronnie Stanley és inkább a falat kellene erősíteni, hogy valaki védje meg az írányítót legalább addig amíg Hyde-nak átadja a labdát (ha már nem irányítót draftolunk, – szerencsére, ugyanilyen okok miatt)? Amúgy is inkább a védelembe egy jó “gyors” ILB kellene!

 18. 18

  Chester

  Szerintem első körben nem fog OL-t vinni a 49ers. Így meg lesz nekik egy ligaelit 3-4-es endjük, egy irányító és egy elkapó is. Amúgy is kezd az a tendencia kirajzolódni, hogy elit védelemmel szinte mindegy milyen támadófalad van.

 19. 19

  katonadani

  Wilkerson abban benne van. Draftoltak meg idestova 2 millió körüli

 20. 20

  Chester

  De hülye vagyok, tényleg. :D Mindegy, szerintem úgyis eltrade-elik.

 21. 21

  Chester

  Egyébként köszi az észrevételeket kollégák, majd még draft napjára akarok írni egy végső mockot, és sokat tudtam meríteni a visszajelzésekből. :)

 22. 22

  Kopi3.14

  Milyen mély a corner class? A Steelersnek juthat még azonnali kezdő potenciállal bíró? Vagy a második körig elég várniuk?

 23. 23

  Chester

  Juthat corner, akár azonnal kezdhető is, de szerintem nem azt fognak húzni első körben.

 24. 24

  katonadani

  Podcastben beszéltünk ugyebár a top5 CBről, nálam mindegyik első körös, de lehet valaki kicsúszik, a Steelersnek szinte biztosan marad valaki a top5ből, de nem olyan mély a class, inkább top-heavy, szóval ha azonnali erősítést akarnak oda, akkor első körös húzást ajánlanék

 25. 25

  guthmate

  Hát az biztos, hogy nem DE hanem DT-t kell húzni, abból is a pass rusht tudó fajtát need alapon. Elvileg van egy csomó olyan játékos nem csak Rankins, aki értékben is 12-n lenne.

  Mondjuk egy letradet is tudnék szeretni mivel a Saintsnek összesen 6 cetlije van idén.

 26. 26

  Leonidasz007

  Én csak azt irtam ha mar feljonnek. Nem azt higy 1/7ig feljonnek. Nyilvan ugye ugy szamolsz h a harom iranyito kimegy a friscoig, de ugye ahogy irtad lynch nem er 1/7et sot 10et se szal nem fog kimenni. A jetsnek siman lehet eleg lesz 1/12-15 kozelebe menni h elhozzak lyncht, ha szerencsejuk van meg mozogni se kell persze

 27. 27

  katonadani

  Mindenki letrade-et szeretne amúgy, feltrade-elő csapatot lesz nehéz találni a top10 után. Pass rusholó DT amúgy nagyon kevés van, sőt, Rankinsen kívül egyiket sem mondanám top10-en kívül jónak ebben

 28. 28

  Kopi3.14

  Eléggé elkél az erősítés a Secondarybe. Cortez Allennel sem volt valami jó a passz elleni védekezés, nélküle pláne nem lesz az. Szóval az szerintem nagyobb need, mint Harrison utódját megtalálni.

 29. 29

  Chester

  Tavaly jött két CB is, bár azt nem tudom velük mik a tervek, meg elég telített a poszt. Floydot is csak azért írtam be, mert óriási steal, de alapból NT picket tartanék a legvalószínűbbnek, hacsak más BPA védő nincs bent.

 30. 30

  Chester

  Ahogy Dani is írta, kevés olyan DT van, akinek a pass rush az erősségek közé tartozik, Rankins és Butler az, akit nyugodt szívvel ajánlanék, de Butler esetében sok az 1/12.

 31. 31

  touchdown89

  ha már így szóba került a jövő évi RB class-ról mit tudunk?

  Fournette kijön ugye, de ki még?

  Gurley, Elliott, Fournette trió esetében hogy néz ki a rangsor, ki a legjobb?

 32. 32

  Chester

  Nehéz, mert szerintem ha Fitzet tudják marasztalni, akkor nem fogják az első kört beáldozni Lynch-ért, de vele a draftig nem lesz egyezkedés a hírek szerint. Kicsit Cowboys 2.0 az eset nálam, hiszen nekik sem lenne butaság 1/4-en QB-t húzni ha esetleg valaki lecsúszik (nem hiszem), de mégis a lyukakra való húzás valahogy jobb megoldásnak tűnne. Ha nem marad Fitz, akkor azt mondom 1/20-at megérheti Lynch-re áldozni, ha nem, akkor hiába öreg Fitz, nem hoznám még el az utódját.

 33. 33

  Chester

  Itt van egy 2017-es mock draft, elég beszédes, hogy 3 RB-t is első körre írnak, és nem véletlenül.

  http://walterfootball.com/draft2017.php

 34. 34

  labo7

  Hogy király lesz! :D Cook (Florida State), Chubb (Georgia. neki sajnos volt tavaly egy nagyon csúnya sérülése), Conner (Pittsburgh. ő még az első vagy a második meccsen lesérült, pontosabban a térde), Linwood (Baylor), Freeman (Oregon), Perine (Oklahoma) és szerintem a két szupersztár: Leonard Fournette (LSU) és McCaffrey (Stanford) is kijöhet. Conner, Linwood tudtommal végzősök. Szerintem Fournette is meglovagolja a hypeját és kijön. Cooknak is van helyettese a Florida Statenél. Chubb nem tudom hogy gondolkodik a sérülése után. Freeman – Perine duóról sok mindent nem tudok, McCaffrey pedig fogalmam sincs. Nálam Elliott egy icipicivel csak a mindenben remek tulajdonságai miatt Gurley előtt van. Fournette pedig egyelőre még talány. Futni tud, az biztos.

 35. 35

  Kopi3.14

  A telítettség kilóra megvan, egyébre nincs. A jelenlegi hat corner közül kettőnek van statisztikája a Steelers honlapján. William Gaynek és Ross Cocrellnek.
  A Steelers passz elleni védekezése tavaly szar volt. Oda kell valaki, aki gyorsan kezdhet. És normális mélység is.

 36. 36

  petipajti

  miami választ elsőnek? azt azért csak nem.

 37. 37

  katonadani

  sose szeretek jövő évi classokról beszélni, mert tavaly Nkemdiche volt sok helyen 1/1 esélyes, Hackenberg is első körös volt pl, rengeteg minden változik addig
  De egyébként tényleg jónak néz ki a futó class, aztán majd meglátjuk mennyire, Fournette elég kemény

 38. 38

  touchdown89

  tudom, hogy korai ezért nem is azt kérdeztem hogy ki hol megy ki stb. csak azt hogy hányan vannak, kik ők. mert ha már most erősnek tűnik akkor csak lesz belőle valami.

 39. 39

  touchdown89

  Köszi a részletes választ.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team