Connect with us

Draft

FK! mock draft 4.0

A negyedik mock draftunk kedd óta a talonban volt csütörtökre időzítve, hogy épp két héttel a draft előtt hozzuk ki. Erre rendesen belepiszkított a levesünkbe a Titans és a Rams, úgyhogy írhattuk újra…

 

fkmockszeles

 

Két filozófia alapján lehet mock draftot írni. Az egyik, amikor megpróbáljuk megjósolni, hogy a csapatok kit fognak választani, a másik pedig, hogy mi mit csinálnánk az egyes csapatok helyében. Mivel április 28-án mind a négyünk jelentkezik majd az első felfogás szerinti mock drafttal, így most úgy döntöttünk, hogy a második szerint cselekszünk. Általában logikusnak gondoljuk a GM-eket, ezért fordul elő sok helyen, hogy a két filozófia megegyezik a pickeknél, de azért vannak eltérések és meglepetések az idei negyedik mockunkban. Felosztottuk egymás között a csapatokat, az 1/1, 1/5, satöbbi pick balentiné, az 1/2, 1/6, stb. renningané, az 1/3, 1/7, stb. Leonidaszé, az 1/4, 1/8, stb. pedig az enyém.

 

rams1/1 Los Angeles Rams
Jared Goff
QB, California

 

Gyakorlatilag a semmiből jött a hír, hogy a Rams egy csere keretében feljött 1/1-re. Nem nagyon tudok példát mondani arra, mikor volt az utolsó olyan csere az első pickért, amit nem irányítóra lőttek volna el, így all-in a szituáció most Los Angelesben, meg kell találni a franchise arcát. Nem kérdés, hogy a választás két emberre van leszűkítve: Goffra és Wentzre. A Rams pedig úgy dönt ebben a helyzetben, hogy nem vállal még nagyobb rizikót, kihúzza a legbiztosabb QB-t, Jared Goffot. Azt gondolom, nem érdemes megkockáztatni Wentzet, aki bár szintén biztosnak tűnik, de Goff előrébb tart, és pont ez az ami a Ramsnek kelleni fog. A csapat Los Angelesbe költözésével folytatódnak az izgalmak, és mindenki várja már, hogy a Goff-Gurley duó a hátán vigye a csapatot a következő években.

 

browns 1/2 Cleveland Browns
 Carson Wentz
 QB, North Dakota State

 

A Browns gyakorlatilag a nulláról indul és kezd építkezni, ehhez pedig szerintem Wentz jobb, mint Goff. Ott van RGIII, McCown, van kit daráltatni ebben a jelenleg pocsék csapatban, így van idő egy Wentz féle magas plafonnal rendelkező játékost fokozatosan felépíteni. 2-3 éven belül egy NFL szinten is jó irányítót lehet belőle képezni. Kár, hogy a Ramsnek is inkább Wentz tetszik jobban. Ha ő megy ki, akkor nagyon erősen elkezdenék egy letrade-en dolgozni.

 

chargers 1/3 San Diego Chargers
 Jalen Ramsey
 DB, Florida State

 

Természetesen a támadófal kérdése is égető a Chargers számára, de egy ilyen playmakert, mint Ramsey nem hagyhatok ki, ha lehetőségem van rá. Weddle távozásával a safety poszt egyértelmű erősítésre szorul, de egy cornerback is elférne a csapatba. Szerencséjükre Ramsey mindkét poszton képes már az első héttől kezdőként pályára lépni. Tunsil kiválasztása sem állt távol tőlem, de jobban bízok abban, hogy Ramsey változást képes hozni egy csapat életében, mint egy az utóbbi években folyamatosan becsődölt tackle-ök.

 

cowboys 1/4 Dallas Cowboys
 Joey Bosa
 DE, Ohio State

 

A Rams feltrade-elésével nagyon reménykedtem, hogy Ramsey bent marad nekem a Cowboyshoz, de nem így lett, illetve ez a trade kilövi azt is, hogy a Cowboys irányítót húzzon, szóval marad a védelem. Van aki úgy gondolja, hogy Lawrence-szel és Gregoryval meg van oldva a pass rush, azonban én nem így látom (főleg, hogy Gregory 4 meccses eltiltással kezdi a szezont és ki tudja mikor szed be újra valamit) és Bosára szavazok a sérülésből felépülő Jackkel szemben, első naptól ő lesz a legjobb passzsiettetője a csapatnak.

