About the author

105 Comments

 1. 1

  renningan

  Kellyre A-t adsz a Lionsnak? :P

 2. 2

  katonadani

  Kelly bárkihez megy a Lionstől kezdve At kapott volna :D

 3. 3

  katonadani

  jó nyilván nem, ahol van jó center ott nem :)

 4. 4

  Bence

  Azért a front7-ünk nem olyan lyukas, ellentétben a secondary-vel, szóval nekem fáj az a 4. kör és VH3 elvesztése…

 5. 5

  ppix

  A Joshua Garnett trade nálam ha más értelme nem is lett volna mint, a Seahawks elől elvinni a kiválasztott játékost már az B-, de szerintem jó lesz ő a fal bal oldalára és azt hiszem belátták, hogy inkább egy jó futó csapat lehet a Frisco mint bármi más és ha így nézzük akkor már is B+ lesz az. A trade meg a Seahawks miatt kellett. Amúgy a PFF szerint az adott érték 634 score volt az ellenérték 660 vagy valami hasonló, tehát ebből is az jön le nekem, hogy ez nem volt rossz. Amúgy érdekes mert Van aki A+-ra, van aki C- ra van aki pedig B- ra értékeli. Remélem jövő ilyenkor azt mondhatjuk, hogy A++++++++++ volt :)!

 6. 6

  touchdown89

  A második körben hány perc áll majd a csapatok rendelkezésére?

 7. 7

  katonadani

  hét, 3-6. kör öt, 7. kör 4

 8. 8

  katonadani

  nehéz megítélni, mert alapból egy jó játékos lesz ő valószínűleg, nekem a blokkolási systemmel vannak problémáim, hogy mennyire lesz jó Kellyébe (vagy Kelly alakítja át), meg azért egy guardért ennyire feltrade-elni nekem elég furcsa. A Hawks szerintem nem őt célozta volna, de persze lehetséges.

 9. 9

  touchdown89

  Köszi. Egyébként a második kör mindig korábban kezdődik? Mintha tavaly is így lett volna, ami számukra nagyon jó, mert hamarabb kezdünk és gyorsabban is fog haladni. A többi kör mikor fog kezdődni amúgy?

 10. 10

  katonadani

  tavaly is így kezdődött, de hát 2-3. kör egyben lesz ma (mint mindig), szóval hamarabb nem megyünk aludni, ha végig nézzük :D

 11. 11

  Chester

  Én nem osztályoznám, inkább csak személyes vélemény arról, mennyire tetszik a pick az adott értéket nézve.

  Nagyon bejön (amikre nem feltétlenül számítottam, de bomba üzlet lett): Ramsey, Lynch, Nkemdiche, Lawson, Floyd, Tunsil
  Nagyon jó üzlet (amikre azért számítani lehetett, de nem lőttek mellé): Goff, Wentz, Buckner, Hargreaves, Rankins, Kelly, Treadwell, Conklin
  Kicsit izé, de összességében tetszik: Elliott (csak kár, hogy nem tartottam ki a márciusi érvem mellett), Joseph, Decker, Lee, Jackson III, Clark, Ifedi
  Nem értem: Bosa, Stanley, Apple, Coleman (bár igazából bárhova húzhattak volna), Neal, Fuller, Doctson, Burns, Garnett, Butler

  Remélem nem hagytam ki senkit. :)

 12. 12

  ppix

  persze ez egy 49ers-es oldal,
  http://www.ninersnation.com/2016/4/28/11534288/did-49ers-trade-for-joshua-garnett-to-screw-seahawks de több helyen is ezt olvastam,
  és állítólag Garnett kitwittelte, hogy milyen jó lenne a Seahawksban játszani. Mondjuk ha ez igaz nem vágom milyen lesz a hozzáállása, és mit gondoltak Kellyék?
  Ha egyébként jól értem a Seahawks választását, az a lényege, hogy a srác tud lenni OT és OG is.

