Connect with us

Hír

Monroe repül, Ben kétpontosokat akar

Eugene Monroe holnap már nem lesz a Ravens bal oldali tackle-je és ami azt illeti, a játékosa sem, ugyanis ha nem sikerül cserepartnert találni, akkor kivágják. Harbaugh-ék ráadásul nem is engedték neki, hogy edzésbe álljon, nehogy egy esetleg sérülés meghiúsítson egy cserét. A hollók az idei draft első körében választották Ronnie Stanley-t, akit Monroe helyettesének szánnak.A sokat sérült Monroe azért számíthat érdeklődésre, hiszen képességeit tekintve a legtöbb helyen kezdő LT lehetne.

 

 

monre

 

Ben Roethlisberger minden egyes TD után kétpontos kísérletet szeretne. Nem olyan hülyeség az ötlet, ugyanis tavaly messze a Steelers értékesítette a legtöbb kétpontost, szám szerint nyolcat (a tizenegyből), ami 72,7%-os arány, még a második Packers 4/6 mutatója 66,66%-os értéknek felel meg.

 

Ha már Raves-Steelers. Eric Weddle, a San Diego Charges korábbi safetyje nagy barátja Big Bennek és az irányító sokat győzködte, hogy szerződjön Pittsburghbe. Weddle végül Baltimore-ban kötött ki és rögtön írt is egy üzenetet Roethlisbergernek, hogy jóban vannak-e még. A válasz egy smiley volt és abban biztosak lehetünk, ha tömegbunyó lesz, Weddle és Big Ben nem egymást fogja ütni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!