About the author

13 Comments

 1. 1

  ClayMatthews52

  Óriási! :D az utóbbi idők legjobb posztja, valamit visszaidéz a blog régi szelleméből (nem lebecsülve a mostani cikkeket, posztokat!)
  Egyébként a csapat ilyenkor nem kérheti vissza az aláírási pénzt?

 2. 2

  aDDam

  Teljesen egyetértünk! Bennem is ezek a gondolatok fogalmazódtak meg Bradford kapcsán, nem is értem hogy lehet ekkora “sértődött primadonna” :D Jó kis írás!

 3. 3

  DrV

  “A postás már tuti húzogatja az asszonyt mint Manziel a whiskeys üveget” Itt fordultam le a szekrol…

 4. 4

  petipajti

  ha mást nem, leforgatják ryan reynolds-szal a deadpool 2-t :D

  amúgy óriási a cikk, gratulálok hozzá! rams – foles – nincs ezekben hála résznél kezdtem szakadni :’D :’D

 5. 5

  makosteszta

  Amúgy meg csórikám pont akkor lécelne le, amikor életében először volna egy életképes fal előtte, és netalán-tán végre hozhatna egy jobb évet…

  Remélem az Eagles nem fogja olcsón adni csak azért mert rinyál (ergo nem megy majd sehova), és akkor talán felfogja, hogy Ő is jobban jár ha befogja a száját és játszik.

 6. 6

  combat

  köszi, örülök ha tetszik! :)

 7. 7

  ppix

  Ez a cikk vagy bejegyzés egy nagy tévedés, ami a Bradford részt mint irányítót illeti! Elfelejti aki írta, hogy még vagy 80 ember munkája kell ahhoz, hogy Brady vagy Rogers vagy a szerintem túl hype-olt Wilson az legyen aki. Legjobb példa pont Rogers valamint Alex Smith. Az egyik most “isten” a másik game menedzser! Állítom ha a 49ers másképp dönt, akkor most fordítva van. Igaz ez Bradfordra is (most tekintsünk el attól, hogy mennyire sérülékeny) rosszkor volt rossz helyen. Mint például Stafford akire lehet azt mondani, hogy csak Johnson miatt voltak jó számai, de azért véletlenül senki sem dobál folyamatosan 4k-5k yardokat csak úgy (ezzel az erővel Montanát is Rice tette naggyá). Tehát mielőtt valaki aki nem játszott az NFL-ben bárkiről is kijelenti, hogy híg fos az elgondolkodhatna egy picit, hogy mennyi mindenen múlik egy játékos karrierje és megítélése. Persze az is megérne egy cikket, hogy a draft 1. körös irányítói miért ilyen csekély számban válnak be. Egy biztos, lehetett volna bárki mondjuk a Browns (sry választhattam volna még 10 másik csapatot is ) irányítója az elmúlt időszakban a szerző szerint “híg fos” lett volna pedig csak szerencsétlenségére rossz helyre került, és ez nem azt jelenti, hogy mindegyik irányító Tom Brady szintet képvisel!

 8. 8

  polo62

  azért Wilson előtt se volt gyakorlatilag soha egy normális fal, mégis teljesen más szint Bradfordhoz képest. tényleg sok mindenki lehetett volna az elmúlt pár évben híg fos, de egyik híg fos sem tart ott, hogy gyakorlatilag 100 millát kapott már egy jó esetben átlagosnak nevezhető teljesítmény fejében. ja és ezek után még az ő vergődik. ezzel csak maga alatt vágja a fát, mert senki nem fogja neki kifizetni azt a pénzt amit az Eagles kifizet(ne), de ő tudja

 9. 9

  BenszeT

  Akkor örüljé:)
  Jó lett!

 10. 10

  daggobert

  az, hogy hülyén néz, mint Eli azt értem, de hogy fél, mint Eli, az hogy, vagy mikor? lehet lemaradtam tízen pár évről?