 13. 13

  katonadani

  igen, lehet mindkettő is Ifedi, jelenleg guardnak tenném, de ha jó edzést kap akkor lehet tackle is belőle

 14. 14

  touchdown89

  Nah erről is feledkeztem, hogy egybe van :D És akkor 4.kör vasárnap hajnalban lesz?

 15. 15

  katonadani

  4-7. kör szombat 18.00 magyar idő szerint

 16. 16

  touchdown89

  Parádés, köszi!

 17. 18

  Kiskolovac .

  Sziasztok. Steelers fanként nekem is kicsit érthetetlen Burns draftja, lehet Alexander jobb lett volna. Viszont több Steelers forrás is azt mondta, hogy Burnsben van nem kevés potenciál, és egy jó felkészüléssel azonnali kezdő lehet és megfelelő foglalkozással ezeket a negatívumokat “könnyedén” le lehet küzdeni.
  Azt meg tudjátok mondani, hogy közvetíti-e valami a 2-3. kört élőben?

 18. 19

  katonadani

  Hát azért egy feszes csípőt és rossz irányváltást nehezebb tanítani szerintem. Alexander is emberezős corner, szóval ő se lett volna nagy fit hozzátok…
  GamePass, nfl.comon is van talán valami. Mi itt leszünk kibeszélni, majd lesz új cikk hozzá

 19. 20

  Kiskolovac .

  Köszi a válaszod. Tomlin azt nyilatkozta, hogy ha valakiben nagy felháborodást keltett ez akkor ne feledje, hogy sok csiszolatlan gyémánt van 2-7. körig :D (Brady, Brown stb.)

 20. 21

  Laszlo Kuhn

  Bár nyilván nem kötelező tudnia annak aki nem érdeklődik komolyabban a Steelers iránt, de LeBeau távozása után elkezdtek átállni a zónázásról egy vegyes vagy még inkább emberfogásra épülő rendszerre. Folyamatosan a sebességet keresik Tomlinék, így nem véletlen a Golson, Grant vagy éppen a mostani Burns húzás. Persze lehet, ha WJ III bent marad őt visszük, de így se estünk kétségbe és azonnal nyújtottuk a papírt a névvel. A FO is elmondta, lényegében a múlté a korábbi séma és az új séma fit játékosokat keresünk. Burns pedig ilyen, hatalmas potenciállal, hiszen most lesz csak 21 éves, jó keze van, ráadásul ami még fontosabb, hogy jó hosszú is. És baromi komoly sebességre képes. Persze első körben lehet steal, azonban ha posztra kell húzni, már korábban is megmutatták Colbert-ék, hogy nem vacakolnak, ha kell nekik valaki. Ugye ilyen volt Golson is tavaly. Úgyhogy nekem tetszik a pick, még ha nem is lesz kezdő szeptemberben…

 21. 22

  Chester

  Közben állítólag a Cowboys felmenne a Browns helyére pass rusherért. #Doddrush Ha Ramsey-t húzták volna, és marad egy Dodd kaliberű DE a 2. körre, azt hiszem azt hívják tökéletes draftnak.

 22. 23

  katonadani

  már így is doddot írtam be nekik vázlatba (most kezdtem el, csak top5ig jutottam úgy h Browns majd kicserél), de akkor így megvan az legalább :D

 23. 24

  Chester

  Vagy Ogbah, vagy Spence. :D

 24. 25

  Kiskolovac .

  Én teljes mértékben egyet értek veled, Mindenféleképpen a secondary-t kell idén erősíteni és pár kivétellel Colberték jól szoktak draftolni. Én teljes mértékben támogatom a döntést, amit meghoztak. Burns fegyelmezetlenségéhez hozzá tartozik az is, hogy tavalyi évben vesztette el az édesanyját, lehet CB-ként is az ellenfélen vezetném le azt a feszültséget ami felhalmozódott bennem. Kíváncsi leszek a maradék draftokra, mert tényleg össze lehet hátulról is valakit kukázni aki később nagyon jó lesz….5. körös picket elcserélték és a 7. körben fognak 2-őt pickelni

 25. 26

  AwesomeOne

  A Giants pick-et egy kicsit bevédeném: (hozzátéve azt, hogy szerintem Tunsil-t be kellett volna vállalni.)

