Connect with us

Hír

Keddi érdekességek

Volt már szó többször is Eli Apple anyukájáról, most az ESPN vasárnapi felvezetőjében kapott állást. A csatorna szerint érdekes új színt hoz a felvezetőbe egy jelenlegi NFL játékos anyukája – aki egyben szurkoló is – a műsorba, ezen kívül a mamának remek a humora és nem fél kimondani, amit gondol. Annie Apple ezt bizonyítván úgy kommentálta twitteren az eseményeket, hogy boldogabb, mint egy Kardashian egy NBA öltözőben.

 

Úgy tűnik nem mindenki akar a Cowboys elit támadófalában játszani, ugyanis a bal oldali guard Ronald Leary kérvényezte, hogy trade-eljék el. Jó kis játékosról van szó, akit a tavaly első körösnek tartott, de végül bírósági ügybe keveredő és draftolatlan újoncként elhozott La’el Collins szorított ki a kezdőből. Hír a hírben, hogy a Titansnél egész szezonra kidőlt ugyanezen a poszton Byron Bell egy bokasérülés miatt és Tennessee-ben egyébként is szeretnek cserélgetni, így tökéletes partnerek lehetnének.

 

Ma kiderültek az 53., 54. és 55. Super Bowl helyszínek: időrendi sorrendben Atlanta, Miami és Los Angeles. Ha így alakul két vadonatúj, addigra elkészülő stadion is megkaphatja a kitüntetett figyelmet és az év legnagyobb eseményének rendezési jogát. 2017-ben Houstonban, 2018-ban pedig Minneapolisban lesz a Super Bowl.

A képeken pedig a Falcons új stadionjának tervei.

 

falcons stad 2 falcons stad1 falcons stad3

 

Trevor Davis, a Packers ötödik körös újonca a Rookie Premiere-en elmondta, hogy ugyan kapott ajánlatot a Nike-tól és az Adidastól is, de szívesen elcserélné a világ összes cipős szerződését, ha a Pampersszel írhatna alá, ugyanis 10 hónapos ikrei vannak. Az első fizetését pedig a gyerekek egyetemi tanulmányaira fogja félre tenni.

 

Szegény Moritz Böhringer a többezernyi Panini kártya aláírása után azt a feladatot kapta a Rookie Premiere egyik estéjén, hogy drámaian szavaljon el Justin Bieber dalszövegeket. Miután kissé zavarba jött és nem tudta mit kezdjen magával, a videós instruálta, hogy csak mondja, hogy “Baby, baby, baby”. Böhringer eleget is tett a kérésnek erős német akcentusával, majd elmondta, hogy ez volt a legfurcsább dolog, amit valaha csinálnia kellett.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!