Connect with us

Hír

Osweiler nem kezelte jól a helyzetet

A Denver Broncos cornerbackje, Aqib Talib magabiztosan várja a következő szezont. Szerinte a Broncos képes lehet megismételni a Super Bowl menetelést és nem érdekli Brock Osweiler sértett önérzete.

 

“Egy csere irányító vagy, ez a munkád. Ha a kezdő visszajön, akkor te, a csere, visszamész a padra” – nyilatkozta Talib még hétfőn.

 

Osweiler-0309-e1457570855608

 

Tény, Peyton Manning nem volt élete formájában, sérült is volt a szezon második felében, nem lehetett azt mondani, hogy direkt teljesítményben Osweiler rosszabb lett volna nála. Viszont a 18 évnyi rutin, a rájátszás és a Super Bowl tapasztalatok, az őt körülövező tisztelet miatt Gary Kubiak edző neki szavazott bizalmat az alapszakasz után. Állítólag ezt annyira nehezményezte Osweiler, hogy inkább elment a Houston Texansba. Bár azt azért illik hozzátenni, hogy a Texans 4 éves, 72 millió dolláros ajánlatát jó eséllyel meg sem közelítette a Denveré.

 

A Broncos jelenlegi kezdőirányítója Mark Sanchez, de nagy erőkkel néznek további lehetőségek után. Még Johnny Manziel neve is felmerült, mint lehetséges alternatíva. Amikor Talibot megkérdezték róla, csak annyit mondott, ha Manziel ide kerülne, akkor egy jó társaság lenne körülötte, akik vigyáznának rá. Illetve szerinte minden adott a csapatnál ahhoz, hogy megvédjék a címüket.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!