  – Viszont a fejesek sosem húznak problémás játékost, így Tunsil ki volt lőve.

  – Jack szintén lehetett volna, de ugye ő az egész első körből kihullott a rossz térde miatt.

  – Conklin kiment előttünk sajnos, viszont a Bears fel trad-nek meg kifejezetten hálás szinte az egész BigBlue fan klub, mert Floyd-nak mindenki ellene volt a 4-3-as rendszer miatt. Mondom, ez kollektív örömtűz minden Giants drukkernél. :)

  – Hargraves-et szerettem volna a legjobban, viszont valamiért nagyon nem tetszett a Giants-nek. Elvégre még a Tamba is bevállalta, hogy mögénk megy, szerintem ők is tudták, hogy nem visszük ki előlük. Elsősorban a méreteivel lehetett a baj.

  Ami magát Apple-t és a CB posztot illeti: Eli a legjobb volt ami a fizikai mutatókat illeti. Ti is írtátok, hogy az idei draft class nem dúskál a “méretes” cornerekben, kivéve őt. Hargraves után amúgy is ő volt a 3. legjobb CB a dafton, és látva az első körös CB (secondary) rush-t, szerintem legfeljebb a Miami-ig csúszott volna, ahol így már nem volt akadálya egy újabb csapatszellem leépítő füves húzásnak :)

  Ilyen szempontból nem nagy reach, persze jó lett volna egy le trade, de az nem a Giants kenyere, nem is volt partner, ráadásul akkor még jó eséllyel Eli sem lett volna meg. Emellett, ma sok helyen olvastam, hogy benne látják az OBJ faktort, hogy ő is akkora sztár lehet majd a CB-k között, mint Odell a WR poszton. Azért emlékezhetünk, hogy Odell is kissé WTF húzás volt anno, mert nem volt need, ellenben reach igen. Viszont nagyon is bejött, persze abban csak reménykedhetünk, hogy most is így lesz. De azért ne írjuk le a csávót, mert egyáltalán nem rossz játékos, az egyetlen baj vele, hogy reach volt. Bőven erősítés lesz a secondary-nek.

  Ami a posztot illeti ez volt a logikus lépés. Kellett volna CB, WR, OT, LB, FS, és csere a D-line-ba. Végigvéve ezeket, WR nem volt értéken. OT tavaly jött első körben, így várható volt, hogy hacsak nincs Conklin v. Stanley (Tunsil ügyel már számolva), akkor nem húzunk, ide, ez nem akkora hiányposzt, és később is meg lehet oldani.
  LB sor minőségileg gyenge, de mennyiségben bőven megvan, erősítettünk is az FA-n ide, és még látok rá esélyt, hogy kivisszük Jack-et, ha ott lesz a 2. v. 3. körben. Csere a védőfalba még bőven jöhet, itt erős a felhozatal. FS biztos volt, hogy nem jön, szerintem az egész draft-on. Az elmúlt 4 évben 5 ember jött ide, ideje lenne velük számolni.
  Viszont ehhez Apple-nek is lehet köze. Jankins, DRC és Collins mellett ő lehet majd a 4. kezdő ember a secondary-ban, és így kevesebb nyomás lesz a beugró fiatalokon. Ezért is volt fontos, hogy jó méretei legyenek. A CB sorral egyébként is nagy volt a baj, elvégre csak a két kezdő volt itt, így sérülés esetén már kuka az egész sec, hozzátéve azt, hogy ez a csapatrész egyébként is az utolsók között volt tavaly. Kellett erősíteni a légvédelmen, és Apple jó húzás lehet, pláne annak tudatában, hogy később nem is tudtunk volna ide nagyon erősíteni, annyira sok CB és Safety ment ki az első nap.