 

jaguars 1/5 Jacksonville Jaguars
 Myles Jack
 LB, UCLA

 

El lehet gondolkodni, hogy itt most Buckner vagy Jack jöjjön, de úgy vélem, hogy a Dline hagyható későbbre is (ez még sokszor el lesz mondva), és inkább a legtehetségesebb linebacker mellett kell dönteni. Kicsit meglepődtem, hogy a Cowboys nem csapott le rá, de így legalább könnyű szívvel be lehet húzni a jövő egyik legnagyobb sztárját, aki olyan gyors és ügyes tight endekkel is felveszi a futó- és ügyességi versenyt, mint Delanie Walker. Azt gondolom, hogy ha tényleg egészséges, akkor hosszú távon kevés jobb befektetést találni nála. Az 1/1-hez hasonlóan ez is BPA húzás, nem gondolom, hogy lenne nála jobb játékos benn, sőt ha Browns és a Cowboys nem needre húzna, akkor már korábban kimehetett volna.

 

ravens 1/6 Baltimore Ravens
 Laremy Tunsil
 OT, Ole Miss

 

Osemele távozása és Monroe sérülékenysége miatt a támadófalt nem ártana megerősíteni, Tunsil pedig maga steal itt. A Ravens lehet a draft egyik legnagyobb nyertese ennél a forgatókönyvnél.

 

49ers 1/7 San Francisco 49ers
 DeForest Buckner
 DE/DT, Oregon

 

A 49ers rosterén rengeteg lyuk tátong, ezért sok irányba el tudnék indulni. A számomra legkézenfekvőbb választások azonban már nem állnak rendelkezésemre, ezért a védelembe húzok. A rendszerbe leginkább Buckner illik és a bent maradtak közül messze ő a legjobb játékos is. Futás ellen és passzsiettetésben is elsőrangú, aki sokoldalúságával sokat lendíthet a csapat játékán. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy Buckner egy Oregon játékos a csapat edzője meg…

 

eagles 1/8 Philadelphia Eagles
 Vernon Hargreaves
 CB, Florida

 

A trade-eket sajnos/nem sajnos kizártuk az elején, pedig az Eagles helyében nagyon felmozogtam volna 1/2-re és behúztam volna Wentzet. Az Eagles az utóbbi 20 évben háromszor választhatott a top10-ben és mivel a keret azért nem rossz, a közeljövőben sem látom ennek nagy valószínűségét, így meg kellene ragadni az alkalmat és behúzni a franchise irányítót (Bradford és Daniel nem az). Itt erre nincs lehetőség, így három opcióm van. Ezekiel Elliott, Ronnie Stanley és Vernon Hargreaves. Támadófalat nem erősíteném első körben, akkora probléma ott nincsen, még ha Peters lassan szögre is akasztja a cipőt. Elliotton elgondolkodtam, de Hargreavest szívesebben húznám itt és hagynám a futót a harmadik körre (habár ha igaznak bizonyulnak a megbukott drug test pletykák a Combine-ról, akkor Elliottra váltanék).

 

buccaneers 1/9 Tampa Bay Buccaneers
 William Jackson III
 CB, Houston

Talán ez az első “wow” választás, ahol nem hinném, hogy sokan CB-t húznának, hiszen vannak nagyobb gondok is a Bucs védelmében. Ellenben WJ3 egy kiváló cornerback, akit én azonnal bedobnék a kezdőbe, mert bőven megvan benne a kellő potenciál. A kiváló Combine mellett nem csak a statisztikai adatai jók, hanem a játéka is érett, fel tudja venni az elkapókkal a versenyt a széleken. Emberezésben nagyon otthon érzi magát, és ha kell a futás ellen is átlagon feletti a classt tekintve. Kérdéses lehet, hogy a Tampa védelmi rendszerébe mennyire tud majd beilleszkedni, lényeges hogy zónázásban is jól tudjon majd szerepelni.

