Connect with us

Draft

FK! final mock draft – balentin

balentin

Elérkezett a nagy nap, már egyet sem kell aludnunk (jó, egy szundítás azért jól fog esni délután, mielőtt beindul az őrület), hogy megkezdődjön a 2016-os NFL Draft. Ilyenkor már mindenki azt jósolgatja, hogy ki hová megy, ki kiért fog egy cserét véghez vinni, mi lenne a legjobb döntés, ha GM-ek lennénk az egyes csapatok war roomjaiban. Én is kidolgoztam egy szcenáriót, amiben van bőven tutinak gondolt húzás, egy-két meglepő pick és néhány csere is. Lássuk, nálam milyen sorrend sült ki ebben az egész draft előtti kavalkádban.

 

 

rams1/1 Los Angeles Rams
Jared Goff
QB, California

 

A Rams egyből meghozta az izgalmakat LA-be, hiszen eldöntötték, hogy Bradford 2010-es kiválasztása után, újból egy 1/1-es picket lőnek el az általuk franchise irányítónak vélt személyre.  Ez a quarterback nem is fog olyan messziről érkezni, hiszen Goff Kaliforniában pallérozódott, így mondhatni hazai pályán lesz nyugaton. Gyakorlatilag ő a leginkább kész irányító a profivá váláshoz, és a Rams minden bizonnyal kellőképpen szerelmes is lett belé, hiszen nem kis pénzt fizettek azért, hogy elsőként válasszanak. Érdekes, hogy Goff az egyetemen is gyenge offense fal előtt játszott, nos, ez Los Angelesben is adott. A kérdés, hogy ehhez mennyire fog majd tudni alkalmazkodni. Az elmúlt évek szlogenjeihez én csak ennyit tennék hozzá: #Off4Goff

 

eagles 1/2 Philadelphia Eagles
 Carson Wentz
 QB, North Dakota State

 

Nem kellett egy hétnek eltelnie, hogy az 1/1 után, az 1/2 is új gazdára találjon. A moneyballt játszó Cleveland is kapva kapott az alkalmon, mikor Howie Roseman eléjük tolta az ajánlatát. Nem lehet kérdés, hogy az Eagles is a csapat jövőbeli arcát keresi, akit Carson Wentz fog majd megtestesíteni. Én nem találom olyan jó ötletnek ezt az üzletet, hiszen nem kevés tehetség lett beáldozva egyért. Ráadásul, az az egy a másodosztályból jött (oké, oké, Joe Cool is…), ezzel tovább növelve az eddig is nem kis kockázatot. Mindenesetre az Eaglesnek lesz egy egész offseasonje és egy egész alapszakasza(??), hogy rászabja a támadósort az általuk (is) olyannyira imádott Wentzre.

 

chargers 1/3 San Diego Chargers
 Laremy Tunsil
 OT, Ole Miss

 

Az első két pick teljes mértékben needre jött, ami nem biztos, hogy minden esetben a legjobb választás. Így gondolja ezt a Chargers is, akik kiviszik a draft legjobbnak vélt támadóját. Tunsil hosszú éveken keresztül lehet majd meghatározó vakoldali tackle az NFL-ben. Az eddig kiváló holtszezont futó San Diego tovább folytatja a jó tevékenykedését, ennek gyümölcse az egykori Ole Miss sztár, akit luxusnak érzek bent hagyni, és jobb választásnak gondolok, mint Jalen Ramsey-t vagy egy esetleges trade-et.

 

cowboys 1/4 Dallas Cowboys
 Jalen Ramsey
 CB, Florida State

 

Kimentek az irányítók, így maradt a legjobb védő, Jalen Ramsey, Jerry szerelme, Ezekiel Elliott, illetve az ordító need, Joey Bosa. Nehéz szívvel, de az első mellett dönt a dallasi front office, hiszen úgy vannak vele, hogy defensive end jöhet később is, a futóposzt átmenetileg megoldott, és ritka nagy hiba lenne a jövő Charles Woodsonját bent hagyni, aki szintén nem kis upgrade lenne a secondarynek. A csere szóba se jöhet, ki kell húzni a legjobb elérhető játékost, aki életre fogja tudni kelteni a gyengécske DB-sort, és ne feledjük el, hogy egy jó másodvonal mennyire tudja segíteni a pass rush-t.

