Connect with us

Hír

Megint lesz baltimore-i pokol?

2014-ben, amikor a Baltimore Ravens a Steelers után kis híján a Patriotst is majdnem elkapta a rájátszásban, a csapatnak volt két elit pass rushere: Elvis Dumervil és Terrell Suggs.  Előbbi 17 sacket gyűjtött, utóbbi 12-t, ketten együtt pedig a liga legbrutálisabb pass rusher duóját alkották. Tavaly azonban Suggs az első héten lesérült, Dumervil pedig sérülésektől terhelve tolta végig a szezont mindössze 6 sackért. Most azonban mindketten egészségesnek tűnnek és Dumervil szerint megint az övék lesz a legrettegettebb pass rusher tandem a ligában:

 

“A legutóbb, amikor mindketten játszottunk, mi szereztük a legtöbb sacket a ligában (29 összesen). Van két alfád ember, és imádjuk amit csinálunk”.

 

suggs+dum

 

Az már más kérdés, hogy mennyire lesz eredményes idén a duó. Suggs lassan 34 éves lesz és egy ACL szakadásból tér vissza, Dumervil 32 és meg kellett a lábfejét műteni. Az előjelek minden esetre jók. Sugg a legutóbb, amikor sérülés miatt meccseket kellett kihagyni, egy 10 sackes szezonnal tért vissza. Dumervilnek pedig az egész karrierje arról szólt, hogy egy sackek terén gyengébb szezon után (kevesebb, mint 10), rögtön 10+ sackes mutatóval jelentkezik.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!