 

giants 1/10 New York Giants
 Ronnie Stanley
 OT, Notre Dame

 

Nagyon jól hangzana egy Manning-OBJ-Elliot hármas, de szerintem nincs komoly probléma a Giants futószekciójával, csak támadófal kellene elé. Manninget eddig is agyonverték, kell a támadófalat erősíteni, én biztos, hogy Stanley-t húznám, ha elérhető lenne. A valóságban azonban  meglepő lenne, ha kétszer egymás után húzna tackle-t a csapat.

 

bears 1/11 Chicago Bears
 A'Shawn Robinson
 DT, Alabama

 

Ebben a forgatókönyvben nem igazán lennék a Bears döntnökei helyében. Egyértelműen a támadófalba szerettem volna húzni, de a két top10 közeli játékost már elvitték. Így vagy corner vagy 3-4-es defensive end jöhetett szóba. Cornerbackek közül nagyon nehéz itt értékben húzni, mert mindegyik prospectnek jelentős hiányosságai vannak. A defensive end poszt se győzött meg feltétlenül, de itt azért van néhány játékos, aki azonnali, megbízható teljesítményt tehet le az asztalra. Reed és Robinson jutott eszembe akik a legkevésbé reachek ezen a ponton,  az döntött utóbbi javára, hogy a passzsiettetést vettem előtérbe, amiben véleményem szerint ő a jobb. A futást a nagyszerű FA igazolások úgyis megoldják.

 

saints 1/12 New Orleans Saints
 Sheldon Rankins
 DT, Louisville

 

Rankins nem igazán illik 3-4-be, mégis őt választom, mert őt tartom a legtehetségesebb védőnek a bent maradók közül, a Saints pedig igazából rengeteget váltogatja a felállásait a front7-ben, így könnyen találnának Rankinsek is helyet. Alacsony és könnyű játékosról van szó, de talán a legjobb belső falember Buckner után, ha passzsiettetésről van szó.

 

dolphins 1/13 Miami Dolphins
 Ezekiel Elliott
 RB, Ohio State

 

Senkinek (Cowboys, Eagles, Giants) nem kellett korábban a legjobb futó, pedig nem lett volna értelmetlen már előbb kivinni. Elliott messze a legjobb az ide classban, sokan olyan domináns futót látnak benne, mint AP, viszont vannak, akik szerint bőven elmarad a tavalyi 1/10-es Gurley-től. Nos, idén mindenképp top10-es tehetség, ráadásul a Dolphins elengedte legjobb futóját, így 1/13-on nagyon jó értéket képvisel, és még hiányposztra is jön.  Day 1 starter, és nem kis várományosa a OPoY díjnak.

 

raiders 1/14 Oakland Raiders
 Jarran Reed
 DT, Alabama

 

Ha Elliot nem megy ki, akkor egyértelműen ő lett volna a választásom. Alapvetően nincs olyan komoly need (safety, linebacker), ahová lenne ár/értékben megfelelő játékos itt. Conklin luxus pick lett volna, pass rusher talán (Lawson), de Reed remek futás elleni kvalitásai jobban tetszettek.

 

titans 1/15 Tennessee Titans
 Leonard Floyd
 OLB, Georgia

 

Nem csak magát, de engem sem hozott ezzel a cserével könnyebb helyzetbe a Titans. Ugyan sokkal több választásuk lesz az első három körben, ami nagyon jól jön nekik, de az első körben nem igazán lesz kit húzniuk, akire azt lehetne mondani biztos prémium pick. Természetesen a támadófal, a cornerback állomány és a defensive tackle poszt is megfordult a fejemben, de mégis olyan helyre választok, ami a legmeghatározóbb lehet. Ez pedig a pass rush. A 3-4-es rendszerbe a bent maradtak közül Floyd illik leginkább, aki ezen a ponton talán már épp nem számít nagy reach-nek se. Sokoldalúságának köszönhetően pedig off ball linebacker is lehet belőle egyes sub package-ekben, ahol a Titans szintén nagy hasznát veheti.