  Kicsi hosszú lett, de remélem megérte végigolvasni :D

 26. 27

  katonadani

  Igen mikor elgondolkodtam hogy kit vittetek volna kicsit bajba kerültem azért. Viszont ezt a CB needet nagyon nem látom, hogy még reacheljen is a csapat egy erőset. Apple jó kis játékos, eddig oké, de nem fog még játszani és az eddigi FA-húzásaitok úgy tűntek hogy rövid távon gondolkodtok inkább, amíg még Eli játszik.

 27. 28

  KidInk789 .

  corner kell valakinek 2.körben a Ravensig? :D Mondjuk Spencet is elnézném,de most már csak kéne egy corner…Egyébként Jacknek mennyire súlyos az a sérülés? 2.körben szerintetek bevállalják már?

 28. 29

  Kiskolovac .

  Azt meg tudjátok mondani,hogy mi alapján osztják, választják ki a Compensatory Selection-t? Mert van aki 1-et kapott, van aki 4et.

 29. 30

  katonadani

  nem tudjuk Jacket, de szerintem másodikban csak bevállalják már. Titansnek kell corner előttetek, Brownsnak meg minden, szóval akár CB is lehet :D

 30. 31

  katonadani

  ezt az emberezésre való átállást valóban nem tudtam, az eddig használt rendszerből indultam ki. Így egy kicsit lehet jobb akkor az értékelés, de sokkal nem dobnám meg, mert Burnsért továbbra se vagyok oda, habár sokkal jobb CBk már nem voltak elérhetőek, de akkor sem első körös játékos ő. Azt a csípőt és lassú irányváltást nem szívesen próbálnám meg edzeni :D

 31. 32

  gyergyely

  Sziasztok!
  Itt Tunsil mizèriája körül fogalmazódott meg bennem, hogy olyan még nem történt (nem történhet?) hogy egy csapat direktbe rádumálja a játékost, hogy csináljon valami olyat, amitől tuti csúszik, hogy igy trade nélkül megszerezhessék?
  Elég dörzsölt módszer lenne de elméletben ennek nincs akadálya, nem?

 32. 33

  katonadani

  hú ez kicsit hosszabb, nyáron lehet írok is egy cikket belőle :D
  a lényeg, hogy ha több játékost (itt is van kitétel, hogy csak szabaddá válók számítanak, kivágottak nem és bizonyos fizetés felett is kell lenniük) vesztesz a szabadügynök piacon mint nyersz, akkor kaphatsz. Az, hogy hányadik kör, az pedig a vesztett és igazolt játékosok fizetése alapján van meghatározva.

  Tehát ha egyszerű példánál maradva két kvalifikált játékost vesztesz és hármat nyersz, akkor 1 komp picket kaphatsz. Ha az igazoltak mondjuk évi 5 illetve évi 10 milliós szerződést kaptak, az elvesztettek 5, 10 és 15 milliósat, akkor a két egyenlő kiüti egymást és jelen esetben a 15 milliós után kapsz komp picket. A kör még függ a többi kiosztott komp picktől is a csapatoknak, tehát ha a 15 milliós a legjobb volt a ligában, akkor harmadik köröset kapsz, ha csak a 10. legnagyobb, akkor meg 5. kört.

  Remélem érthető volt ebből, de kérdezz, ha nem :)

 33. 34

  katonadani

  elméletben nincs akadálya, de nem hiszem, hogy szívesen bukott most 14 millió dollárt, hogy a Chargers helyett a Dolphinsban játszhasson :D

 34. 35

  Kiskolovac .

  Teljesen világos :)
  Mert ahogy nézegettem a köröket ott lettem figyelmes, hogy a Patriots 4 ilyet kapott, valaki meg egyet sem :D
  Annak viszont örülök, hogy sikerült egy jó témát adni a nyárra :D

 35. 36

  gyergyely

  Jo hát itt nyilvan nem szamit annyit, de ha mondjuk egy Browns-Pats osszehasonlitasrol lenne szo, ott mar elgondolkodhatna (bellichicket ismerve meg lenne is alapja :D)

 36. 37

  katonadani

  szerintem reális lett volna hogy valaki feljön 1/5-re, mert a Jaguarsnak nem lett volna célpontja, ha Bosa és Ramsey kimegy, le akartak volna cserélni és valaki felmehetett volna Elliottért.