 

jaguars 1/5 Jacksonville Jaguars
 Joey Bosa
 DE, Ohio State 

 

Jacksonville-ben az offense szinte maxon pörgött az előző szezonban, gyakorlatilag nincs olyan poszt, ahova 1/5-ön érdemes lenne befektetni. Nem úgy a védőfalba, ahova ugyan jött a jól lakott friss bajnok Malik Jackson és Dante Fowler Jr. is végre bemutatkozhat, de tovább kell tömni ezt az egységet. Bosa kétségtelenül a lehető legjobb 4-3-as DE a classban, egy szörnyeteg, akit a Jags nagy szerencséjére bent hagyott a Cowboys. Fel lehet fogni ezt is egy BPA húzásnak, ugyanakkor nem igazán van a rendszerhez megfelelő szélső védőfalember a csapatban, így teljesen indokolt Bosa kiválasztása.

 

ravens 1/6 Baltimore Ravens
 DeForest Buckner
 DE, Oregon

 

Ha van ideális párosítás 3-4-es defensive end és védelmi szisztéma között, akkor a Buckner-Ravens kombináció azt teljes mértékben kielégíti. Lehetne itt cornerbacket is húzni, de Baltimore-ban inkább azt az utat választják, hogy feltámasztják azt a félelmetes védelmet, akik ellen szinte lehetetlen volt futni. Buckner jó futás ellen és passzsiettetésben is kiváló, gyakorlatilag ezzel a választással a Ravens alig foghat mellé.

 

dolphins
1/7 TRADE Miami Dolphins 
Ezekiel Elliott
RB, Ohio State

 

Ellenérték: 1/13 + 4/107 + 2017. évi 2. kör

A Dolphinsnak nem titkolt vágya, hogy megkaparintsa az idei draft legígéretesebb futó tehetségét, így nem is fukarkodnak felmenni érte a 49ers helyére. Elliott azonnali kezdő ebben a ligában, és nem gondolom, hogy ne lehetne legalább akkora hatással a játékra, mint tavaly tette azt Gurley, sőt. Nem olcsó csere ez sem, de érte megéri áldozni, hiszen korszakos egyénisége lehet a futóposztnak. Nem rossz anyagból dolgozhat Gase 2016-tól, a támadósor tele fiatal tehetségekkel, akikhez tökéletesen fog passzolni a Zeke vezette Elliott-Ajayi futótandem.

 

 1/8 TRADE Tennessee Titans 
 Ronnie Stanley
 OT, Notre Dame

 

Ellenérték: 1/15 + 2/43 + 5/140

Folytatódik a cserék sorozata, a Titans mégse tett le arról, hogy megtalálja a megfelelő embert Mariota elé a jobb szélre. Van egy rakás választásuk az első 100-ban, így nem drága ez a trade nekik, főleg ha meg akarják őrizni a franchise arcának testi épségét. Gyakorlatilag csak Stanley-ért éri meg feljönni nekik, a pass rush-t majd a további körökben fogják tudni orvosolni, az amúgy se olyan égető need. Ezzel tovább épülget itt is egy fiatal offense, ami a jövőben elég ígéretes lehet.

 

buccaneers 1/9 Tampa Bay Buccaneers
 Vernon Hargreaves III
 CB, Florida

A Bucsnak gyakorlatilag az ölébe pottyant VH3, akit biztosra vettem volna, hogy az Eagles kivesz, ha nem mennek fel Wentzért. Ez nem így történt, és bár a pass rush náluk sem épp a legveretesebb, de nem hagyják benn a class második legjobb cornerét, hiszen ezen a poszton sincsenek elengedve, még Grimes és Robinson érkezésével sem. Hargreaves egy hatalmas playmaker, aki jól megállja a helyét emberezésnél és zónázásnál is, így bármikor lehet támaszkodni a képességeire. Azt gondolom, nagyon jó értéket képvisel itt, és nem butaság későbbre hagyni a D-falat.

 

giants 1/10 New York Giants
 Shaq Lawson
 DE, Clemson

 

Hogy lehet New York kék részén gyűrűt nyerni? Egy olyan brutális védőfallal, amit Jerry Reese és csapata megálmodott a holtszezon kezdetén. Ezt a falat fogja Lawson is alkotni, aki előtt ott van Vernon és JPP is a depth charton, de a tavaly draftolt Owa Odighizuwa leküzdése papíron nem jelenthet neki gondot. Repkednek a hírek, hogy a Giants meg van elégedve Jack sérült térdével, és tökéletes fit lehet a lyukas LB-sorba, de ez inkább csak ködösítés. Lawson kiválasztása a jövőre nézve is alternatíva, abban az esetben, ha nem kívánják tovább alkalmazni Pierre-Pault.

