Connect with us

Hír

A tavalyi év elfogadhatatlan

A Chargers tavaly igazolta le Brandon Flowerst egy négy éves, 36,4 milliós szerződéssel, aminek a fele teljes egészében garantált volt. Tehát alaposan megfizették az amúgy remek képességű cornert, viszont nem nagyon térült meg eddig a befektetés.

 

flowers

 

A tavalyi offseason edzéseken Flowers nagyon formán kívül volt, térdsérüléssel szenvedett és ha pályára került, akkor borzalmas volt. Főleg a kiválóan játszó Jason Verrett mellett tűnt pocséknak. Ezért a játékos felkereste azt az edzőt, aki Melvin Ingramnek segített formába jönni és már 5 kg-mal könnyebb, mint volt tavaly ilyenkor.

 

 

Ez egy borzalmas év volt. Nem vagyok egy érzékeny fickó, ha arról van szó, mi történt a pályán. Számomra a tavalyi év elfogadhatatlan volt. De ezt ki kell vernem a fejemből” – nyilatkozta a San Diego Union-Tribune szerint.

 

Flowersnek össze is kell kapnia magát, a Chargers ugyanis leigazolta potom pénzért Casey Haywardot, miközben Jason Verrett helye megkérdőjelezhetetlen. Alapvetően ez a hármas a liga egyik legjobb triója lehetne, de az sem kizárt, hogy ezzel Flowers napjai lettek vannak számlálva. Persze nem idén, ugyanis 13 millió dollár halott pénz keletkezne utána, ami négy millióval több, mint a jelenlegi fizetése. De jövőre már nem biztos, hogy két pocsék év után 11 millióért a rosteren hagynák, miközben hét milliót spórolhatnának az elküldésével.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!