Connect with us

Podcast

ÉLŐ draft-podcast és kibeszélő

elopodkicsi

 

Végre elérkezett a 2016-os NFL Draft napja is! Ahogy többször is olvashattátok már nálunk, élő podcasttel jelentkezünk ez ügyben, közben pedig itt a kommentek között lesz a kibeszélő. Nézzük hogy fog működni és mik a szabályok.

 

Beágyazzuk ide is az adást, de tapasztalataink szerint ez körülbelül 15-20 másodperces késést jelent, így a következő a javaslatunk: nyissátok meg külön fülön a mixlr.com/fuzovelkifele oldalt, innen fog szólni a hang, körülbelül 3 másodperces csúszással az igazi hangunk után. A kommentelést viszont itt fogjuk figyelni a cikk alatt, átláthatóbb, mint odaát.

 

Folyamatosan, már most is jöhetnek a kommentek, kérdések akár hozzánk, akár egymáshoz. Lehet néhányat megtartunk a felvezetőbe, de válaszolgatni is fogunk addig itt. Az adás alatt is kérdezhettek folyamatosan tőlünk, figyelni fogjuk a kommentfolyamot, de arra kérnénk Titeket, hogy a direktbe adásba szánt kérdések elé tegyétek be a “KÉRDÉS” szót nagy betűvel, hogy könnyebben megakadjon rajtuk a szemünk és véletlenül se ugorjuk át őket.

 

A tegnapi adás letölthető az alábbi linken.   Vagy visszahallgatható a mixlr oldalunkon is.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!