Connect with us

Hír

DeSean Jackson az anyukájánál volt, Kaep boldog a 49ersnél

A San Francisco 49ers irányítója fél év után állt szóba a riporterekkel és elmondta, hogy nagyon boldog és az edzőtáborra koncentrál. Valószínűleg ezért nem beszélt a GM Trent Baalke-kel már április óta.

 

A Tennessee Titansnél már rosszul vannak a sok vereségtől (a legutóbbi 32 meccsökből 27-et elveszítettek) és nagyon bíznak egy jobb szezonban. Reményeik szerint az GM (Jon Robinson), a hivatalosan új edző (Mike Mularkey), a több pickre elcserélt 1/1-es cetli elég lesz ahhoz, hogy változások történjenek. Ehhez képest az FA és a draft is inkább közepesre sikerült a csapatnál, a főedző pedig 39 vereség mellett csak 18 győzelmet tud felmutatni karrierje során.

 

Titans Chiefs football

 

DeSean Jackson, a Washington Redskins elkapója kihagyta a nem kötelező edzések egy részét, ami miatt 500 ezer dollárt veszített. Távolmaradását azzal indokolta, hogy messze volt az édesanyjától és a nagyanyjától, szeretett volna velük minél több időt eltölteni.

 

Brandon Boykin, a Steelerstől és a Pantherstől is kivágott corner felháborítónak találja  a Steelers defensive backs edzőjének, Carnell Lake-nek az állítását, miszerint egyik lába hosszabb, mint a másik, emiatt pedig nehezen tud futni. Boykin szerint semmi ilyesmiről nincs szó, igaz, azóta csapatot se nagyon talált magának.

 

Már csak 5 első körös játékos – Joey Bosa (DE, Chargers), Darron Lee (OLB, Jets), Will Fuller (WR, Texans), Kenny Clark (DL, Packers), Joshua Garnett (G, 49ers) – nem írta alá újonc szerződését.

 

bosda

 

A meglehetősen gyakran tévedő szakértőt (volt játékvezetőt), Mike Carey-t kirúgta a CBS.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!