Connect with us

Hír

Hírdömping

A két top újonc irányító közül Carson Wentz írta alá hamarabb a szerződését, ami 4 évre 26,6 millió dollárról szól, amiből ez után a pillanat után $17,6 milliót meg is kapott a számlájára.

 

wenzt

 

Az NFL és a YouTube szorosabbra fűzi a kapcsolatot és még a 2016-os szezon kezdete előtt elérhetővé tesznek 3-3 legendás mérkőzést mind a 32 csapat történelméből.

 

Rob Gronkowski lesz a Madden 17 borítóján! Eddig csak egyetlen csapat volt, aki Super Bowlba jutott abban az évben, amikor egyik játékosa a Madden borítóján volt. A 2014-es Seahawks Richard Shermannel.

 

gronk madden

 

Pénteken debütál a Nickelodeonon az “All in with Cam Newton” című műsor, ahol a 2015-ös MVP 20 részen keresztül egy-egy gyereknek szerez profi mentort, hogy megvalósíthassák álmaikat. David Copperfield és az olimpiai bajnok tornász Dominique Dawes is a mentorok között van és az is kiderül, honnan jött a vízilabdás képe Newtonnak pár héttel ezelőtt.

 

Sam Bradford ügynöke, Tom Condon csak nem bírja abbahagyni a negatív megjegyzéseket és folyamatosan rontja Bradford megítélését. “Azt hittük, van esélyünk egy igazán jó csapathoz kerülni és ott maradni hosszú távon.” – utalva a Broncosszal kapcsolatos tárgyalásokra. Ugyan van benne igazság, a csapattársak biztos nem szeretnék azt hallani, hogy gyengének minősítik őket.

 

Moritz Böhringer engedélyt kapott, hogy ékezetet használjon a nevében, így nem kell Boehringert olvasnunk a hátán karrierje során.

 

A Seahawks elkapója, Ricardo Lockette ma bejelenti visszavonulását. Ennek oka a 6 hónappal ezelőtt elszenvedett brutális nyaksérülése, aminek következtében még mindig nem tudja forgatni a fejét rendesen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!