Connect with us

Minden ami NFL

Philadelphiában nem jó idiótának lenni

Sam Bradford egy idegesítő idióta. Ez a magánvéleményem. Egy többszörösen megbukott, sérülékeny és alapvetően játékra alkalmatlan volt 1/1-es, aki 100 milliót keresett a nagy büdös semmiért, ne rinyáljon. Mi az, hogy 22 millióval a zsebben neki áll hisztizni és cserét követelni egy irányító draftolása után, mikor a világon mindenki tisztában volt vele, hogy soha nem lesz belőle Eagles franchise irányító? Ráadásul mindezt Philadelphiában, ahol aztán véletlenül sem bánnak kesztyűs kézzel a játékosokkal a rajongók. Bradford meg is kapta a magáét: íme a Bradford szendvics!

 

bradford szendvics

 

Drew Abbruzzese, egy philadelphiai étterem szakácsa dobta össze az amúgy nagyon gusztusosan kinéző szendvicset. A hozzávalókat úgy válogatta össze, hogy azok valamilyen módon tükrözzék Sam Bradford személyiségét:

 

  • Csont nélküli gerinctelen sült csirke: ezt nem kell magyarázni
  • Húzott disznóhús: mert úgy is elhúz innen
  • Burgonyás zsemle: úgy dől el, mint egy zsák krumpli
  • Ropogósra sült jalapeño: mert forró a talpa alatt a talaj
  • Sajtkrém: hogy legyen benne egy kis Philadelphia

 

A szendvicset egy Sam Bradford mezzel együtt szolgálják fel (ahogy a képen is látszik), maga a mez ára állítólag 100 dollárról 15-re esett. Az első 150 darab ingyenes, amúgy meg 5 dollár/szendvics. Ha Bradfordot elcserélnék, akkor az ár 7 dollárra emelkedne. Arról nincs hír, hogy mi lesz akkor, ha a játékos visszavonul, ugyanis a pletykák szerint legújabban ez Bradford elképzelése a dolgokról.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!