Connect with us

Hír

Cousins megteszi azt, amit RGIII vagy Manziel nem

Nem biztos, hogy Kirk Cousins a jövő nagy irányítója lesz, de az igen, hogy mindent megtesz érte. A Redskins franchise taggel ellátott QB-ja annyira igyekszik kezdőként megragadni a ligában, hogy nem rest tanácsot kérni sem az aktív, sem pedig a visszavonult kollégáitól:

 

Még mindig azt próbálom kitalálni, hogy mit csináljak abban a 7 hónapban, amikor nincsenek meccsek” – mondta Cousins a CSN Mid-Atlanticnak. “Felhívtam pár aktív irányítót, egy pár visszavonult srácot, akik remek karriert futottak be és megkérdeztem őket, mit csináltak az offseason alatt. Milyen ritmusban dolgoztak, milyen rutin szerint? Hogy egyeztették ezt össze a családjukkal?

 

robert-griffin-III

 

 

A lelkesedés dicséretes, és nem kell elbagatellizálni ennek a jelentőségét. A korábbi Redskins 1/2-es Robert Griffin például soha nem találkozott a korábbi Redskins irányítóval, a Super Bowl MVP Doug Williamsszel, pedig jelenleg is a csapatnál dolgozik. Manziel pedig mindenkivel találkozott Justin Biebertől kezdve Josh Gordonon át, kivéve persze az olyan helyi ikonokat, mint például Bernie Kosar. Ez persze nem azt jelenti, hogy a tavaly berobbanó Cousins kezdőként meg is marad a ligában (lásd Nick Foles), de legalább az alázata megvan hozzá.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!