Connect with us

Hír

Pitta szerződését átalakították

Dennis Pitta, a Baltimore Ravens tight endje új szerződést kapott. Pontosabban, a meglévőt alakították át, ami teljesen érthető, hisz az utóbbi három szezonban összesen 7 meccsen lépet pályára a lehetséges 48-ból.

 

dennispittabaltimoreravenstrainingcampwrgej6wc_0kx

 

Pitta mindig is egy nagy rejtély volt számomra. Soha nem volt full time kezdő, karrierje legjobb évében 669 yardot és 7 TD-t szerzett még 2012-ben. Hat éves karrierje során viszont összesen csak 11-et. Ennek ellenére 2013-ban egy négy mérkőzéses szezon után kötöttek vele egy 5 éves 32 millió dolláros szerződéshosszabbítást, amiből ráadásul 16 millió teljesen garantált volt. Most pedig két évvel később 7,2 millió dollárt foglal el a sapkából, cut esetén pedig csak 600 ezret szabadítanának fel 6,6 millió halott pénz ellenében.

 

Ráadásul az sem biztos, hogy Pitta még valaha pályára léphet. Így hát ő és a GM Ozzie Newsome megegyeztek az idei évre jutó 5 millió dolláros alapfizetésének átalakításáról. Hogy mennyivel csökkent, arról egyelőre nem tudni. A legvalószínűbb az, hogy az alapfizetést lecsökkentették a minimumra (800 ezer körül), a fennmaradó 4,2 millió pedig teljesítmény és játékidő függő bónuszokból áll.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!