  A Cowboys kicsit kivétel ennél a futós dolognál talán, mert ezzel a védelemről is leveszik a terhet, ha végigfutsz ilyen fal mögött a pályán 10 perc alatt, addig pihen a D#. Ideális esetben a 8-10. pick körül lett volna jó Elliott (nekem), ezért nem lett A.

 37. 38

  katonadani

  már valamikor kérdezték kommentben, csak akkor se lett volna időm megírni, nyáron talán lehet :)

 38. 39

  KidInk789 .

  Alexander nem lett volna jobb húzás?

 39. 40

  katonadani

  jobb játékosnak tartom, valamiért most a csapatok nincsenek annyira oda érte

 40. 41

  Daniel Grant

  Tunsil bongos sztorija szerintem is elég gyanús, de nem hiszem, hogy pont a Dolphinshoz akart esni. Valószínűleg, a) tényleg csak valami Twitter hackelés a téma és borzasztó időzítéssel elcseszte a játékos karrierjét b) Tunsil úgy számolt, hogy tovább fog esni és így bajnokesélyes csapatban játszhat. (Pl. lehet megdumálták egy későbbi csapattal, és reménykedtek, hogy senki nem viszi el.)
  Egyébként volt hasonló sztori, illetve próbálkozás, mégpedig nem akárki, hanem Bill Belichick (ki más?) tollából, aki anno JJ Wattot (2011/11 pick) próbálta rádumálni egy személyes találkozón, hogy dobjon be egy kamu sérülést, hogy csússzon a New Englandig. Végül ez nem jött össze, de pl. ilyen is van…

 41. 42

  Kiskolovac .

  Szavadon foglak :D

 42. 43

  katonadani

  lehet rosszul emlékszem, de nem Rex Ryan akarta nagyon Wattot?

 43. 44

  Daniel Grant

  Myles Jack vajon meddig eshet még? (Várom a Packers-ös kommenteket :D)

 44. 45

  Daniel Grant

  Hó igaz, itt tényleg tévedtem. Valamiben nem a New England a bűnös, ez mindig újdonság :D
  http://www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25398503/jj-watt-rex-ryan-had-a-plan-to-draft-me-that-involved-a-fake-disease

 45. 46

  katonadani

  Jaguars? Raiders? Most bennük gondolkodom az alakulóban lévő mockban (lehet kidobom a kukába az egészet)

 46. 47

  touchdown89

  Rex Ryan-nek volt valami “sztorija”, ami persze vicc volt, de ha jól emlékszem JJ Wattnak azt tanácsolta, hogy tegyen meg mindent, hogy lejjebb csússzon és akkor majd ő elviszi :D

 47. 48

  LnB

  Nem vágom a Jets roster-ét, de nem kellene nekik egy QB? Vagy mi lesz náluk most azzal a poszttal?

 48. 49

  katonadani

  kéne. De lehet Geno is kezdő :)

 49. 50

  Laszlo Kuhn

  Sejtettem, hogy nem tudod, azért is írtam. De nincs ezzel semmi baj egyébként, furcsa is lenne, ha minden ilyet tudnál :)
  Colbert, Tomlin és Lake is ott volt Miami-ban, amikor megnéztük a pro day-en. Nagyon beleestek a srácba, lehet ez persze azért is, mert emberileg sokra tartják, ami a Steelers-nél azért rendkívül fontos. Igazából Burns szerintem nem rosszabb, mint Alexander vagy Xavien Howard, más pedig már nem is jöhet szóba. Ha belegondolsz, hogy mekkora need a poszt a Steelers-nél és hogy a legjobbak (Ramsey, Hargreaves) már kimentek nem volt ez olyan rossz választás. Mondjuk mennyivel lettünk volna előrébb Apple-vel?! Úgyhogy C-nél jobbat adnék, mert az új rendszerünkbe ilyen srác kell, de persze nem gondolom, hogy egyértelmű első körös tehetség. Ugyanakkor látszik az is, hogy a különböző csapatok nagy ívben tesznek rá, hogy ki mekkora tehetség. Ha kell nekik, viszik akár 1-1,5 körrel korábban is :)

