Connect with us

Hír

Rob Ryan – Remek munkát végeztem és kirúgtak

Rob Ryan 2013 és 2015 között volt a New Orleans Saints védőkoordinátora és az első évében jó kis védelmet is rakott össze, aztán 2014-ben 31. volt a D# engedett yardokban és 28. engedett pontokban, 2015-ben szintén 31. engedett yardokban és 32. engedett pontokban. Ezek nem valami jó mutatók egy 32 csapatot számláló ligában. Úgy tűnik ez az egész nem vette el Ryan önbizalmát, aki végül testvére, Rex mellett kapott állást Buffalóban védelemért felelős asszisztens főedzőként.

 

Ryan-Tampa-Bay-2014-USATODAY-Sports

 

“Mindig is olyasvalaki voltam, aki a belét is kidolgozza és szerintem mindig a főedző tervét vittem előre. Így visszatekintve a New Orleansben eltöltött utóbbi két évem időpocsékolás volt. Nekem egy sokoldalú rendszerben kell lennem. Azért alkalmaztak New Orleansben, hogy egy ilyen rendszerben legyek, remek munkát is végeztem, mégis kirúgtak. Sokkal éhesebb vagyok a sikerre, mint valaha, úgyhogy a megfelelő emberhez akartam menni. És az a megfelelő ember, akiben 100%-ig megbízhatok és akiben 100%-ig hiszek.”

 

Ryannek érdekes meglátása van a “remek munka” fogalmáról, de szerinte nagy probléma volt, hogy egy Seahawks-féle rendszert akartak csinálni és Jairus Byrd leigazolása tönkretette ezt. Az egész rendszer “szar” volt és a legnagyobb hibájának tartja, hogy csak ült a seggén és nem tett semmit ellene.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!