Connect with us

Hír

A Browns többet kapott az 1/2-ért, mint várta

A Cleveland Brownsnak volt egy konkrét elképzelése arról, hogy milyen ellenértékért cserébe válnának meg az idei első körös választásuktól, de a Philadelphia előjött egy olyan ajánlattal, ami még ezeket is túlszárnyalta.

 

„Rendkívül elégedettek voltunk. Őszintén szólva meg is lepődtem, hogy ennyi mindent kaptunk érte.” – mondta Sashi Brown, a Cleveland futballszakmai igazgatója.

012116-nfl-Sashi-Brown-pi-mp.vadapt.980.high.31

 

Mint ismeretes, az Eagles két első körös, egy második körös, egy harmadik körös és egy negyedik körös választást adott a Browns 2017-es negyedik körös kompenzációs pickjéért, illetve az idei első körös választásáért, amivel kihúzták jövőbeli franchise irányítójukat, Carson Wentzet.

 

Brown megjegyezte, hogy lehet meg fogják bánni ezt a trade-et abban az esetben, ha Wentzből – vagy bárki másból, akit a második helyen húztak volna – All-Pro játékos lesz. Brown azonban teljesen elégedett a kialakult helyzettel és úgy érzi, az Eaglestől kapott pickekkel sikerülhet kialakítani egy leendő bajnokcsapat alapjait.

 

Ez benne van a pakliban, hiszen az idei drafton 14 játékost húzott a Browns, jövőre megkapják az Eagles első körös választását, a Titans második körösét és feltehetően több kompenzációs pick is a tulajdonukba kerül. Továbbá még a 2018-as draft második körös választása is az övék, amit szintén a Phillytől szereztek. A lehetőség adva van, már csak az a kérdés, hogyan sáfárkodnak ezzel. Az előző rezsim nem tette magasra a lécet, így Brown szeme előtt sem csak annak szabad lebegnie, hogy jobb draftokat hozzon össze, mint elődei.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!