 50. 51

  touchdown89

  Sok cikk kéne, mert különbön tudatlanok maradunk. :D Egyébként Ravens szurkolóként jól ismerem a rendszert, de a pénzes része meglepett. Azt hittem kb csak a darab számít kis túlzással, bár a szerződésnek is van szerepe benne. Taylor után ezért nem kaptunk semmit azt hiszem.

 51. 52

  touchdown89

  Nekik azért van annyi, mert lopták. :D

 52. 53

  Laszlo Kuhn

  meg akár Te is, nem? :)

 53. 54

  Pásztor László

  Most azt olvastam, hogy van egy másodéves WB a rosteren náluk, akit most dolgoztatnak rendesen, hogy bepróbálják kezdőként.

 54. 55

  AwesomeOne

  Mondom én ezt csak azzal tudom magyarázni, hogy a két kezdő mögött nem volt senki. Kellett is egy slot corner, ráadásul a secondary volt a leggyengébb csapatrészünk tavaly. Ezeket szem előtt tartva, és tudva azt, hogy a későbbi körökben igazi impact erősítés már nehezen jöhet oda hátra, szerintem logikus lépés volt Apple.

  Hargraves-nek jobban örültem volna, de megértem, hogy fontosnak tartják a testfelépítést is, elvégre Eli nem fényévekkel rosszabb mint Hargraves, csak max 5-8 pick-el. Amúgy nálam simán kezdő is lenne, mert sokkal jobb mint bármelyik safety jelenleg a keretben, akik közül jó lesz ha egyik beválik majd jövőre Collins mellett.

  Egyébként megkérdezném, hogy szerinted mekkora esély van rá, hogy Spriggs bent legyen nálunk a 2. körben, és be is húzzuk? + mennyire illene hozzánk?
  Szerintem nagyon jól jönne, és remélem azért is vállaltuk be az első körös CB húzást mert ő a terv mára. (és talán Jack a 3. körre ha még bent lesz, bár őt szerintem mindenki várja a csapatához ma :))

 55. 56

  touchdown89

  Az arcok alapján a következő beszélgetés zajlott le:

  T (mosoly közben sunyiban): Nem füveztem, nem én vagyok a videó
  G (aki közben megérzi a fűszagot): Szóval nem te voltál, mesélj még

 56. 57

  combat

  Én A+-ra értékelném a közönséget is, olyan szépen kitartóan fütyülték ki minden egyes alkalommal Goodellt! :)

 57. 58

  touchdown89

  Mondjuk Goodell se zavartatta magát, kb ott ünnepeltette szerény személyét. :D

 58. 59

  Laszlo Kuhn

  szerintem a Jax elviszi

 59. 60

  katonadani

  Spriggst nem tudom még nagyon elhelyezni, bent lehet könnyedén de hogy behúzzátok-e? Nem tudom

 60. 61

  ZeKeffron

  Mondjuk az kemény, hogy nálatok D a Neal pick a Falcons részéről, az nfl.com-on meg csont nélkül A :D

 61. 62

  katonadani

  hú az nagyon csúnya az az A oda :D

 62. 63

  ZeKeffron

  Mondjuk nálam a D is erős túlzás, főleg úgy, hogy megmagyarázod, hogy mi lesz vele, ráadásul Rank 1. Safety, ha jól emlékszem… de no offense, ne értsd félre…

 63. 64

  katonadani

  nálam 5. safety csak, nem tudom hol rank1, de az is erősen meglep

 64. 65

  ZeKeffron

  CBS-en azt hiszem, na de mind1, nem jó pick, de sztem inkább C, mint D

 65. 66

  Chester

  Elég durva lenne egy Ramsey-Jack kettőssel kezdeni az első két kört.