 

lions 1/16 Detroit Lions
 Jack Conklin
 OT, Michigan State

 

Nagyon féltem, hogy a hátratrade-elt Titans kiviszi előlem Conklint, mert a védőfalemberek, akiket kihőztam volna már nincsenek a boardon és elkapót sem szívesen húztam volna itt, de ezzel megúsztam a dolgot. Sablon pick ez így, de Treadwellt, aki illene a Lionsba Megatron pótlására nem tartom olyan jó játékosnak mint sokan, hogy 1/16-ot érjen és hogy Conklin előtt menjen ki. Conklin szerintem közelebb áll értékben Stanley-hez, mint Stanley Tunsilhoz. Hatalmas segítség lesz futásblokkolásban, de pass protectionben is megállja a helyét.

 

Falcons 1/17 Atlanta Falcons
 Josh Doctson
 WR, TCU

 

Ez egy szemöldökráncolós pick lehet első ránézésre, de úgy gondolom, hogy a Falcons elkapóállományának minőségjavítása még a túlfizetett Sanu leigazolásával sem lett megoldva, és ez kevésbé orvosolható probléma idén, mint a foghíjas LB poszt. Jones másik oldalára kell egy igazi possession reciever, aki biztoskezű, képes csatákat megnyerni a levegőben a labdáért, és fel tudja lazítani a védelmet. Jelen helyzetben jobb fit, mint Treadwell, hiába gondolom őt a legjobb elkapónak idén.

 

Colts 1/18 Indianapolis Colts
 Reggie Ragland
 LB, Alabama

 

Ragland főleg futás ellen kiváló, ami rá is fér a liga  25. legjobb futás elleni védelmére. Leonard Floydon is gondolkoztam, de a Cole, Mathis, Walden hármas elég jó, ellenben Freeman távozásával minden minőség elment a linebacker sor közepéből. Ragland talán reach még itt, viszont értékben jó támadófalember nincs itt.

 

Bills 1/19 Buffalo Bills
 Shaq Lawson
 DE, Clemson

 

Mario Williams távozásával az egyik 4-3-as defensive end poszt szabaddá vált. És bár right tackle is ráférne a csapatra, Lawson kiváló fit lenne ide és már egy kisebb steal is, amit nem szabad kihagyni. Nagyon széles pass rushing repertoárral rendelkező játékosról van szó, aki akár jövőre alapember lehet.

 

Jets 1/20 New York Jets
 Paxton Lynch
 QB, Memphis

 

A Rams-Titans trade nyertese lehet akár a Jets is, hiszen így lehetőségük van kihúzni Lynchet. Ezt a picket nem Fitzpatrick “távozása” mondatja velem, hiszen szerintem végül újra fogják tudni igazolni. Szerintem még jobb is lenne, ha Fitz visszatérne és úgy húznák ki Lynchet, hiszen így padozhatna egy évet biztosan, ami nagyon kell neki.

 

Redskins 1/21 Washington Redskins
 Eli Apple
 CB, Ohio State

 

Talán nem kérdés, mit kell első körben erősítenie a Redskinsnek: gatyába ráznia a nem túl veretes másodvonalát és betömködni a lyukakat a megritkult védőfalában. Köszönhetően a hosszú évek óta legjobb Dline classnak, ebben a szituációban a CB-problémákat kell először orvosolni, a védőfalat később is meg lehet oldani, akár kezdő szintű játékosokkal. Apple-ről javarészt megoszlanak a vélemények, de azért egy elég tehetséges cornerback, aki emberezésben kiváló és elég fizikális, harcias játékos, simán le tudja védekezni a szélen a nagyobb darab elkapókat is. A Redskins secondarynek ez a húzás mindenképp egy upgrade, de a stábnak okosan kell őt használnia, ha nem akarnak túl sokszor megégni.

