Connect with us

Hír

Nem csak trade volt tegnap

Percy Harvin is bejelentette visszavonulását. Mindezt 27 évesen.

 

A Super Bowl visszavágójával kezdődik a szezon, Broncos – Panthers a nyitómeccsen! (Von Miller trollkodik)

 

von miller troll

 

Egyes meg nem erősített források szerint az Eagles is nagyon közel került az 1/1-es pick megszerzéséhez és a Titans már majdnem el is fogadta az ajánlatot, amikor a Rams az asztalra tett kvázi mindent az ügy érdekében.

 

A Ramsnél nem mondják el ki lesz a választott, drámáznak egy kicsit április 28-ig, de ha és amennyiben Carson Wentz lenne a szerencsés, akkor az NFL Draft 81 éves fennállása óta csak az ötödik nem elsőosztályú játékos lenne, akit 1/1-re választanak. Erre egyébként utoljára 1974-ben volt példa, amikor a Cowboys a defensive end Ed “Too Tall” Jonest húzta ki a Tennessee State egyetemről.

 

Az idei sorsolás egyik érdekessége, hogy most először fog előfordulni, hogy egy londoni meccs után az egyik csapat – jelesül a Colts – nem kap bye weeket a következő héten. És nem azért mert így jött ki, vagy mert Goodell összeveszett Irsay-val, vagy azért mert csak, hanem mert ők kérték! Colts-Jaguars meccset rendeznek a 4. héten Londonban, ergo mindkét csapat az 5. héten pihenhetne, de az Indianapolis köszönte nem kéri a korai pihenőhetet, így ők majd a 10. héten regenerálódhatnak. Ennek oka, hogy a londoni meccs annyira korán van, hogy például tavaly a Jets előbb hazaért Angliából New Yorkba, mint egy vasárnap esti meccs után az USA nyugati partjáról.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!