 66. 67

  ZeKeffron

  Ráadásul Dimitroff es Quinn is elmondták az este a draft utani, hogy SS-t fog jatszani… tegyük hozzá akármennyire szeretlek benneteket, nem ti vagytok a releváns infó :)

 67. 68

  LnB

  Geno. Jajj szegények! :D Inkább leigazolnám Vick-et. :)

 68. 69

  KidInk789 .

  Most esik le ,Robinson hogyhogy bent van még? :D

 69. 70

  Chester

  Úgy hogy egydimenziós.

 70. 71

  katonadani

  kevés DL ment ki mert mély a class, mondjuk én alapból se vártam első körbe, nem elég impact, nincs pass rush nála

 71. 72

  Chester

  Egyébként jó kis 2. kör lesz, nagyon fasza játékosok maradtak a mai napra, biztos sok trade lesz.

 72. 73

  KidInk789 .

  én is nagyon várom már :D Igazából D-be bárhová elnéznék embert már.:D

 73. 74

  Chester

  Tuti fogtok találni azonnal kezdhető embert. :D Egyébként ennek az egésznek megint a Titans a nyertese, egy valag első körre várt játékos maradt a 2. napra, és a top15-ben 3-at húznak.

 74. 75

  KidInk789 .

  Alakul itt pár csapat rendesen,Titans,Jags,Raiders…:D

 75. 76

  Chester

  Titans azért még odébb van, ott egy komplett védelem hiányzik kb Casey kivételével. :D Viszont jövőre két első körük van, és most is húzhatnak 3 játékost ugye, ennyiből már kijöhet egy életképes védelem. A másik kettővel egyetértek.

 76. 77

  katonadani

  lesz második körös mock, de indoklás nélkül, csak a nevek és a csapatok és azzal lesz összekötve a kibeszélő :) de ez odébb van még, körülbelül a féltávon vagyok

 77. 78

  katonadani

  vagy nem lesz mock, meglátjuk, kibeszélő biztos lesz

 78. 79

  AwesomeOne

  Én kíváncsi lennék rá. Javíthatnál a tegnapi eredményeden… v. ha csak 1-2 jönne be, az meg hű lenne az idei draft hoz :D

 79. 80

  katonadani

  belefáradtam az az igazság :D

 80. 81

  AwesomeOne

  Azt nem csodálom :D

 81. 82

  Rpi

  Majd dob neki Bradford nehany intet, igy szokott ez lenni. :)

 82. 83

  Chester

  És kibeszélő mikor lesz? :D

 83. 84

  katonadani

  legkésőbb 10kor

 84. 85

  Boltup

  Bosát sokan nem értik, mert az a vélemény terjedt el, hogy a Chargers klasszikus 3-4-et játszik, pedig -ahogy Telesco is említette- kb 70%ban 4-3-at játszanak. Emellett azt is elmondták, hogy ha 3-4-ben állnak fel, akkor DE lesz, nem OLB. Nekem speciel tetszett volna Ramsey, de azért így (Melbane megszerzésével) egy elég kemény, futásblokkolásban és pass rushban is erős front 7 lehet SD-ban (Bosa, Melbane, Luiget, Attouchu, Perryman, Te’o, Melvin Ingram), amiből 1000%, hogy profitál majd a secondary is, ami szintén nem tűnik rossznak. Szóval szerintem nem olyan érthetetlen ez a pick. Buckner egy klasszikus 3-4-be jobban illik ez igaz, de ez nem az. A toronymagasan legjobb pass rusher pedig Bosa, aki éppen futás ellen is talán a legjobb. És vele + Melbane-nel a LB-knek lesz helye. Nálam ez A a fentiek figyelembe vételével.

