Connect with us

Hír

A Chargers D# tehetségesebb a Seahawksnál

Legalábbis Brandon Mebane szerint, akit 2007-ben a Seattle választott ki a drafton a harmadik körben és kilenc ott lehúzott év után tette át székhelyét a napsütötte San Diegóba. Itt pedig elalélt a védelemtől:

 

SEATTLE, WA - SEPTEMBER 22: Defensive tackle Brandon Mebane #92 of the Seattle Seahawks celebrates a tackle in the first half against the Jacksonville Jaguars at CenturyLink Field on September 22, 2013 in Seattle, Washington. (Photo by Otto Greule Jr/Getty Images)

 

Rendkívül sok tehetség van ebben a védelemben. Mondtam a srácoknak, hogy több tehetség van itt, mint Seattle-ben. Ha ránézünk a draftra, négy első körös és öt második körös pick van csak a védelemben. Seattle-ben csak egy első körös és két második körös volt, a többiek hátsó körökből érkeztek vagy draftolatlanul. Tehát ha összekapjuk magunkat és fejlesztjük a képességeinket, a határ a csillagos ég a védelem számára.”

 

A Chargers tényleg sokat fektetett a védelmébe a drafton vagy hozott el más csapatoktól korai körös játékosokat.  Jason Verrett (CB), Melvin Ingram (OLB), Corey Liuget (DE), Brandon Flowers (CB), Jeremiah Attaochu (OLB), Manti Te’o (LB), Casey Heyward (CB), Denzel Perryman (LB) és az idei 1/3-as Joey Bosa (DE) is mind az első két körben érkeztek. Sajnos sok esetben nem térült meg a befektetése a csapatnak, ebből a névsorból azért kevesen tudtak ligaelit szintre emelkedni. A Chargers védelme csak 20. volt engedett yardokban és 21. engedett pontokban 2015-ben.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!