Connect with us

Hír

Újra összeáll a Legion of Boom

Brandon Browner, a Saints és a Patriots korábbi cornere visszatér Seattle-be, ahol ismét eredeti felállásában lesz látható a Legion of Boom.

 

lob

 

A Legion of Boom a beceneve az utóbbi pár évben elit seattle-i secondarynek. A Richard Sherman, Earl Thomas, Cam Chancellor és Brandon Browner négyes volt az NFL  történetének egyik legjobb passz elleni egysége évekig (Browner távozása után sem sokat estek vissza). 2014-ben aztán Brownert leigazolta a Patriots, a Legion of Boom pedig hol Byron Maxwellel, hol Walter Thurmonddal, hol Jeremy Lane-nel egészült ki. Hétfőtől azonban újra együtt a régi banda, Browner aláír a Seahawkshoz.

 

Browner a tavalyi szezonban rekordmennyiségű szabálytalanságot követett el és a liga egyik legrosszabb cornere volt. Reményre ad okot seattle-i oldalról, hogy sérülten játszott tavaly, de ismeri a rendszert, 2011 és 2013 között mind a 36 meccsen pályára lépett és a Pro Bowlba is beválasztották. Jeremy Lane-nel és DeShawn Sheaddel kell majd megküzdenie a kezdő pozícióért. A többiek minden esetre már most örülnek:

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!