Connect with us

Hír

Bradford visszatért, Peterson rekordot döntene

Sam Bradford megunta a semmittevést, és visszatér az Eagles nem kötelező edzéseire. Ez áll Sam Bradford visszatérő közleményében:
Izgatott vagyok, hogy újra a pályán lehetek a csapattársaimmal és edzőimmel. A foci üzleti oldalát néha szükséges figyelembe venni. A figyelmem és erőfeszítéseim középpontjában a részvétel és a felkészülés van egy bajnoki szezonra: elkötelezett vagyok a csapattársaim és az Eagles egyesülete felé.

 

bradfordka

 

Sokan nem szeretik, ha vetélytársakat hoz a csapatuk a draftról maguk mellé, azonban DeAndre Hopkins egyáltalán nincs ezzel így. Örömmel fogadta az első körös Will Fuller és a harmadik körös Braxton Miller érkezését is:

Egy kicsit több versengés van, de ez jó dolog, segíteni fogja a csapatot. Csupa jó dolgot hallottam ezekről a srácokról.” Ezen kívül Brock Osweiler is jó benyomást tett rá: “Ezidáig lenyűgözött Brock vezetési képessége. Elvitt minket Arizonába edzeni, amikor nem is kellett neki. Önkéntes dolog volt, de mindenkitől a legjobbját várta el. Látszik a kis dolgokon is – mint például ahogy irányítja a többieket -, hogy nagy játékos akar lenni.

 

Peyton Manning nemrég Miamiba tett látogatást és adott pár tanácsot a fiatal Ryan Tannehillnek, hogy hogyan is kell Adam Gase rendszerében tevékenykedni. Emlékezhetünk, Peytonnak Gase alatt sikerült a történelem szinte összes passzolási rekordját megdöntenie.

 

Charles Woodson szerdán borkóstolót tart Ann Arborban (Michigan), ahol saját márkáját, a TwentyFourt is meg lehet majd ízlelni. 150 dollárba kerül a belépő, ami mellé jár egy, az idén visszavonult legenda által aláírt 2010-es TwentyFour Napa Valley Cabernet Sauvignon is.

 

woodson

 

Természetesen Adrian Peterson is megszólalt Böhringer-ügyben (Európából draftolt játékos):
Azok után, amiken keresztülmentem jó tudni, hogy inspirálni tudok embereket és meg tudom változtatni az emberek életét. Van egy német srác, aki egyszer csak felcsapja a YouTube-ot és inspirálódik általam és most pedig együtt játszhat azzal, aki miatt elkezdett focizni. Ez egyszerűen elképesztő. Ez a srác azért focizik, mert az én videóimat nézte a világ másik felén, most pedig csapattársak vagyunk. Ki tud ilyen sztorit írni?” Illetve a saját magáról is szólt pár szót: “Komolyan úgy gondolom, hogy 40 éves koromig tudom ezt magas szinten művelni“. Még 6 681 yardra van szüksége, hogy ő legyen a valaha volt legtöbb yardot futó játékos.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!