Connect with us

Hír

Wilkerson imádná San Franciscót

Állítólag a franchise tagelt defensive end, Muhammad Wilkerson imádna a 49ersben játszani. Eddig nem sok ilyen játékosról halhattunk.

 

Aug 29, 2015; East Rutherford, NJ, USA; New York Jets defensive end Muhammad Wilkerson (96) smiles during the first half against the New York Giants at MetLife Stadium. Mandatory Credit: Noah K. Murray-USA TODAY Sports

 

Wilkerson a liga egyik legjobb 3-4es defensive endje, de a cap helyzet miatt a Jets meg sem próbál vele hosszú távon megegyezni. Wilkerson 15 milliót keres a franchise tagnek hála, de új szerződése még ennél is nagyobb átlagfizetést garantálhatna neki. Erre pedig a 49ers jelenleg a legalkalmasabb opció. A csapatnak 52 millió dollárnyi cap space áll a rendelkezésére, Wilkerson tökéletesen illik a védelembe, tökéletesen pótolhatná a 2014 után visszavonult Justin Smitht.

 

A Jets egyértelműen azért tett rá franchise taget, hogy magas picket kaphasson érte. A 49ersé 7. legmagasabb cetli az idei drafton, egy 1/20 + Wilkerson elég jó ár lehet az 1/7-ért (hasonlóval próbálkoztak az 1/1-ért is). Az más kérdés, hogy például Joey Bosa vagy DeForest Buckner olcsóbb megoldást jelentene és mindkettőben megvan a potenciál, hogy Pro Bowlerek legyenek. A Jets egyébként állítólag kompetitív ajánlatot tett az 1/1-es pickre is.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!