 

Jets
1/11 TRADE New York Jets 
Paxton Lynch
QB, Memphis

 

Ellenérték: 1/20 + Muhammad Wilkerson

A Giants választása után robbant a Jets, akik félnek attól, nehogy valaki feljöjjön eléjük, illetve sokallják azt a pénzt, amit Fizt kér, Genoval pedig csak csereként számolnak, és húznak egy merészet, hogy Paxton Lyncht a csapat franchise irányítójává neveljék ki. A sapka alatt kevés a hely, és nem egy hír reppent fel Mo Wilkerson elcseréléséről, ami a Bearsnek is pont kapóra jön. Lynch ugyan nem day 1 starter, de hatalmas az upside benne, ami eléggé imponáló a zöldeknek, hogy ekkora árat fizessenek érte. Az ifjú titánnak egyébként jó támogatói lesznek, hiszen Decker és Marshall is kiváló célpont, valamint Forte sem egy átlagos back. Egyébként New York amúgy is szeret az ilyen “szexi” választásokat, ezzel a szurkolókat és a médiát is kiszolgálják.

 

saints 1/12 New Orleans Saints
 Laquon Treadwell
 WR, Ole Miss

 

Elég sok lyuk a Saints rosterén, amit nem egy draft vagy offseason fog megoldani, de valahol el kell kezdeni a Brees körül összeomló támadójáték helyreállítását (is). Nem nagyon van a csapatban igazi X elkapó, így Treadwell ideális választás. Ráadásul, Brees is fogja tudni a sokszor az elszakadással szenvedő elkapót. Ha már nem megy el a veterán quarterback New Orleansból, legalább az utolsó éveiben legyen körülötte egy normális passzjáték, és ezért jöhet a képbe Treadwell, az idei év legjobb elkapója. Lehetne a védelmi oldalt is tömni, de a falba később is fog tudni minőségi játékos érkezni, viszont hasonló képességű elkapó nem valószínű, hogy lesz még a későbbi körökben.

 

 1/13 TRADE San Francisco 49ers
 Myles Jack
 LB, UCLA

 

A 49ers választásával befejeződött a class legjobb linebackerének csúszása. San Franciscoban is inkább a jövő csapatát építik, ahol egy ilyen típusú játékosra van szükség, még akkor is, ha nagy rizikót vállalnak a térdével. A 3-4-be is szintén elég “kicsi” Jack, de a képességei alapján kell őt megítélni, és akkor bizony teljes mértékben megállja a helyét ebben a védelmi sémában is. Kelly kedveli az ilyen típusú az off-ball linebackereket, akik a pálya egészét be tudják játszani, és tud rá kreatív játékokat hívni. Ugyan korábban már buktak egy középső körös picket Marcus Lattimore kiválasztásával, de most ez nem fog megtörténni, és Jack korszakos egyénisége lesz a csapatnak.

 

raiders 1/14 Oakland Raiders
 Sheldon Rankins
 DT, Louisville

 

Az öböl másik oldalán is a csapat hosszú távú sikerességére építenek, és a támadó oldalhoz hasonlóan a védelemben is teletömik a falat brutális tehetségekkel. Van franchise QB, vannak célpontjai és jó a fala, így nyugodtan lehet foglalkozni a védelemmel. Ha a fal egésze dominálni tudja az ellenfeleket, akkor a defense többi része is könnyebben játszhat. Ezt fogja segíteni a legjobb belső falember, Rankins is, aki némileg alulméretezett, de 3-tech DT pozícióban pusztítani fog.

 

browns
1/15 TRADE Cleveland Browns
Jack Conklin
OT, Michigan State

 

Szerintem, mindenki ennél a választásnál volt a legnagyobb bajban, mert nagyjából lehetetlen megmondani, hogy gondolkodnak Clevelandben, az összes közül melyik problémát szeretnék megoldani. Az újjáépülés egyik első lépcsőfoka egy korrekt OT kiválasztása, aki elit egyetemen pallérozódott és konstans jó teljesítményt nyújtott. Ez a választás valahol steal, és több csapat is van hátrébb, akik jól járnának Conklinnal, de így van ezzel a Browns is, így lecsapnak a legjobb elérhető tackle-re, akiknek talán az újdonsült irányító, RG3 örül a legjobban.

