Connect with us

Hír

Az Eagles legjobbja hosszabbított

A legnagyobb nem-irányító szerződést kapta Fletcher Cox, az Eagles védőfalembere, legalábbis ami a garantált összeget illeti. A kontraktus 6 évre szól $103 millióról, amiből $63 millió garantált, ebből teljesen garantált a $26 milliós aláírási bónusz és ezen felül még $10 millió, majd 2017 márciusában még $19,25 millió válik garantálttá. Viszonyításképp, így néznek ki a közelmúltban kötött belső falember szerződések a ligában:

 

Névtelen

 

Az Eagles számára ez azt jelenti, hogy egy év után $20,8 millió halott pénzzel, két év után $20,4 millió halott pénzzel válhatnak meg tőle, szóval ez igazából lehetetlen. De nem is szeretnének megválni Coxtól, hiszen jelenleg ő a legjobb játékosuk, tavaly pozíción kívül is elit teljesítményt nyújtott. A 3-4-es védelem és az ezzel járó 2-lyukas rendszer nem emeli ki Cox erősségeit, az új, Jim Schwartz féle 4-3-ban azonban rengeteg lehetősége lesz 1 v 1-es szituációk kialakítására, így karrierje legjobb évét várhatjuk tőle számok formájában. Pedig tavaly is volt 71 szerelése és 9,5 sackje, de most akár Aaron Donald számait és teljesítményét is megközelítheti, hiszen ugyanabban a pass rusher DT szerepben tündökölhet.

 

Az Eagles holtszezonbeli tevékenysége egyértelműen arról szólt, hogy a legjobb játékosaikat magukhoz láncolják hosszú távon, hiszen Zach Ertz, Vinny Curry, Malcolm Jenkins és Lane Johnson is most kapott hosszú távú, rengeteg garantált összeget tartalmazó szerződést, ezzel pedig megalapozták a franchise jövőjét. Természetesen ha közülük többen is visszaesnek és nem érdemlik majd meg ezt a sok garantáltat, akkor bajban lehet a csapat, azonban egytől egyig saját rendszerben bizonyított játékosokról van szó.

 

AP_558633549140.ab34a94b.fill-735x490

 

Ennek a hírnek Fletcher Coxon és az Eagles szervezetén kívül leginkább Von Miller és Mo Wilkerson örülhet, akik dörzsölhetik a tenyerüket az akár még nagyobb szerződés reményében. Az alkupozíciójuk egyértelműen erősödött.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!