Connect with us

Hír

Forte is Fitzpatricket akarja

Ryan Fitzpatricknek egy jó szezon kellett, hogy minden régi és új csapattársa belé szeressen. Brandon Marshall rendre kampányol mellette, most egy másik volt bearses, Matt Forte nyilatkozott róla:

 

“Csalódott lennek, ha nem dolgozhatnék vele. Már tavaly is itt volt és nagyszerű munkát végzett” – mondta Forte a CBS Sport Rádiónak. “Ugyanakkor fel kell készülnöd a legrosszabbra.

 

503264130

 

Hozzátette, hogy Fitzpatrickkel megmaradhatna az a forma és momentum, ami már tavaly is megvolt a Jetsnél: a Firzpatrick-Decker-Marshall trió az egyik legproduktívabb volt a ligában és sokakat lenyűgözött. Nyilván Forténak sem mindegy, hogy Geno Smith, vagy egy újonc dobál neki.

 

Fitzpatrick tavaly 31 TD-t dobott 11 INT és 3900+ yard mellett. A Jets meglepetésre 10-6-ot ért el és csak egy hajszállal maradt el a rájátszástól. A sapka gondokkal küszködő Jetsnek emiatt mélyebben a zsebébe kell nyúlnia, mint szeretne. Firzpatrick 14 milliót szeretne, a Jetsnél 9 millió volt a maximum. Bónuszokkal együtt ennél Chase Daniel és RGIII is többet kereshet.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!