 

lions 1/16 Detroit Lions
 William Jackson III
 CB, Houston

 

Ha van ellentmondásos pick a szerkesztőségen belül, akkor az WJ3 Detriotban való landolása. Renningan szent meggyőződése, hogy a csapatnak nincs szüksége cornerre, de többen máshogy látják ezt, és ez alól én se képzek kivételt. Jackson top20-as tehetség, és nem csak egy workout warrior, a mérkőzések felvételein sem okoz csalódást az őt fürkészők számára. Slay túloldalán biztos sok munkája lesz a kezdetekben, de ők ketten ütős kis párost alkothatnak, ami és nem kis terhet vennének le a védőfal válláról azzal, hogy coverage-ben átlag felettit mutatnak. Hosszú távon mindenképp kiváló befektetésnek gondolom őt.

 

Falcons 1/17 Atlanta Falcons
 Kevin Dodd
 DE, Clemson

 

A tavalyi első körhöz hasonlóan, idén is egy Clemson edge rusherbe fektet a Falcons, ezúttal Dodd kerül a csapat kötelékeibe. A fal nem mondható teljesen katasztrofálisnak, de Adrian Clayborn nem egy biztos megoldás, és mindenképpen kell egy minőségi ember mögé, aki a későbbiekben majd átveszi a helyét. Lehetne itt egy LB húzáson is gondolkodni, és azt is lehet mondani, hogy a Dodd-pick reach, de teljesen ideális választásnak találom ezt a Falconstól. Ha nem is az első napod, de úgy gondolom, be fog válni ő is, mint ahogy Beasley tette azt tavaly.

 

Colts 1/18 Indianapolis Colts
 Taylor Decker
 OT, Ohio State

 

Indianapolisban is van bőven válogatási lehetőség a hiányposztok között, azonban a legnagyobb problémát évről évre a támadófal és a pass rush hiánya jelenti. Az utóbbi nem akkora égető need és a második körben is orvosolható minőségi játékossal, azonban a franchise irányító megvédése már komolyabb gondnak ígérkezik. Luck nem kevés ütést kapott 2012 óta, ezen változtatni kell, és Decker nagy segítség lehet a fal mindkét szélén akár. Sokan lesajnálják picit, hogy limitáltak a képességei, de nem gondolom, hogy ne lehetne stabil kezdő akár a Coltsban.

 

Bills 1/19 Buffalo Bills
 Darron Lee
 LB, Ohio State

 

Rex Ryanről tudjuk, hogy nem fukarkodik a kreatív védelmi hívásokkal és kifejezetten szereti blitzre küldeni a linebackereit. Nos, Lee nem csak a játék ezen részében jó, de gyorsaságának és atletikusságának köszönhetően nagyon jól képes felvenni a TE-eket, illetve a backfieldről kimozgó futókat. A labdás embert olykor nem jól támadja, és akad gondja az elvétett szerelésekkel is, de úgy gondolom, hogy egy ideális párosítás lehet ez a Bills-Lee duó, és nem kifejlődést, illetve látványt csempészhet a Buffalo védelmének középső részébe.

 

bears
1/20 TRADE Chicago Bears
Cody Whitehair
OG, Kansas State

 

A Jets-Bears csere eddigi egyértelmű nyertese csakis a Chicago lehet, aki egy elit 3-4-es DE-del lett gazdagabb, és még a legjobb belső falember kiválasztását is magáénak tudhatja. Itt is akadt elég gond a támadófal összeállításával és annak működésével, amin most óriásit fog segíteni Whitehair. Felfoghatjuk ezt egy BPA választásnak is, hiszen a Kansas State egykori tackle-je/guardja nagyon komplex játékos, aki a fal több posztján is meg tudja állni a helyét. Azonnali kezdő az NFL-ben, és hatalmas segítséget fog nyújtani a Bears támadóegységének feljavításában.

 

Redskins 1/21 Washington Redskins
 A'Shawn Robinson
 NT/DE, Alabama

 

Jött Josh Norman, és ezzel a lyukas CB poszt némileg megoldottnak mondható, de ezzel együtt, még többi pozícióban is kisebb-nagyobb kérdések várnak megválaszolásra. Ilyen a nose tackle is, ahonnan elment Knighton, akinek a helyét azonnal pótolni kell egy minőségi játékossal. Robinson egy igazi szörnyeteg, aki van akkora termetű, hogy meg tudja oldani ezt a feladatot, és jól tud nyomást is gyakorolni az irányítóra, ezzel segítve a védelem többi részének a dolgát. Nehéz dolga lesz a vele szemben álló centereknek (és a nekik besegítő guardoknak).

