Connect with us

Minden ami NFL

Jobb, ha Fitzpatrick marad

Ryan Fitzpatrick legnagyobb rajongója, Brandon Marshall úton-útfélen hangoztatja, hogy a tavaly a Jetst 10 győzelemre vezető irányítónak New Yorkban kell maradnia. Vélhetően Fitzmagic is maradna, viszont a 33 éves játékos élete legjobb szezonja után szeretne kezdő irányító fizetést, amire a Jetsnek egyelőre nincs pénze.

 

fitz

 

A New York Jetsnek jelenleg 20 ezer dollárnyi szabad helye van, ami nem sok. Még körülbelül 2-3 milliót kellene felszabadítani az újoncok részére, nem beszélve Fitzpatrickről. Ennek érdemében folyamatosan győzködik D’Brickashaw Fergusont, hogy legyen már szíves pár millió dollárról lemondani. Az utóbbi években már gyengébben teljesítő left tackle 14 millió dollárt foglal a sapkából, elküldése esetén 9 milliót lehetne felszabadítani. A másik delikvens Mo Wilkerson, aki a franchise tag miatt 15 milliót foglal el a fizetési sapkából. Ő még meg is éri a pénzét, de vélhetően legalább egy második körös pickért cserébe szeretnének tőle New Yorkból búcsút mondani.

 

Ryan Fitzpatrick 16 milliót szeretne, a Jets legfeljebb 9-et adna. Az irányítónál a kiindulási pontot Chase Daniel és Robert Griffin szerződése jelenti. Előbbiről itt írtunk, ő akár 12 milliót is kereshet kezdőként, míg Griffin 11 milliót. De mivel tavaly egyik sem kezdett, egyiknek sem  volt 3900 yardja és 31 TD-je, Fitzpatrick joggal érezheti, hogy nincs eléggé megbecsülve. Az megint más, hogy a nagy igényeivel könnyen csapat nélkül maradhat nulla dolláros fizetéssel.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!