 85. 86

  petipajti

  következő 14 pick-ből 3 titans lesz, ha nem cserélik el. azért abból is lehet építeni kicsit a védelmet

 86. 87

  ppix

  ha????
  ha nem csúszik 3.-4. körig, szerintem lehet
  senki sem akar 2-3 évre játékost

 87. 89

  katonadani

  nincs szüksége, akkor jól hangzik :D

 88. 90

  Chester

  Elbasztam :D

 89. 91

  katonadani

  szinte egyik csapat sem klasszikus 3-4 vagy 4-3at játszik már manapság ez igaz, viszont ez a 70% erősen meglepne így, hogy 4-3. Úgy lehet, hogy nickel formationnel együtt, amikor 4 falember van (de nem 3 LB). Abban egyetértek, hogy Bosát úgyis passzsiettetésre és nem coverage-be fogják küldeni, ahogy írtam is, szóval nem hülyeség, de nála nagyobb veszély van off-field dolgokra is, mint Buckner/Ramsey/Stanley, meg én mondjuk a Buckner-Ramsey duót Bosa elé helyezem a boardomon. De egyértelműen nem hülyeség ez a pick :)

 90. 94

  Chester

  Egyszerűbb pickek előtt agyalni, majd a kibeszélőbe leírom kiket képzelnék a Packershöz.

 91. 95

  katonadani

  Az szép, elengedte Jack. Vagy neki sincs két öltönye, mint Nkemdichének :D
  UCLA LB Myles Jack will not attend tonight’s draft, will watch in at a Chicago hotel instead, per source.

 92. 96

  Chester

  Packers szempontból egyik sem tetszik vagy mást mondanék. Austin Hooper esetén elég erősen csapnék a homlokomra. :D

 93. 99

  Laszlo Kuhn

  a jags-nek nincs semmi veszítenivalója…már jó csapat így is, nekik bármi kijöhet, viszont szívesen vállalnak rizikót, hogy építsék a jövőt

 94. 100

  touchdown89

  Pass rusher Baltimore-ba is kéne (CB mellett), nem tudom Ozzie mit választana. Mondjuk ha ez a trade összejön, akkor Dallas újra keresztbe tehetne nekünk.

 95. 101

  katonadani

  ezek szerint csak nem volt igaz ez az emberezésre való átállás, első héten full zónáztak a Steelersnél

 96. 102

  Laszlo Kuhn

  Meg is leptek vele…illetve abból a szempontból mégse, hogy az állomány nem alkalmas emberfogásra és az újoncok közül ráadásul csak Davis az aki szignifikáns időt tőlt a pályán. Burns alig-alig kerül pályára és Golson ugye sérült, tehát az elmúlt két draft sec játékosai közül szinte alig szerepel valaki. Így hiába választunk ugyebár emberezésre alkalmas játékosokat, sokkal jobb mindenkinek, ha maradnak a kaptafánál. Ez az egy mérkőzés még kevés bármi tanulság levonásához, de egészen jól nézett ki a sec tavalyi önmagához képest. Igaz Cockrell továbbra is gyenge pont, de talán ez csak idő kérdése.

 97. 103

  katonadani

  na akkor csak nekem volt igazam ezzel az emberfogás-zónázással kapcsolatban :)

  NFL teams that play zone coverage the most frequently:

  1. Panthers
  2. Steelers
  3. Bengals
  4. Bucs
  5. Dolphins

 98. 104

  Laszlo Kuhn

  Igen, bár ugy tűnt vége, de tulajdonképpen bejött. Bár Burns szélső elkapokon védekezett es o végig az emberével maradt. De a LB-k valóban zonáztak. Mondjuk ahhoz kepest hogy le lett húzva Burns egészen jól bevált. Persze nem egy Dez Bryant ellen, de általában jol játszott es 3 int-je is volt, számtalan leütött passz mellett. Szerintem sokkal jobban taljesitett mint vártatok. Úgyhogy akkor az igazság félúton van. Vagy Burns tud zonazni merev csípő ide vagy oda, vagy a Steelers CB-K embert fognak. Valamiből engedned kell ??

 99. 105

  katonadani

  Burns valóban jobb volt, mint vártam :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team