Connect with us

Hír

Marshall hosszabbított

Brandon Marshall helyzetéről korábban már írtunk (ITT), most pedig meg is született a megegyezés közte és a csapat között. A remek linebacker 4 évre 32 millió dollárt fog kapni, amiből 20 millió garantált, 10 millió pedig aláírási bónusz. Habár, ez igazából egy 5 éves, 34,5 millió dolláros szerződés.

 

NFL: Arizona Cardinals at Denver Broncos

 

 

A Broncos egy második körös tendert tett a játékosra idén. Ennek értelmében 2,5 millió dollárt keresne 2016-ban, már ha aláírja június 15.-ig, azaz még ma. De mivel ezt elutasította, sietnie kellett az új szerződéssel, mert a határidő lejárta után a tender értéke  kb. 600 ezerre csökkent volna. Azonban sikerült megegyezni, így Marshall egészen a 2020-as szezon végéig marad Denverben.

 

A szerződés értelmében 2016-ban csak 2,5 milliót keres, de vigasztalódhat a 10 milliós aláírási bónusszal. Ha így nézzük, akkor 6,9 milliós átlagkeresetével a 11. legjobban kereső linebacker lenne a ligában, többet kaszálva, mint volt csapattársa Danny Trevathan (8 milliós átlagfizetése a 6. legnagyobb lenne a posztján). Kvalitásaihoz mértén ez talán még mindig alul fizetés, a csapat szempontjából különösen előnyös.

 

A 26 éves Marshall a Jaguars 5. körös választottja volt 2012-ben, ahol nem tartottak rá igényt. Viszont az utóbbi két évben kiteljesedett Denverben, 215 tackle, 3,5 sack, 13 leütött labda és 2 interception került a neve mellé. Passz- és futás ellen is remek, egyik kulcsfigurája Wade Phillips védelmi rendszerének. A hírek szerint most Emmanuel Sanders és az örök slágertéma, Von Miller van soron.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!