 

Texans 1/22 Houston Texans
 Corey Coleman
 WR, Baylor

 

Támadófal nagyjából van, futó van, sztárelkapó és elvileg franchise irányító is rendelkezésre áll. Már csak egy jó második számú, DeSean Jackson kaliberű vertikális elkapó kell, hogy teljesen rendben legyen ez az offense. Többre tartom, mint Treadwellt, aki nem is lenne jó fit itt.

 

Vikings 1/23 Minnesota Vikings
 Laquon Treadwell
 WR, Ole Miss

 

Nem kérdés a poszt, Coleman, valamint Doctson kiválasztása után az ember sem. Treadwell ráadásul a három között a legjobb fit is a Vikingsbe, ahol egy nagy fizikális, WR1 méretű elkapó igencsak jól jön Bridgewaternek. Más komoly hiányposzt nincs is a csapatnál, amit feltétlenül itt kellene megoldaniuk.

 

Bengals 1/24 Cincinnati Bengals
 Andrew Billings
 DT, Baylor

 

Legtöbben elkapót mockolnak a Bengalshoz, azonban mivel Doctson és Coleman sincs már bent, így biztos nem választanék WR-t az első körben. Helyette jöjjön inkább Peko helyettesítésére Billings, akinek az fekszik a legjobban, ha egy az egyben támadhatja a centert, tehát a 4-3 NT fekszik neki a legjobban és pontosan ezt játszhatná a Bengalsban, ahol pedig jó ideje hiányposzt is ez.

 

Steelers 1/25 Pittsburgh Steelers
 Mackensie Alexander
 CB, Clemson

 

Alexanderrel bezárult az első körös CB-k sora, gyakorlatilag minden nagyobb tehetség már kiment előtte. A Steelersnél évek óta égetően fontos lenne a cornerback – és safety – poszt megoldása, de valahogy ez sose sikerül. Blaake-hez képest nem kérdés, hogy fejlődés lesz, hiszen egy elithez közeli szinten teljesítő védőről beszélünk. Az egész Clemson defense nagyon erős volt, de még ebből is kimagaslott Alexander, akit alig céloztak meg az ellenfél irányítói labdákkal. Man-to-man coverage-ban nagyon jól mozog, szépen fel tudja venni az emberét. Egyáltalán nem egy 5’11 magas corner látszatát nyújtotta az egyetemen, de kérdés, hogy a profik között sikerül-e ezt fenntartania. További red flag nála, hogy nem volt interceptionje a clemsoni karrierje során, ami egy CB-nél sose jó ajánlólevél. A Steelersnek megint a védelembe kell húznia, és a legjobb úton indulnak el, ha a secondaryt erősítik Alexanderrel.

 

Seahawks 1/26 Seattle Seahawks
 Robert Nkemdiche
 DT, Mississippi 

 

Annyira adja magát Nkemdiche, hogy biztos vagyok benne, ha idáig csúszik, a Seahawks behúzza. Nagyon vacilláltam közte és Decker között, hisz illene megvédeni a franchise irányítómat. Az nem túl biztató, hogy az egész támadófal összesen 8 millió dollárt ér. Viszont egy Decker sokat ezen nem javít, Nkemdiche pedig egy igazi Boom or Bust játékos, aki ha beválik, bőven szinten tartja a top5/10-es Seahawks védelmet.

 

Packers 1/27 Green Bay Packers
 Vernon Butler
 DT/DE Lousiana

 

Rengeteget gondolkodtam ezen a picken, mert jó értékben csak problémás játékosok maradtak. ILB adná magát, mint évről évre, de akik bent maradtak szintén nem győztek meg, hogy érdemes lenne itt kiválasztani őket. Tight end első kört szintén nem ér, ráadásul szerintem nincs is rá szükség ilyen magasan. Végül Mike Daniels túloldalára választottan defensive endet Vernon Butler személyében, aki ráadásul képes NT-nek is beállni. Nem egy prémium pick, nem is a legnagyobb hiányposztra, de trade hiányában ez volt a legjobb választás.

