Connect with us

Hír

Martint nem érdekli Incognito

Emlékszünk Jonathan Martinra? Ő volt az a Dolphins támadófalembere, aki idegösszeomlást kapott azért, mert Richie Incognito zaklatta és szapulta. Két évvel az eset után Martin – talán érthetően – egyáltalán nem kíván kapcsolatba lépni volt csapattársával:

 

“Nem akarom sem látni, sem beszélni vele. Semmi hasznom nem lenne belőle. Ez már a múlt. Nem tudom, hogy ő mit gondolhat, de igazság szerint nem is érdekel.” – nyilatkozta martin az USA Todaynek. “Tény, hogy lógtunk együtt. Neki megvoltak a maga problémái, ahogy nekem is volt a depresszióval, amit a sok szarsága okozott. ”

 

Richie_Incognito_Jonathan_Martin_ll_131105_16x9_992

 

Martin szerint néhány Dolphinsos csapattársa úgy gondolta, hogy csak túlreagálja a dolgokat és emiatt nem tisztelték már. Az eset után Incognitot a Dolphins előbb 8 meccsre eltiltotta, majd ki is vágta. A játékos kénytelen volt kihagyni az egész 2014-es szezont, de a Billsnél kiteljesedett és egy három éves, 15,75 milliós szerződést írt alá idén. Martin ugyanakkor soha nem találta már a helyét a ligában és tavaly visszavonult.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!