Connect with us

Hír

Búcsú Alitól, Boykin fura sérülése

Rengeteg mindenben befolyásolt engem Ali. Gyerekként folyton róla olvastam és mindent meg akartam tudni róla. Átéreztem azt, amit csinál. A rossz dolgokhoz való hozzáállásomat játékosként is nagyban befolyásolta.

 

Gyerekként ő segített nekem elhinni, hogy minden lehetséges. Úgy éreztem, hogy így kell viselkednie egy sportolónak. Játékosként ezt tanultam tőle: aki elhiszi, hogy nem lehet megállítani, azt nem lehet megállítani.“- mondta Richard Sherman a június negyedikén elhunyt Muhammad Aliról.

 

ali

 

Cam Newton is megemlékezett Muhammad Aliról, és elmondta, hogy mennyire csodálta őt. Nagyon tetszett neki az, hogy mennyire élvezte az életet, mennyit szórakozott sportolóként és hogy nem félt állást foglalni fontos szociális kérdésekben. Azt is elmondta SuperCam, hogy élete egyik legszebb pillanata volt, amikor születésnapján Ali felhívta őt. Ezt a telefonbeszélgetést pedig így fejezte be a legendás boxoló: “Lehet hogy jó focista vagy, de sose leszel olyan jóképű, mint én!“.

 

Kiderült, hogy miért nem kell Brandon Boykin senkinek. A fiatal cornernek 2013-ban 6 interceptionje is volt az Eaglesben és úgy tűnt, hogy a liga egyik legjobb slot cornere lehet. Azóta 1 éven belül a sasok után a Steelers és a Panthers is kivágta. A Steelers DB-edzője elmondta, hogy Bokyinnak a csípőjével van problémája és az egyik lába hosszabb, mint a másik. Nagyon sajnálja szegényt, mert alig tud futni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!