Connect with us

Hír

Chef Brady

Tom Brady a pályán a Browns elleni alapszakasz mérkőzésig nem fog sikerélményekkel gyarapodni, ám a pályán kívül egészen más a történet. Mindenki kedvenc Tommyfiúja pár napja egy szakácskönyvet dobott a piacra, ami mindössze csak 200 dollárba kerül, ám egyes jelentések szerint már el is fogyott az összes és júniusig nem is kerül újra nyomtatásba.

 

tom-brady-cookbook-diet-800x400

 

A szakácskönyv nem egyszerű szakácskönyv, gyakorlatilag Brady speciális étrendjét tartalmazza. A húsok közül is csak bizonyosakat fogyaszt, továbbá a zöldségeket is szelektálja – ugyanis nem eszik paradicsomot, paprikát, gombát és padlizsánt sem. Ennek ellenére Brady étkezéseit 80%-ban még így is organikus zöldségek teszik ki.

 

„Szeretném ezzel is bátorítani a csapattársaimat, hogy a lehető legegészségesebben étkezzenek.” – mondta a Patriots irányítója a WEEI-nek még tavaly ősszel, amikor először megfogalmazódott benne az ötlet. „A mi étrendünk nem egyezik meg az Amerikában felállított étrenddel. Nagyon különbözik tőle. Van egy táplálékpiramis, amivel egyáltalán nem értek egyet. Sok olyan dolog van, amivel nem értek egyet, pedig mindenki mondja.”

 

Van egy-két meredek recept a könyvben, ilyen például a barna avokádó fagylalt, aminek első hallatára nem a leggusztusosabb kép tárulkozik elénk, de biztosak lehetünk benne, hogy rengetegen próbálták ki, csak azért mert Brady mondja, hogy jó. Arról nem is beszélve, hogy még többen fogják megvenni, már csak e miatt is.

 

TomBradyAvocado

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!