Connect with us

Hír

Jared Goff messze van a kezdő pozíciótól

A Los Angeles Rams két első, két második és két harmadik körös picket adott idén az 1/1-ért cserébe, hogy megszerezhessék Jared Goffot. Ennek értelmében mindenki azt várta, hogy a fiatal irányító kezdeni fog már az első héttől kezdve, ugyanakkor erre jelenleg nagyon kicsi az esély. Az NFL Mediás Steve Wyche belsős infói szerint a QB még nem áll készen a kezdő pozícióra, ezért ne legyen meglepődve senki, ha Case Keenum fog kezdeni. Erre egyébként Jeff Fisher mester is utalt:

 

“Még tanulja a rendszert. Minden fizikai tulajdonsága adott, de csak akkor fogjuk kezdetni, ha készen áll rá. Most Case Keenum a kezdő irányítónk és ezért szüksége van az első csapattal való gyakorlásra”

 

NFL: Los Angeles Rams-OTA

 

Általános tendencia az NFL-ben, hogy az 1/1-es irányítókat egyből bedobják a mély vízbe, ami rendszerint rosszul sül el és könnyen a játékos karrierjébe kerülhetnek a korai magas elvárások. Ilyen téren okos, hogy Fisher hagyja, hadd asszimilálódjon Goff, az más kérdés, hogy a rajongók mennyire örülnek a dolognak. Keenum nem egy világmegváltó irányító, de még mindig jobb, mint a 8,7 milló dollárért padozó Nick Foles.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!