Connect with us

Hír

Most már összejöhet a Kaepernick-trade

John Elway, a Broncos GM-e megegyezett a San Francisco 49ersszel Colin Kaepernick elcseréléséről. Már csak az irányítóval kell megegyezni.

 

colin-kaepernick-102615-usnews-getty-ftr_1dmhcxvw26p781xuz9twer6rug

 

Kaepernicknek nemrég garantálttá vált 11,9 millió dollárnyi alapfizetése, ez pedig menne vele Denverbe. Ráadásul 2017-re és 2018-ra Colin fizetése 17 millióra nő, és egyik összeget sem szívesen fizetné ki a Broncos. Jelenleg arról folynak a tárgyalások, hogy Kaepernick mennyit engedjen a fizetéséből. Állítólag nagyon távol állnak egymástól a felek, amit elég nehéz megérteni.

 

Colin kis túlzással élve a kutyának sem kell. A 49ers egy középső körös pickért könnycsepp nélkül elengedné, az irányítónak pedig nemhogy alternatívája nincs a Broncoson kívül, de hasonló erősségű csapatban jó eséllyel most utoljára lehet kezdő. A liga talán legjobb védelme adogatná neki a labdákat, Sanders és Thomas szintű elkapóknak passzolhatna egy rájátszásesélyes csapatban. A megmaradt büszkeségét illene nagyon gyorsan lenyelni és cigánykereket vágva aláírni bármit, amit az orra alá dugnak. Egy olyan valakinek, akit Blaine Gabbert kiszorított a kezdőből, ne legyenek elvárásai. Hacsak nem gondolja úgy, hogy az a 11,9 millió a legtöbb, amit hátralévő karrierje során elérhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!