 

Chiefs 1/28 Kansas City Chiefs
 Darron Lee
 LB, Ohio State

 

Ez itt most meglepő lehet talán (habár közben ti is kihúztátok az olvasói mockban), hiszen a védelem azért elég erős a Chiefsnél, a támadóknál pedig van még mit javítani. Cody Whitehairen, a legjobb guardon gondolkodtam sokat, de megfordult a fejemben Ryan Kelly center is rövid időre, elkapót pedig nem találtam, aki illeszkedne és értékben is megérné. Végül BPA alapon a kiváló linebackert választom, mert Derrick Johnson mellett csak Mauga van és 2-3 éves távlatban már Johnson utánpótlásán is kell gondolkodni. Lee egy remek coverage linebacker, aki jól is blitzel, de futás ellen gyengébb, ezért jól kiegészítik majd egymást Johnsonnal középen.

 

Cardinals 1/29 Arizona Cardinals
 Noah Spence
 OLB, Eastern Kentucky

 

Nem gyenge a Cardinals védelme, de kell nekik egy prémium pass rusher. Nos, ezt a szerepet Noah Spence tökéletesen be is fogja tudni tölteni, hiszen egy született passzsiettető 3-4-es OLB. Bár a kirúgását követően,alacsonyabb osztályban folytatta karrierjét, de a Senior Bowlon megmutatta, hogy a legjobbak ellen is képes pusztítani. Az irányítót elit szinten tudja támadni, viszont a futás ellen van még mit fejlődnie, de a tehetsége megkérdőjelezhetetlen. 1/29-en talán nem drága egy ilyen játékos, hiszen láttuk, hogy az Arizona stábja korábban mit tudott kezdeni a szintén balhés Tyrann Mathieuvel.

 

Panthers 1/30 Carolina Panthers
 Taylor Decker
 OT, Ohio State

 

Newtont annyira megverték a Super Bowlon, hogy e mellett nem lehet elmenni szó nélkül. A legjobb elkapók kimentek, safety nincs olyan, akiért első kört adnék, pass rusher dettó, így maradt a támadófalember. Sem Oher sem Remmer nem igazi megoldás, Decker pedig idővel korrekt kezdő lehetne NFL szinten is.

 

Broncos 1/31 Denver Broncos
 Cody Whitehair
 OT/G, Kansas State

 

Malik Jackson helyére nagyon szívesen húznék valakit, de olyan botrányos a támadófal, hogy nem vagyok képes nem oda húzni első körben. Whitehair ugyan a profik közt tackle-nek egyelőre kicsi, de guardként is nagy hasznára válhat bármelyik csapatnak. Az egyik legerősebb keze van a classban, ráadásul nagyon jól ér fel a második szintre és több blokkolási sémában is kipróbálta már magát. Kubiakék számára ez mind jó hír. Az meg már csak hab a tortára, hogy nem sok NFL rajongó tudná megnevezni jelenleg a bajnok kezdő guardpárosát.

 

A korábbi mock draftjainkat ITT, ITT és ITT találjátok. Ajánljuk még prospect-ismertetőinket, a már elkészültek az adott játékos nevére kattintva elérhetők ebből a mockból is, egyébként pedig a kiemelt dobozban a főoldalon és az Offseason/Draft menüpontban is megtalálhatóak. Posztonkénti top5 prospect rangsorunkat pedig ITT hallgathatjátok meg.

 

25 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
25 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bg
bg
2016-04-15 09:50

Szerintem Wentz eléggé túl van értékelve, de hát a posztja miatt érthető végülis, ha valahova QB kell, akkor QB kell, nincs mese.

Adrian001
Adrian001
2016-04-15 09:52

Doctson hatalmas huzas :D nagyon orulnek neki, kicsit sem reach

guthmate
2016-04-15 10:00

A Saintsnél Dennis Allen a 4-3-as védelmeket preferálja elvileg, így nagyon jó kis pick lenne ez.

