Connect with us

Hír

Van Wes Welkerben még egy év?

Wes Welker, a New England Patriots és a Denver Broncos korábbi extra klasszis elkapója eléggé se veled, se nélküled kapcsolatban van most a focival. Hol úgy kell fel, hogy “Oké, ez ennyi volt”, hol úgy “Oké, van még bennem egy év”. Az más kérdés, hogy a csapatok nem igazán verekednek jelenleg a kegyeiért, bárhogy is kelljen fel.

 

welkerr

 

Welker draftolatlan játékosként került a ligába 2004-ben a Chargers jóvoltából, de egyetlen elkapásra sem futotta az ott töltött egy éve alatt. Utána a Dolphinsban volt három évig 1121 yardést és egy TD-ért, majd kikukázta a New England Patriots. Welker ekkor Tom Brady abszolút kedvenc elkapója lett, ha épp egészséges volt, vagy Brady dobált neki, akkor 110+ elkapásokat és 1000+ yardokat hozott szezononként. Tom Bradyvel a háta mögött nem nagyon volt jobb slot elkapó a ligában nála: ötszörös Pro Bowler, négyszeres All Pro, háromszor pedig a legtöbb elkapást jegyző játékos lett. Ezután Peyton Manning mellé igazolt a Denverbe, ahol egy 10 TD-s szezonnal mutatkozott be minden idők egyik legjobb támadógépezetében.

 

Karrierje is Denverben kezdett drasztikusan hanyatlani, köszönhetően a sorozatos agyrázkódásoknak. Nem is tartott igényt rá a csapat két év szolgálat után. Tavaly szezon közepén igazolta le a Rams, de csak 8 meccsen lépett pályára: 13 elkapás, 108 yard, 0 TD. Egy veterán elkapó persze mindig jól jöhet, de egyelőre nagyon nehéz olyan csapatot mondani, aki reális eséllyel rá áldozna egy roster helyet.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!