Connect with us

Ti írtátok

Imádom Bradfordot!

Ha nem lenne, szegényebb lenne az egész NFL! Ő az igazi harcos archetípusa, igazából Homérosz, ha most élne róla mintázná Achilles karakterét. A harcos, aki tudván, hogy meg fog halni, harcol és küzd, hogy a neve fenn maradjon.

 

Nem félelemből keres ő új csapatot, hanem a kihívás miatt! Mert ilyen egy igazi hős!

 

Brave-Sir-Robin-monty-python-and-the-holy-grail-38662197-190-270

 

A helyzet kicsit másképp (avagy mi járhat az Eagles vezetőségének a fejében):

 

Van egy hmmm irányítónak nevezett, hát jobb szó híján leginkább híg fosnak kinéző valakim. Aki nem vált be. Mit is csináljak vele? Az lesz a legjobb ha megfizetem még egy évre, nem is kicsit. Ha majd megkérdezi valaki elmagyarázom, hogy így lehet az átmenetet legjobban megúszni, meg egyébként is mi a fenét lehetne kezdeni a pénzzel? A védelem rendben, a támadó oldal rendben, hála az égnek nincsenek gondjai a csapatnak! (ha meg vannak azért úgy is lehet majd Kellyt szidni!)

 

Van egy 2. számú QB, aki tuti soha nem lesz első, de azért őt is megfizetem. Nem kicsit…
Miért? Lásd fentebb! Mit nem lehet ezen érteni? Akinek meg ez magas, az értse meg Daniel bizalmi ember! Lassan mondom hogy mindenki le tudja olvasni a számról: B I Z A L M I! Hogy az meg mi? Azt nem kell mindenkinek értenie. Meg különben is a Keresztapának lehet consiliere-je, akkor itt meg lehet bizalmi ember!

 

Na lassan itt a draft. Valamit kéne csinálni…

 

Feltrade 1/2-re (de csak mert az 1/1 nem jött össze, menjen a fenébe a Rams, pedig még Folest is megkapták annak idején, ezekben nincs hála). A lényeg hogy kell egy QB, azonnal, mert sem a híg fos, sem az az agyon fizetett második nem elég jó. Persze mindenki jön majd, hogy minek fizettünk ennyit a másik két QB-nak, meg hogy akkor mi szükség Danielre?! Ezek nem értik mi az a bizalmi ember?! Különben is, hogy maradjunk középszerűek, ha nem így csináljuk?! Na, erre már senki sem tudja a választ!

 

Különben meg tudom én is, hogy jövőre jobb lesz a QB class, de ki tudja, talán épp most nyernénk super bowl-t! Nehogy már kihagyjuk a lehetőséget (múltkor a nyerőgépnél is azt mondták abba kéne már hagyni, erre nem akkor forgatta ki a cseresznyét?!).

 

Na túl vagyunk mindenen (lesz 3 QB egyik se túl jó de legalább elég drágák)!

 

A csapat forog, a vezető pihen!

 

Na tessék erre beüt a ménkű. Pedig már a kocsiban ültem…

 

Ilyen egy szerencsétlen hülyét, mint ez a Bradford. Hiába magyarázom neki, hogy: Hány 1/x-et láttunk már besülni? Meg mennyi blue chip player lett már kuka? Ha marad, bármi történhet még vele. Mutathat nagyot idén, miközben az új fiú simán leírhatja magát. Mutathat nagyot, és jövőre mehet egy másik csapathoz kezdőnek, ha annyira el akar menni. Ehelyett ez a szerencsétlen rémült hülye maga alá rettyint és eljátssza a sértettet.

 

Én meg mehetek vissza az irodába, pedig január vége óta nem láttam az asszonyt…

 

Nem hiszek neki. Nem sértődött ez meg… Min sértődne meg? Csak már megint beszart, és próbálja titkolni.

 

sam-bradford-stunned-press-conference

 

Jó értem én, hogy tisztában van vele igazából nem olyan jó játékos ő. Tudja, hogy nem fog tudni nagyot menni már soha. De akkor is egy olyan újonctól szart be, akiről az se biztos hogy valaha beválik az NFL-ben, hát van ebben az emberben önérzet?! Nem egy akkora tehetségről beszélünk, aki előtt minden szakember meghajtja a fejét, és a csapatok külön bozótharcot folytatnak, hogy kihez kerüljön. Könyörgöm a srác az egyetemi másodosztályban játszott!

 

Csak hát tudom én, hogy Bradford be van szarva. Mindig. Hiába mondogattuk, én tudom, neki nem ilyen az arca, ő egyszerűen csak tényleg mindig fél mióta a ligába került! A srác nem találkozott pass rush-sal egész egyetemen. Gondoljatok már bele milyen félelmetes ez az egész neki azóta is! Szegény annyira fél, mint Eli, pedig ez már nagy szó…

 

Az egyetlen reménye az maradt, hogy van akkora irányító krízis, hogy valaki ad neki még egy esélyt néhány évre pár plusz millát, és a kőkemény szart, egy híg fosra cseréli.

 

Na de mit kezdjek én? A postás már tuti húzogatja az asszonyt mint Manziel a whiskeys üveget, jó lesz rövidre zárni.

 

Küldjem be az új gyereket a fal mögé? Megölik… Vagy küldjem be Danielt? De akkor kiderül, hogy nem tud játszani, és csak azért mert bizalmi ember, kapja a nagypénzt…

 

Kéne egy telefon, hátha Tebow bevállalja ezt az évet…

 

A fenébe jól kibabrált velem ez a Sami gyerek. Cseréljük el… Na de mire?

 

Írta: combat

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!