Attila
Attila
2016-04-15 10:01

Ennyit megér 1/1? Mi van, ha hatalmas bust lesz? Elég nagy rá az esély :D könnyen lehet h a rams eladta a jövőjét.

katonadani
Reply to  Attila
2016-04-15 10:04

egyik legfiatalabb rosterük van, top10ben meg nem nagyon fognak húzni a következő időkben, szerintem nem hülyeség, hogy megpróbálják. Eaglesnél ugyanez a véleményem, irányító nélkül sose lesz SB esélyes egyik csapat sem (kivéve, amikor összeáll egy all-time great defense). Persze sok és ha nem jön be a QB akkor elkúrták a csapatot, de ha bejön, akkor megéri.

katonadani
Reply to  katonadani
2016-04-15 10:07

persze ettől még a Titans nagy nyertes ebben a trade-ben :)

Attila
Attila
Reply to  katonadani
2016-04-15 10:10

hát igen, dupla vagy semmi :D csak a semmire nagyobb esély van

katonadani
Reply to  Attila
2016-04-15 10:11

nem feltétlen, én mindkét irányítóban látok esélyt, de sose volt még olyan, hogy 1/1 és 1/2 QB egy évben mindkettő bejöjjön. Szóval érdekes lesz figyelni :)

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  katonadani
2016-04-16 21:28

Azért annak az esélye, hogy a Browns QB ne legyen bust, nem túl nagy.

katonadani
Reply to  Kopi3.14
2016-04-16 21:50

ha a Browns választja :) de persze sokat számít ki hova kerül

pritek
pritek
2016-04-15 12:53

Cardinalshoz jön Kelly centerbe

katonadani
Reply to  pritek
2016-04-15 12:58

ha mondjuk a Hawks ki nem viszi :)

Kopi3.14
Kopi3.14
2016-04-16 01:17

A Steelers CB opció most erősödött sokat Cortez kivágásával.

Vicces a Niners helyzete: 1/7-ré BPA alapon is needre jönne bárki. És akár azonnali kezdő is lehetne.

KidInk789 .
KidInk789 .
2016-04-16 10:31

Egyre inkább azt érzem hogy Tunsil lesz a Ravensnél,fura mert eleinte nem akartam a falba húzni,inkább a top védők közül kellett volna,szinte bárhova elférne,de Tunsillal azért enyhén szólva megelégednék.:D

touchdown89
touchdown89
Reply to  KidInk789 .
2016-04-17 17:10

Én is így vagyok vele. Valami jó védőt szerettem volna, szeretnék most is, de Tunsil se lenne olyan rossz. A másik OT-től a falra mászok, őt nem akarnám, de Tunsil-t elfogadnám.

touchdown89
touchdown89
2016-04-17 17:14

Myles Jack, Ramsey, Bosa, Tunsil, DeForest Buckner esetében, hogy néz ki a rangsor?

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  touchdown89
2016-04-17 18:14

Nálam Ramsey, Buckner, Jack, Tunsil, Bosa.
Igaz Jack ál kozrejatszik a serulese is.

touchdown89
touchdown89
Reply to  Leonidasz007
2016-04-18 22:25

Köszi. Azt hittem Tunsilt mondjátok legjobbnak. Kezdtem meggyőződni, hogy Buckner választjuk,mert többiek már kimentek de Tunsil lehet hogy átrendezi.a.dolgokat, ha még bent lesz…

katonadani
Reply to  touchdown89
2016-04-17 21:30

Ravens specifikus, draft-érték specifikus vagy jövendőbeli legjobb specifikus? :D
Ramsey, Buckner, Tunsil, Bosa, Jack nálam

touchdown89
touchdown89
Reply to  katonadani
2016-04-18 22:22

Akkor kérdezem egyszerűbben: kit választ a Ravens? :D

katonadani
Reply to  touchdown89
2016-04-19 09:11

szerintem Bucknert

touchdown89
touchdown89
Reply to  katonadani
2016-04-20 23:25

Úgy legyen;) Én is rá számítok.

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  touchdown89
2016-04-19 10:17

Szerintem egyértelműen Tunsil és Buckner közül aki bent lesz még. Ha midnketten bent lesznek akkor sztem Bucknert favorizálják majd, de nem hiszem h ez előfordul.

touchdown89
touchdown89
Reply to  Leonidasz007
2016-04-20 23:25

Buckner jöjjön, neki örülnék :)

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x