 11. 11

  ppix

  Látom nem ment át (azt hiszem legalább is)! Nem azt minősítettem, hogy Bradford hozzáállása milyen, habár úgy gondolom, hogy mivel ez egy üzlet (és inkább a csapatok szarják le a játékosokat mint fordítva) kettőn áll a vásár. Amit írtam annak a lényege az akart lenni, hogy lehet, hogy Bradford most mindenki szerint egy rossz irányító, de nem biztos, hogy erről csak ő tehet (sőt biztosan nem csak ő tehet)! Egy irányító sorsa max 20%-ban múlik önmagán (most felejtsük el az agyhalottakat). A többi 80% leginkább a menedzsmenten múlik! Rogers azért lett jó mert 4 évig padozott egy jó irányító mögött! Alex Smith azért lett csak átlagos mert az első 6 évében 6 különböző OC adott neki play bookot (persze ez nem teljesen igaz, de ez nagyon befolyásolta a pályafutását). Bradfordot meg szerintem nem kezelték helyén és nem megfelelően játszatták (de ugye azért akik ott vannak nálam okosabbak)! Ami Wilsont illeti, szerintem nagyon jó helyre került és az edzőknek sikerült megtalálni a neki megfelelő play bookot, de ő szerintem max egy jó irányító és nem elit! Mert nehezen tudom elképzelni, hogy ezzel a NE-el vagy GB-vel eljutott volna PO-ig, viszont Brady és Rogers biztosan eljutott volna ezzel a SEA a PO-ba. Ez persze csak egy vélemény!

 12. 12

  AwesomeOne

  Csak szokás Eli-t ennek titulálni a feje és 1-2 megmozdulása miatt.
  Mellesleg én is ezt sérelmezem, hogy egy kétszeres SuperBowl győztes irányítót, azért akármennyire is vicces ne emlegessünk már egy cikkben Bradford-al, Tebow-val, Manziel-el, Danie-el v. Foles-al. Értem én a viccet, de ez azért már sértő! :)

 13. 13

  AwesomeOne

  Jó kis írás, tele röhögtem a zsebkendőmet :D (Az egyetlen kifogásomat lentebb leírtam, Eli azért jobban is lehetne tisztelni, mint hogy ilyen díszes társasággal szerepeljen egy cikkben, de persze ez esetben az elfogultság is beszél belőlem, és tudom {remélem}, hogy nem úgy gondolta az író)

  Mellesleg a témával kapcsolatban olvastam egy nagyon jó hozzászólást, ami kicsit rávilágít a másik oldalra is, amit én is próbáltam érzékeltetni (hiába) az előző Bradfor-os írás alatt.

  “Nem hosszú távú szerződést akar, hanem esélyt. Az Eagles ezzel a trade-el közölte vele, hogy Phillyben nincs esélye. Ez, hogy álljon oda, mutassa meg jól hangzik, de mellébeszélés. Ez már eldőlt, nem fog esélyt kapni. Normális esélyt semmiképpen sem. Erre a trade-re a jelenlegi FO ugyanúgy felrakta a Philly karrierjét, ahogy az Osweiler szerződtetésre a Houston. Nincs mellette opció. Vagy bejön, vagy útilapu.

  A “legjobb” ami történhet Bradforddal az az, hogy Goff a TC alatt nem tűnik NFL késznek, ezért nem egyből kezd, hanem Bradfordot teszik oda. És ezzel kb. arra kényszerítik, hogy a FO helyett elvigye a balhét, ha az elején nem megy. Elviszi a balhét, az FO pedig a “nyomásnak engedve” berakja a fiatalt. Mert egy 1/2-es QB-t nem tartanak padon sehol. Pont. Akkor sem, ha nem kész rá. Halogatni lehet, de ahogy jön az első vereség, majd a második, jön a nyomás is. Tebow-t is bekövetelték a kezdőbe, Bortlest is, Manzielt is, stb, stb. Goff-ot – vagy akárki érkezik – is be fogják. Bradford meg ott áll majd idény végén abban a helyzetben, mint két éve Hoyer. Pitizhet ismét esélyért valahol, újabb 1 éves szerződéssel – ha kap. Ha viszont most elmegy, akkor valahol máshol már idén megragadhatja azt az esélyt – ha jól játszik. Jövőre pedig pitizés helyett hosszú távú szerződésről tárgyalhat az új csapatánál.

  “Why are you looking over your shoulder if you’re the starter?” – Nem jó a kérdés, mert a kérdésben megfogalmazott állítás rész nem stimmel. Ugyanis NEM Bradford a starter. ? Akkor sem, ha az első meccsen még esetleg ő kezd.”

  peterk2005

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team