 

Bengals
1/22 TRADE Cincinnati Bengals
Corey Coleman
WR, Baylor

 

Ellenérték: 1/24 + 5/161 + 6/199

A Bengals passzjátékából pont egy ilyen típusú, vertikális elkapó hiányzik, ráadásul félnek is, nehogy épp a hasonló szükségletekkel rendelkező Texans vigye ki előttük, így a csere mellett döntenek. Coleman képességei nagyon jók és hatalmas fejlődési potenciállal rendelkezik, azonban játéka elég limitált volt a Baylorban, így lesznek gondjai a pályafutása elején. Nagyot kaszálhat Green jelenlétéből, aki sokat fognak duplázni, így megnyílhat előtte nagyobb terület, és nyugodtan végezheti az eddig jól megszokott feladatát, míg meg nem tanítják neki valamennyi útvonalat. Ezután válhat igazi fenyegetésé, főleg, ha egy Antonio Brown-szerepkört tudnának rászabni. Izgalmas lesz vele a Cincy pass offense.

 

Vikings 1/23 Minnesota Vikings
 Josh Doctson
 WR, TCU

 

Dalton után Teddy-B is megkapja az újabb játszótársát, azonban Doctson személyében egy igazi X elkapót sikerül a Vikingsnak magához hívnia. Gyakorlatilag pont ilyen elkapóra lenne szükség ebben a támadószerkezetben, egy olyan klasszisra, aki a széleken érzi igazán jól magát. Amíg AP a pályán van, addig a védők tömni fogják a boxot, ebből profitált tavaly Diggs is, aki idén még jobb lesz, főleg ha Doctson még segíti is őt ebben. Egy megerősödött O-fal mögött Bridgewater nagy dolgokra lehet képes a Diggs-Doctson duóval.

 

Texans
1/24 TRADE Houston Texans
Ryan Kelly 
C, Alabama

 

A Texans nem érzi nagy szükségét Coleman kiválasztásának, elégedettek a jelenlegi helyzetükkel, és inkább más problémát szeretnének megoldani, ezért mennek bele a cserébe. A támadófal közepe szinte teljesen üres, kell egy domináns center, aki már az első naptól fogva hatással lehet a játékra, dominálhatja a szemben felálló tackle-t. Kellyből ki tudom nézni, hogy Frederickhez hasonlóan, tökéletesen száll be a játékba, és segíti mind a futást, mind pedig a passzjátékot. Fontos is ez, hiszen drága pénzért jött Osweiler, és Millert is okosabban kell majd használniuk, mint ahogy a Dolphins tette azt korábban.

 

Steelers 1/25 Pittsburgh Steelers
 Mackenzie Alexander
 CB, Clemson

 

Jelen pillanatban, kevés jó dolgot lehet mondani a Steelers defensive back soráról, talán még a pocsék jelző is hízelgő lehet rájuk nézve. Mackenzie egy elit védelem tagja volt Clemsonban, és itt is hasonló helyzetben dolgozhat, ha sikerül valahogy gatyába rázni a secondaryt. Képességeit tekintve első körös tehetség, az lehet csupán elriasztó, hogy nem sikerült egyetlen picket sem jegyeznie az egyetemen. Viszont ez nem akkora nagy probléma, ha sikerül az elkapókat jól levédekeznie, és nem hoznak róla meccsenként 100-150 yardokat. Mindenképp előrébb lesznek jövőre, és korrekt kis játékosa lehet a védelemnek.

 

Seahawks 1/26 Seattle Seahawks
 Jason Spriggs
 OT, Indiana

 

Elég hamar kimentek a blue chip támadó falemberek, de a Seahawksnak mindenképpen kell az erősítés ebbe a szekcióba. Spriggs kedvelt játékos lehet itt, mert atletikusságából fakadó előnye rengeteg van, amit Seattle-ben nagyon tudnak díjazni. Nem gondolom, hogy megér egy első kört, de azt viszont el tudom képzelni, hogy ennek ellenére fogja tudni hozni az elvárt szintet, és jól be tud illeszkedni a sémába.

 

Packers 1/27 Green Bay Packers
 Leonard Floyd
 OLB, Georgia

 

Nagyon sokan itt a LB sort vagy a NT posztot oldanák meg, de a Packers most is eltérően gondolkozik a megszokotthoz képest. A sokak által top15-be várt Floyd csúszását a Packers állítja meg, így szert tesznek egy igen sokoldalú OLB-re, aki jól jöhet, ha a Claymaker marad középen. Nagyon jó kis passzsiettető, aki egyes szituációkban a középső linebacker posztot is ragyogóan be tudja tölteni, így akár Matthewst is ki lehet küldeni adott esetbe OLB-be. NT pozícióban pedig akár a harmadik körben is lehet nagyon jó tehetségű játékost halász, annyira mély az idei class.

