Connect with us

Hír

Fleener mindig üresen van

Coby Fleener, a Colts volt tight endje nagyszerű benyomást tett Drew Breesre. Muszáj is neki, 5 évre 36 milliót kap ezért.

 

Tavaly az AFC South ellen játszottunk és rengeteget felvételt néztünk meg róla” – mondta Brees. “Amikor néztem, olyan érzésem volt, hogy “Ember, ez a srác remekül tud elszakadni a védőjétől”. Mindig üresen van. Mindig van egy hely, ahová be lehet neki dobni a labdát és meg tudja azt szerezni“.

 

Mindig azért mégsem tudja megszerezni

Mindig azért mégsem tudja megszerezni

 

A kémia úgy látszik, megvan Brees és Fleener között, már az edzések során is rengetegszer kereste és jó eséllyel a szezon során is fogja. Fleenert a Coltsba szezononként átlagban 82-szer vették célba, Brees ennél jóval gyakrabban néz a TE-jei felé: Jimmy Graham 133,5-ször volt célpont szezononként, Ben Watson felé pedig 102 labda szállt tavaly.

 

Fleenernek ki is kell használnia a lehetőségeket, mert a cap gondokkal küzdő Saints -indokolatlanul – nagy összeget fektetett bele, mindezt egy 491 yardos, 3 TD-s szezon után. Persze utóbbit rá lehet fogni Luck sérülésére, de az inkonzisztens játék és drop problémák eddig is jelen voltak karrierje során, miközben egyetlen igazán jó éve volt eddig 2012 óta, amikor 774 yardot és 8 TD-t szerzett.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!