Connect with us

Hír

Jön a 2016-os Hard Knocks!

A Hard Knocks immáron 11. évada érkezik augusztus 9-én az HBO-ra! A főszereplőt sokszor nehéz kiválasztani, idén azonban teljesen egyértelmű volt, hogy a költöző Los Angeles Rams lesz a rivaldafényben és az ő edzőtáborukat láthatjuk majd a képernyőn. Amint bejelentették a tulajdonosi találkozón a relokációt, egyből égtek a vonalak az HBO, az NFL Films és a Rams illetékesei között, hogy összehozzák ezt.

 

 

Az idei lesz az első Hard Knocks, ahol egy csapat költözését is bemutatják, illetve az aktuális 1/1 edzőtáborát sem követhettük még sose. A készítők mondjuk azt mondják, hogy nem lesz nagy Goff-show, de azért nehéz elhinni, hogy ne akarnák az átlagnál többször mutatni a Los Angeles-i franchise megváltójaként kezelt irányítót. Én személy szerint Todd Gurley-t és Aaron Donaldot várom a legjobban, habár előbbi azt mondta, hogy neki semmi szüksége nincs arra, hogy egy kamerás beugorjon a kocsijába és őt filmezze folyamatosan, tehát valószínűleg nem fog tolakodni minél több képernyőn töltött percért.

 

Donald pedig azt hitte mindeddig, hogy a káromkodásokat kifütyülik az adásban, de annyira nem aggódik édesanyja véleménye miatt, hiszen ő is tudja, hogy ez egy kemény sport sok érzelemmel. Ahhoz hasonlította az egészet, mint amikor a testvérével “bunyóznak” kicsit, de a végén úgyis minden rendben lesz.

 

CePQs7uW8AAOjvg

 

Jeff Fishert arról kérdezték az újságírók, hogy nem fél-e attól, hogy olyan dolgokat csípnek el a kamerák, amiket inkább megtartott volna kisebb közönségnek, a csapatának. “Nem, rengeteg törölköző lesz nálam és csak rádobok egyet a kamerára ha úgy adódik, és minden rendben lesz” – mondta a csapat főedzője.

 

A Hard Knocks minden évben nagyon érdekes egy átlagnéző számára, hiszen közvetlen közelről kaphatunk bepillantást egy csapat mindennapjaiba az edzőtábor ideje alatt és az HBO-nál nagyon jól meg tudják megcsinálni az egész showt, egy igazi munkahelyi dráma kerekedik ki belőle. Az adás készítői úgy vélekednek, hogy 90 különböző sztori van, amiből össze lehet állítani a részeket, minden egyes játékos hordoz magában egyet. Ez az egész azonban menet közben alakul folyamatosan. “Olyan ez, mintha egy repülőt akarnál építeni repülés közben. Csak felszállás után tudod kitalálni, hogy mi kell ahhoz, hogy tovább repülhess.”

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!