 

Chiefs 1/28 Kansas City Chiefs
 Eli Apple
 CB, Ohio State

 

Sean Smith Oaklandbe helyezte át székhelyét, így a tavaly berobbanó Marcus Peters mellé elkél a segítő kéz. Rizikós lehet egy másodéves mellé hozni egy újoncot, de Peters jól fogja ellátni a dolgát, így megéri még egy jó CB-t hozni a csapatba. Apple nagyon agresszív (hasonlóan Petershez), és egy jó rendszerben igazi shutdown corner lehet. Két-három év múlva rettegett duó lehet az övék, akikre nem szívesen fognak passzolni az ellenfél irányítói.

 

Cardinals 1/29 Arizona Cardinals
 Noah Spence
 OLB, Eastern Kentucky

 

Nem most lenne az első alkalom, hogy egy balhés játékost sikerül “megszelídítenie” a Cardinalsnak, gondoljunk csak Tyrann Mathieu-re. Spence se egy jófiú, hiszen kirúgták az Ohio State-ről annak ellenére, hogy a csapat legjobb pass rushere volt. A másodosztályban sikerült csapatot találni, ahol elég domináns játékot mutatva mindig kitűnt, és már egész korán azt rebesgették, hogy első körös várományos. A tehetsége mindenképp megvan, kérdés, hogy mennyire sikerül őt kordában tartani, de ilyen szempontból jó közegbe fog kerülni.

 

Panthers 1/30 Carolina Panthers
 Kendall Fuller
 CB, Virginia Tech

 

Ez a választás lehet az első kör legnagyobb meglepetése, de a Pantherst ez egyáltalán nem érdekli. Norman kiválása után meg kell oldani, hogy a szélen olyan corner legyen, aki jól képes ellátni ezt a feladatot, és bár Fuller sérülése red flag, illetve termetre sem óriási, de tehetsége legalább akkora, mint bátyjáé, ha nem nagyobb. Jó helyzetbe kerül, hiszen a Panthers D elit, így nagy segítségére lesznek az elején (is) a társai.

 

Broncos 1/31 Denver Broncos
 Robert Nkemdiche
 DE, Ole Miss

 

Ritka, hogy a regnáló bajnoknak 3-4 hiányposztja is legyen, viszont a Denver Broncos most éppen ebben a cipőben jár. Nkemdichevel olyan játékost választanak ki, aki szintén elég balhés srác, de tehetsége alapján, simán lehetne 1/1-es játékos is. Idén újra megtanulhattuk, hogy mi kell igazán egy bajnoki gyűrűhöz, így hát a távozó Malik Jackson helyét a következő szezonban Robert Nkemdiche fogja betölteni, és ez egyáltalán nem lesz minőségi romlás a falban, sőt.

 

Az összes végső mock draftunkat megtaláljátok ITT, ajánljuk Draft Guide-unkat és ma éjszakai ÉLŐ Podcastünket is éjjel 1-es kezdéssel.

 

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
petipajti
petipajti
2016-04-28 08:49

eddig ez tetszik legjobban valamennyi közül. cseréket is adom meg a választásokat is.
egyedül a seahawks pick-kel nem értek egyet, persze nem azért, mert nem lenne szükség támadófalat építeni, hanem, mert ott egyszerűen ez nem érdekli a vezetőséget. (biztos félnek, hogy wilson nem látna ki mögüle :D)
illetve egy packers – panthers cserét el tudnék még képzelni – félve a chiefs és a cardinals választásától -, hogy a panthers ki tudja venni az 5 tehetséges cornerback közül az egyiket. (packers-nek nagyjából mindegy, hol választanak)

AwesomeOne
AwesomeOne
2016-04-28 14:59

Tetszik, de a Giants Lawson pick-el nem vagyok kibékülve. Bőven van benne logika és ráció, de akkor már inkább a liga egyik legtrágyább LB sorába húznék egy olyan szuper tehetséget, mint Jack. Megérné a kockázatot, nagyon is.

katonadani
Reply to  AwesomeOne
2016-04-28 15:02

Jack állítólag a sub-boardotokon van a sérülése miatt, tehát olyan magasan nem fogjátok kihúzni, ha ez igaz.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x